Bende rontgen filmi seklinde vermedikleri icin kafam karismisti aldigim utrason ciktisiydi.bunuda buyuk bir hastanenin tup bebek yapan bolumunde yaptirdim.doktora donasyon icin gerektigini soylemedim.rahimin hamilelik icin herhangi bir problem tedkil etmedigini soyledi.ben almanyada yasiyorum prasudur fsrkli oluyor histeroskopi yapmak istiyorum demekle olmuyor doktorun bunu gerekli gorup sefk etmedi gerrkiyor.gecen sene ve ondan onceki senede bu islemi yaptirdigimda rahim icin iyi demislerdi.halil beyle bigin tekrar gorustuk ve tedaviye basliycaz protokolu ona gore hazirliycak.sen neler yaptin uzun zamandir yoktun
Bana da 18.gün lucrin yapacaklar bu arada bir kaç antibiyotık fitil evicap kullandım peki adet olduktan sonra iğne kullandınız mı yoksa transferden sonra mı kullanıyoruzBende düzenli adet oluyorum. bana cyclo prognove ve dedikleri gibi 18. gün lucrin iğne verdiler. sana farklı bir tedavi uygulanıyor sanırım. olabilir kişiiiden kişyedeğişebiliyor. iyi şanslar
Merhaba, cok sevindim hetseyin yolunda gitmesine ben de berk beyin hastasiydim ve cok sukur 27.haftamda ikizlere hamileyim. Senin simdi kac hafta oldu?Büyümüştür kuzucuk iySaglikla kavusmanizi dilerim.Merhabalar, umarım herkes iyidir
Biz cinsiyetimizi öğrendik oğluşum olucak
Hala yatıyorum dikkat ediyorum
Çok şükür herşey yolunda
Sakın pes etmeyin umudunuzu kaybetmeyin ve anne olucagınıza inanın
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah her zaman dualarımdasınız
Canim benim superrrrrrr bir haber degerin katkay artar insallah.saglikli huzurlu bir hamilelik gecirmeni diliyorum darisi bizlerin basinagerekli görmediyseler onlar daha iyisini biliyorlardır tabiiki. bende de Erol Tavmergen bir gölge gördüğünüü
bu yüzden histereskopi istediğini söylemişti. sonuçta onlar ne diyorsa o oluyor. inşallah yakında senden de güzel mutlu haberler alacağız.
Ben galiba hamileyim. değerler güzel gibi . salı günü ultrasona gidiceğim. henüz inanamııyorum duruma. bol bol dinleniyorum. dinlenmekten her yerim tutuluyor
teşekkürler canım, çok şükür 17 haftalık oldukMerhaba, cok sevindim hetseyin yolunda gitmesine ben de berk beyin hastasiydim ve cok sukur 27.haftamda ikizlere hamileyim. Senin simdi kac hafta oldu?Büyümüştür kuzucuk iySaglikla kavusmanizi dilerim.
Canım, tebrikler. Hadi darısı Başımıza.
Saglikla kucagina al canim.
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al oğluşunu inşallah. darısı bizlerin başına
allah razı olsun çok teşekkürler,aminnnTberik ederim Umut. Allah kucapına almayı da nasip etsin
Yok canım adet olduktan sonra sadece estrofem kullandım. transferden 3 gün önce progestan iğneye ve vajinal jele başladım. bana vitamin verdi. e vitamini ve antibiyotik neden verildi sana?Bana da 18.gün lucrin yapacaklar bu arada bir kaç antibiyotık fitil evicap kullandım peki adet olduktan sonra iğne kullandınız mı yoksa transferden sonra mı kullanıyoruz
Canim benim superrrrrrr bir haber degerin katkay artar insallah.saglikli huzurlu bir hamilelik gecirmeni diliyorum darisi bizlerin basina
Olursun canım niye olmayasın. ben şu an hamileyim. sen de eminim olursun ama tavsiyem ona buna hele eltine falan söylememen. Her hangi bir şekilde bu durum duyulursa yarın senin ve bebeğin açısından sıkıntılı bir süreç yaşanabilir.merhaba arkadaşlar. ben ayla. ben 35 yaşındayım. geç evlendim. eşimle çocuk sahibi olmak istiyoz. doktora gittik. doktor yumurtaların bitti dedi. anne olamazsın dedi. her gece dua ettim. allahıma yalvardım anne olmak istiyom ben de. eltimin arkadaşı kıbrısa gitmiş çocuk sahibi olmuş. bana yardım edin. ben de çocuk sahibi olabilermiyim?
