Kızlar size bişey sormak istiyorum benim 7. Gün sonucum 44 9.gün 166 ve 11.gün 316 sizce ikiz olabilir mi
Canım benim 7.gün 186,3
9.gün 434,4
11.gün 1.024
17.gün 10.479 idi.
Burada önemli olan değerin yüksekliğinden çok düzenli olarak 2 günde bir 2 katı artması.Benim 2,5 katı artmıştı.İkizlerime hamileyim ,Rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin,19.haftaya girdik.

Hayırlısı olsun,en doğru kararı vermişsiniz.
İnşallah sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alacaksınız.Bol dua,inanç,pozitif düşünme,yani olacağına odaklanma ve olduğunu hayal etme,tedaviyi bırakmama,tedavinin takipçisi olma,merkezine ve doktoruna güvenme,tedavinin tüm gereklerini harfiyen yerine getirme çok ama çok önemli.Bunlar benden sizlere naçizane tavsiyeler...
Rabbim herbirimize bir kapı,bir yol açıyor,yeter ki hayırlısı olsun.Bizim için de bu hayırlı kapıymış demek ki,o en doğrusunu bilir.Şükretmek lazım,o kadar çok maddi,manevi imkansızlıklarla asla anne olma ümidi olmayan kadın var ki,şükür ki bizim böyle bir imkanımız vardı ve bu yola girme şansını yakaladık.Ümidi olmayanlara da ,dileyen her anne olmak isteyen kadına da Allah yardım etsin,onların sesini duysun ve melek yavrularını kucağına almalarını nasip etsin inşallah.
Bu öyle güzel bir duygu ki ,ancak yaşayan bilir.Pozitifi gördüğüm gün ki sevincim,değerlerim katladığında ki mutluluğum,ilk keseleri gördüğündeki şükretmem,ilk kalp atışlarını duyduğumdaki eşimle birbirinize sarılıp mutluluk gözyaşlarımız...İnanın paha biçilemez bu duygulara...Allah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah,amin..
Eee tabi kendi adıma zorlukları da yok mu var,olmaz mı.Sonuçta ikiz hamileliği çok zor,çok daha zor...
İlk 14 hafta çok zordu.Günde 7 kez kustum,gün aşırı hastanede yattım,4 saat serum bağlandı,reflü,miğde asidi ve miğde bulantısı,neredeyse 13/14 gün süren kabızlık çektim,asla isyan etmedim,hep şükrettim.Ama bazı geceler eşime farkettirmeden ağlayarak Allaha dua ettim,nolur Allahım çok zor dayanıyorum,biraz rahatlayıp,ben de rahat bir hamilelik geçireyim diye..Şükür sesimi duydu,şimdi çok daha iyiyim.Tabii ki hala zorlukları var,ama eskisine göre şükrediyorum bu halime.
Anne olmanın ne kadar zor olduğunu,neden haklarının asla ödenemeyeceğini,şimdiden bu yaşadıklarımla ,büyüyen ve zorlayan karnımla anlamaya başladım.Ama herşeyin ötesinde kızım ve oğlumun karnımdaki hareketlerini eşimle ultrasonografiden seyretmek dünyanın en inanılmaz ve büyük mutluluğu benim için.İşte her zorluğu dayanılası kılan da bu.Biz bebeklerimle yolu yarıladık,hayırlısıyla,sağlıkla kucağıma da alayım inşallah,işte o günden sonra kızım ve oğlumla aramızda çok güçlü bir bağ kurulacağını, yaşadığımız sürece bu kopmaz bağla birbirimize bağlanacağımızı biliyorum,o duyguyu şimdiden hissediyorum,ve sanırım hayatta kuracağımız en kuvvetli bağ,en büyük mutluluk ta bu olacak....Tabi eşim de ,ben de ,kızım da,oğlum da aynı bağla bağlanacağız bir ömür boyu.Bundan öte mutluluk yok.
Allah hepimize melek yavrularımızı kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah,amin.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Forumu ve yazdıklarınızı uzun zamandır takip ediyorum. 1 2 ay önce son tüp bebek denememi yaptım ve sonuç negatif 39 yaşındayım doktorum tek çarenin donasyon olduğunu söyledi. Uzun süre kendime gelemedim toparlanamadım. Sonra bir bebeğimin olmasını çok istediğimi ve bunun için ne gerekirse yapacağım konusunda kendime söz verdim. Bir çok merkez araştırdım tüp bebek çok hasaas bir konu donasyon ondan daha hasaas bir konu. en sonunda bahçeci kıbrısa karar verdik. Zehra hanımla telefonda görüştük sağolsun herşeyi bir bir açıkladı.Şimdi allahın izniyle tedaviye başlayacağız. Diyebilirimki asla umudunuzu kaybetmeyin ve inanın. Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar. İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerimi sizinle paylaşırım. Dualarınızı eksik etmeyin.

