Insallah canm darisi basinizaŞimdiden hayırlı olsun canım inşallah hamis haberlerini de aliriz
peki progesteron almaya cuma gunu mu basladin canim ?? progesteron olarak ne veriyor hit igne mi yoksa jel mi ?? birde cuma gunu progesteron degerin kac cikmisti ?? cok soru sordum brnde temmuz sonu hit de olucam buyuk ihtimallede..Kiraz34 tam bilmiyorum bugun haber verecekler embriyolar hakkinda bilgim yok nasil karar veriyorlar ve hNgisi daha iyi tutunur.benim ilk denemem oldugundan embriyo konusunda bilgim pek fazla degil
Vajinadan kullanilacak hap verdi dun kullanmaya basladim sonucum 1.2 cikmisti.gayet iyi bi sorun yok dedi.peki progesteron almaya cuma gunu mu basladin canim ?? progesteron olarak ne veriyor hit igne mi yoksa jel mi ?? birde cuma gunu progesteron degerin kac cikmisti ?? cok soru sordum brnde temmuz sonu hit de olucam buyuk ihtimallede..
transferim salı günü demiştin, eşin ne zaman sperm verdiyse ertesi günden transfere kadar sayarsan kaçıncı gün embriyosu olduğunu hesaplarsın canımcım, yoksa senin donmuş transferimiydi?Kiraz34 tam bilmiyorum bugun haber verecekler embriyolar hakkinda bilgim yok nasil karar veriyorlar ve hNgisi daha iyi tutunur.benim ilk denemem oldugundan embriyo konusunda bilgim pek fazla degil
progestan kapsül veriyor,vajinal kullanıyoruz.peki progesteron almaya cuma gunu mu basladin canim ?? progesteron olarak ne veriyor hit igne mi yoksa jel mi ?? birde cuma gunu progesteron degerin kac cikmisti ?? cok soru sordum brnde temmuz sonu hit de olucam buyuk ihtimallede..
Biz daha onceden gidip vermistik spermi canim o yuzden bilmiyorum ama bugun dollemisler bebislerimi.heralde 5. Gun oluo.hayirlisi olsuntransferim salı günü demiştin, eşin ne zaman sperm verdiyse ertesi günden transfere kadar sayarsan kaçıncı gün embriyosu olduğunu hesaplarsın canımcım, yoksa senin donmuş transferimiydi?
Canim donrden alınan kana test yapılıyor böylece 200'un üstünde genetik hastaligini yaramış oluyor benm içim rahat eder boyleceMrb canim. Recombine testi nedir?
Canim donrden alınan kana test yapılıyor böylece 200'un üstünde genetik hastaligini yaramış oluyor benm içim rahat eder boylece
Kızlar size danışmak istediğim bi konu var.benim Bebiş 2,5 aylık oldu ikili tarama testi istedi doktorum ama burda yapılamıyormuş yurt dışında bakılıyor dedi yapan varmı bilgi sahibi olanlar varsa yazarsa sevinirim.[/QUOT
Peki CNN sadece yurt doşındamı yapılıyorMerhaba,
Banada yapılmıştı o test. Adı NIPT testi. Bebekte Kromozom bozukluğu var mı diye bakılıyor (down sendromu gibi). Anneden kan alınıyor ve kanında bebeğe ait kromozomlara bakılıyor. Yalnız yumurta donörü kullanan gebeliklerde yapılamıyor. Sperm donasyonlarında bakılabiliyor haberiniz olsun.
Ben yurtdışında yaşıyorum ve yapılmıştı. Türkiye'de yapılmıyor bildiğim kadarı ile. Senin kanını yurtdışına , genellikle Amerika ya gönderiyorlar. 2-3 hafta sonra sonuç geliyor canım.Peki CNN sadece yurt doşındamı yapılıyor
Anladım cnm çok teşekkürlerBen yurtdışında yaşıyorum ve yapılmıştı. Türkiye'de yapılmıyor bildiğim kadarı ile. Senin kanını yurtdışına , genellikle Amerika ya gönderiyorlar. 2-3 hafta sonra sonuç geliyor canım.
