Kiraz34 tam bilmiyorum bugun haber verecekler embriyolar hakkinda bilgim yok nasil karar veriyorlar ve hNgisi daha iyi tutunur.benim ilk denemem oldugundan embriyo konusunda bilgim pek fazla degil
peki progesteron almaya cuma gunu mu basladin canim ?? progesteron olarak ne veriyor hit igne mi yoksa jel mi ?? birde cuma gunu progesteron degerin kac cikmisti ?? cok soru sordum brnde temmuz sonu hit de olucam buyuk ihtimallede..

peki progesteron almaya cuma gunu mu basladin canim ?? progesteron olarak ne veriyor hit igne mi yoksa jel mi ?? birde cuma gunu progesteron degerin kac cikmisti ?? cok soru sordum brnde temmuz sonu hit de olucam buyuk ihtimallede..
Vajinadan kullanilacak hap verdi dun kullanmaya basladim sonucum 1.2 cikmisti.gayet iyi bi sorun yok dedi.

Kiraz34 tam bilmiyorum bugun haber verecekler embriyolar hakkinda bilgim yok nasil karar veriyorlar ve hNgisi daha iyi tutunur.benim ilk denemem oldugundan embriyo konusunda bilgim pek fazla degil
transferim salı günü demiştin, eşin ne zaman sperm verdiyse ertesi günden transfere kadar sayarsan kaçıncı gün embriyosu olduğunu hesaplarsın canımcım, yoksa senin donmuş transferimiydi?

progestan kapsül veriyor,vajinal kullanıyoruz.

transferim salı günü demiştin, eşin ne zaman sperm verdiyse ertesi günden transfere kadar sayarsan kaçıncı gün embriyosu olduğunu hesaplarsın canımcım, yoksa senin donmuş transferimiydi?
Biz daha onceden gidip vermistik spermi canim o yuzden bilmiyorum ama bugun dollemisler bebislerimi.heralde 5. Gun oluo.hayirlisi olsun

Kızlar size danışmak istediğim bi konu var.benim Bebiş 2,5 aylık oldu ikili tarama testi istedi doktorum ama burda yapılamıyormuş yurt dışında bakılıyor dedi yapan varmı bilgi sahibi olanlar varsa yazarsa sevinirim.

Merhaba,

Banada yapılmıştı o test. Adı NIPT testi. Bebekte Kromozom bozukluğu var mı diye bakılıyor (down sendromu gibi). Anneden kan alınıyor ve kanında bebeğe ait kromozomlara bakılıyor. Yalnız yumurta donörü kullanan gebeliklerde yapılamıyor. Sperm donasyonlarında bakılabiliyor haberiniz olsun.

Peki CNN sadece yurt doşındamı yapılıyor

Peki CNN sadece yurt doşındamı yapılıyor
Ben yurtdışında yaşıyorum ve yapılmıştı. Türkiye'de yapılmıyor bildiğim kadarı ile. Senin kanını yurtdışına , genellikle Amerika ya gönderiyorlar. 2-3 hafta sonra sonuç geliyor canım.

Cnm senin ikiz değilmiydi? Ikizlerde tarama testleri yapilabiliyormu?

Cnm senin ikiz değilmiydi? Ikizlerde tarama testleri yapilabiliyormu?
canm ikiz değil tek benimki

Ben yurtdışında yaşıyorum ve yapılmıştı. Türkiye'de yapılmıyor bildiğim kadarı ile. Senin kanını yurtdışına , genellikle Amerika ya gönderiyorlar. 2-3 hafta sonra sonuç geliyor canım.
Anladım cnm çok teşekkürler

Kızlar merhba ben daha önce kemoterapi gordm ve tedaviden bir yıl sonra anne olmaya karar vrdim ancak hamile kalamdm daha snra bir tüp bebek denemm oldu başarısızlıkla sonuçlandı. Dktrum yiumurtaliklarimn zarar gördüğünü ve hamile klamayacagimi söyledi. Yumurta donasyonunu duydum ama BN deneyebilirmyim bilmiyorum nasıl oluyor boyle hamile kln anne olan var mi?

Öncelikle geçmiş olsun canım.
Zor bir hastalığı atlatmışsın. Bizimde öyle ya da böyle yumurtalarımız ya kötü ya da erken menapozdan dolayı kendi yumurtalarımız yok. Donör yumurtaları ile hamilelik yaşamaya çalışıyoruz. Sende de kemoterpiden Kaynaklı sorun oluşmuş. Rahminde sıkıntı yoksa ve kan değerlerin de normal çıkarsa olabilir.

Ben ilk kontrollerimi yurtdışında yaptırmıştım ve yumurta rezervim düşük çıkmıştı. Donör yumurtası ile anne olabileceğimi söylemişlerdi. Yaşadığım ülkede donasyon Yapılıyor. Fakat ticari olarak değil. Bağışlanan yumurtaları kullanıyorlar ve çok sıra vardı. Öncelikli hastalarının kemoterapi tedavisi görmüş olan kişilere yapıldığını söylediler. Bana sıra gelmesi için 4-5 yol beklemem gerektiği söylendi. Bende diğer ülkeleri araştırdım. Belçika, İspanya ve Kıbrıs.
Keşke kemoterapiden önce yumurtalarını dondurtsaydın.
Sen Firdevs Hanımı ara ve sor. Durumunu anlat. Yardımcı olacaktır.

Tek bebek gibi görünüyor.Benim ikizlerde 11.gün değerim:1.024 idi.
Ve hep 2.5 kat katladı.

Reactions: AED
Ben Firdevs Hanıma güvenebilirsin derim.

Merhaba zzazize,

Aynı durum bendede var. 2 defa histeroskopi oldum. O Yüzden tedaviye başlayamadılar. Histereskopiden ( Nisan) sonraki ay (Haziran) estrofem ilacimi alıyorum. 3 günde 1 kalınlık ölçümü için doktoruma gidiyorum. Ilk kontrol (reglimden 7. Günü) kalınlık 5 mm civarında çıktı. Firdevs hanım ilaçlarımı artırdı. 3 gün sonra 6mm çıktı. Tekrar 3 üç gün sonra 7mm oldu. Bugün son ölçümüm olacak. En az 7.5 mm olması gerekiyor. Estrofemi günde 9 A çıkartıldı. Hayırlısı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…