Ayy ne guzel bebisinide gormussun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.Varsin bir tane olsun saglikli olsunda.bak icimden saglik oglun olsun diyesim geldi bence bebis erkek :) sskin bizi birakip gitme en azindan doguma kadarTeşekkür ederim. bu arada bebeği gördüm kalp atışlarını da. 1 taneymiş bebişim.
merhaba arkadaşım birşey sorabilir miyim . transfer edilen embriyo kaçıncı gün embriyosu idi ? birde hit de yaptırmıştın ?Yok canım adet olduktan sonra sadece estrofem kullandım. transferden 3 gün önce progestan iğneye ve vajinal jele başladım. bana vitamin verdi. e vitamini ve antibiyotik neden verildi sana?
Idrar yollarımda sıkıntı vardı ondan olabilir canımYok canım adet olduktan sonra sadece estrofem kullandım. transferden 3 gün önce progestan iğneye ve vajinal jele başladım. bana vitamin verdi. e vitamini ve antibiyotik neden verildi sana?
merhaba arkadaşım birşey sorabilir miyim . transfer edilen embriyo kaçıncı gün embriyosu idi ? birde hit de yaptırmıştın ?
Bırakmam canım merak etme. bir tane olsun bizim olsun. zaten açıkcası ben ikize nasıl bakarım diye düşünüyordum. bende o kaar güç yok. umarım bu tamamına erer. başlangıçtan beri bel ağrım var. umarım sıkıntı olmaz da kucağıma alabilirim ve umarım sizin de bir an önce tutar birlikte beklerizAyy ne guzel bebisinide gormussun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.Varsin bir tane olsun saglikli olsunda.bak icimden saglik oglun olsun diyesim geldi bence bebis erkek :) sskin bizi birakip gitme en azindan doguma kadar
Bırakmam canım merak etme. bir tane olsun bizim olsun. zaten açıkcası ben ikize nasıl bakarım diye düşünüyordum. bende o kaar güç yok. umarım bu tamamına erer. başlangıçtan beri bel ağrım var. umarım sıkıntı olmaz da kucağıma alabilirim ve umarım sizin de bir an önce tutar birlikte bekleriz
Bırakmam canım merak etme. bir tane olsun bizim olsun. zaten açıkcası ben ikize nasıl bakarım diye düşünüyordum. bende o kaar güç yok. umarım bu tamamına erer. başlangıçtan beri bel ağrım var. umarım sıkıntı olmaz da kucağıma alabilirim ve umarım sizin de bir an önce tutar birlikte bekleriz[/QUOTE. Bol bol dinlen kendini yoracak seyler yapma.insallah kisa bir sure sonra gecer agrilarin.rahat ol bebisini allahin izniyle kucagina alcaksin canim
Saglikla buyut cocugunu canim.darasi basimizaİnşallah sağ salim evladını benimm gibi kucağına alırsın sevgili AED. Ben de dünya tüp b ebek merkezi dr berk angün sayesinde anne oldum. Üstelik de tam da umudumu yitirdiğim o anda karşıma çıkardı Yüce Allahım onu! Bir sürü başarısz denemem olmıuştu daha önceden.. ALLAHIMM RAZI OLSUUNN DOKTOR BERK ANGÜN SAYESİNDE EVLADIMIN KOKUSUYLA UYANIRIM HER GÜNE!!!!! UMARIM SİZ DE BENİM GİBİ EVLADINIZA KAVUŞUR VE BU DUYGULARI YAŞARSINIZ...........BU DUYGULAR PAHA BİÇİLEMEZ....... ALLAHIMMM HEPİNİZİN YANINDA OLSUNN. SAKIN UMUDUNUZU YİTİRMEYİNN ARKADAŞLARIMMMMMM
İnşallah tatlım inşallahSaglikla buyut cocugunu canim.darasi basimiza
günaydın canım... son seferde 4 tane mi konulmuştu ?Canım ben dünya tüp bebekta berk beye yaptırdım. 3. gün embriyosuydu. ilk denemem ocak'taydı. ağır bir grip ve kaburgalarımı ağrıtan bir öksürük neticesindenmidir bilmem kimyasal gebelik oldu. bu 4 dondurulmuşla yapıldı. Biri tutmuş görünüyor. umarım devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?