arkadaşlar merhaba bende yumurta donasyonu yaptıracağım. şimdi merkez araştırıyorum.

merhaba arkadaşlar ben de 7 yıllık evliyim 4 tüp bebek denemesinin ilkinde hamilelik oldu yumurta kalitesi düşük olduğu için devam etmed, sonraki denemelerde ise embriyo oluşmadığı için transfer olmadı, ben de donasyonu için firdevs hanıma gitmeyi düşünüyoruz, fakat bölgedeki dr.ları çok araştıramadım bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kizlar banada yardim edin.yumurta donasyonu yaptiracagim.dr firdevs hanim da karar kıldim. ama gidip görüşme şansım oolmadı teşekkürler

Kizlar banada yardim edin.yumurta donasyonu yaptiracagim.dr firdevs hanim da karar kıldim. ama gidip görüşme şansım oolmadı teşekkürler
Hayırlı olsun canım. Doktor konusunu kendin karar vermelisin. Bende Firdevs Hanım'a gidiyorum.

Merhaba arkadaşım öncelikle şansın bol olsun ilk denemede anne olursun inşallah?.. Merkeze gelince kibrista birçok merkez var ama en çok adı geçen dünya tup bebek berk bey, Firdevs hnm, ve donasyonda en iyi doktor olduğu söylenen halil ibrahim tekin kısaca Hit diyorlar ona.. Bende halil ibrahim tekine gidiyorum burda hangi doktora gittiysem onu tavsiye ettiler 30 senedir bu işi yapıyormuş.. Ben daha sonucumu almadım cnm bana söylenenleri sana söyledim herkesin şifası farklı doktorların elinden olabiliyor iyi arastir sana hangisi daha yakın geliyorsa ona git cnm

kızlar merhaba,

tedavi ücretleri ortalama ne kadar oluyor. benim fsh 23 24 lerde. yumurtam az. 1 tup bebek deneedim ama 1 yumurta toplantı o da dollenmedı yasım 33. ama korkuyorum zamanım azalıyor diye. sizce ne yapmalıyım

kızlar merhaba,

tedavi ücretleri ortalama ne kadar oluyor. benim fsh 23 24 lerde. yumurtam az. 1 tup bebek deneedim ama 1 yumurta toplantı o da dollenmedı yasım 33. ama korkuyorum zamanım azalıyor diye. sizce ne yapmalıyım
Yumurta donasyonunda sadece tedavi ücreti 4.700 EUR.
6 günlük paket tedavi ücreti 5.300 eur.Paketin içinde tedavi,2 kişilik 6 günlük yarım pansiyon otel konaklama,2 kişilik uçak gidiş dönüş ve havaalanından merkeze transfer ücreti dahil.Ben Firdevs Hanımda tedavi gördüm,oradaki fiyatlar bu.
Sanırım Sperm donasyonu 3.500 EUR civarı.
2.denemede (1.olmazsa) çok iyi bir indirim yapıyorlar ve donmuşlarla transfer de bayağı uygun yapılıyor.,
Bu arada şükür Rabbime biri kız,biri erkek 19 haftalık ikizlerime hamileyim.Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin,amin.
İnşallah sen de seçtiğin merkezde ilk denemede pozitifi görür anne olursun.

tesekkürler cevap için. bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

tesekkürler cevap için. bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Sağol canım inşallah sen de ilk denemene anne olursun.
Benim de biri kız,biri erkek ikizlerim 19 hftalık oldular,Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
Sen de,bizler de, isteyen herkes te bir daha ki anneler gününü bebeklerimizle kutlarız inşallah.
İstediğin soruyu sorabilirsin bana,buradan da,özelden de ,seve seve cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…