Cnm senin ikiz değilmiydi? Ikizlerde tarama testleri yapilabiliyormu?Kızlar size danışmak istediğim bi konu var.benim Bebiş 2,5 aylık oldu ikili tarama testi istedi doktorum ama burda yapılamıyormuş yurt dışında bakılıyor dedi yapan varmı bilgi sahibi olanlar varsa yazarsa sevinirim.
canm ikiz değil tek benimkiCnm senin ikiz değilmiydi? Ikizlerde tarama testleri yapilabiliyormu?
Anladım cnm çok teşekkürlerBen yurtdışında yaşıyorum ve yapılmıştı. Türkiye'de yapılmıyor bildiğim kadarı ile. Senin kanını yurtdışına , genellikle Amerika ya gönderiyorlar. 2-3 hafta sonra sonuç geliyor canım.
Kızlar merhba ben daha önce kemoterapi gordm ve tedaviden bir yıl sonra anne olmaya karar vrdim ancak hamile kalamdm daha snra bir tüp bebek denemm oldu başarısızlıkla sonuçlandı. Dktrum yiumurtaliklarimn zarar gördüğünü ve hamile klamayacagimi söyledi. Yumurta donasyonunu duydum ama BN deneyebilirmyim bilmiyorum nasıl oluyor boyle hamile kln anne olan var mi?
Tek bebek gibi görünüyor.Benim ikizlerde 11.gün değerim:1.024 idi.Çok teşekkür ederim hepinize. bugün transferin 16. günü. yarın yine doktora ilaç yazdırmak için gideceğim. gidince bir test daha yaptırırım :)
Olckinslh
13. gün 311 15. gün 908 3 kat artmış. doktor muhtemelen çoğul gebelik dedi. şimdi umaırm ikizden fazla değildir diye dua ediyorum. ben nasıl kıyarım özlemle beklediğim canlara.
6 normal 2 donasyon denemem sonucu hele şükür diyorum kendime. umarım kızlar siz de çok yakında aynı mutluluğu yaşayacaksınız. eminim güzel insanlar
Ben Firdevs Hanıma güvenebilirsin derim.merhaba arkadaşlar uzun zamandır kimse bir şey yazmamış umarım hala katif bir konudur ve soruma yanıt verecek tecrübesi olan bir arkadasım çıkar. gelelim konuya
3 yıl once kıbrısda bir yumurta donasyonu denedim doktorun ismini vermicem ama basarısız oldu cunku rahim duvarım gerekli kalınlığa ulaşmadan bana nakli yapmış ve ebriyolar tutunamadı şimdi bir kez daha denemeye karar verdik ancak para biriktirdik bu sefer HİT ile görüştüm fridevs hanımla rahim duvarını kalınlaştırıcagız ilk önceliğimiz bu dedi tedavi başladık ilaçlara cevpa alamazsak rahim duvarına b,r çizik atılacak ve ordaki hücreler canlandırılacak dedi. benim sorum benim durumumu yaşayan birisi var mı bu çizik atma operasyonunu gecirdiniz mi işe yaradı mı bilen varsa yazsın lütfen umudumu kaybediyorum her geçen gün
Allahım bana ve herkese anne olma şansını vermesi dualarımla
Merhaba zzazize,erken menopoza gireli uzun zaman oldu ve ilaçlara rağmen hiç regl olamadıgım için rahim duvarım yok denecek kadar ince şuan ilaç tedavisi başladı ilaçlar ile kalınlaştıramadığımız zaman son çare olarak rahim duvarına küçük bir çizik atacağız dedi fridevs hnm. bunun oradaki hücrelerin kendisini yenileyeceğini kalınlaştırmaya yardımcı olacağını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?