korkuyorum..nolur bana yardım edin.eşimle nereye gideceğimizi bilmiyoruz. kıbrıs nasıl bir yer? eşim birkaç yerle görüştü kıbrıstan. çok kararsızız. kimseye soramıyorum, eşim kimse bilmesin istiyor. görmeden nasıl karar vereceğiz? güvenilir bir yer istiyoruz. tek isteğimiz çocuk sahibi olmak... dünya tüp bebek merkezi nasıl bir yer? doktor nasıl? ben de anne olmak istiyorumm noluuurrr.... ((((((

korkacak bir durum yok. bence de kimseye söylemeyin.
Tatlım korkacak bir durum yok. bence de kimseye söylemeyin bu ikiniz arasında ölene kadar devam edecek bir sır olsun. Ben doktorumdan pozitif yaklaşımdan çok memnun kaldım. bal gibi bir insan. ekibi de iyi. her sorumu ki defalarca sordum sabırla yanıtladılar. aklımda bir soru kalmadı. bana Türkiye'de ayarladıkları doktorda berk bey gibi baldı. ben şahsen ilk defa bu işn olacağına güvendim. TR'de çok denemem oldu ama her seferinde aklımda hep sorular ve şüphe vardı. belki benim şanssızlığımdı artık onu bilemem. özele gitmemiştim açıkcası. neyse şu an mutluyum. yalnız gitmeden her türlü tetkiklerini ve gerekirse tedavinizi bitirin. sonuçta bu maliyetli bir iş. burada n sorunsuz gidin ki orada tutma şansı yüksek olsun.. görmeden karar verme konusuna gelince. açıkcası ben görmek istemedim. böyle bir talebim olmadı. aklıma kazımak istemiyorum. 4-5 adet profil ve boydan resimlerimi gönderdim. ne istediğimi benim için önemli olan şeyleri söyledim.onlar buldu.

Slm kizlar benim haftaya transferim olacak.bu cuma progestana bakilmasi gerekiyormus.ya progestan iyi cikmazsa ne olacak.beni bir korku sardi

Slm kizlar benim haftaya transferim olacak.bu cuma progestana bakilmasi gerekiyormus.ya progestan iyi cikmazsa ne olacak.beni bir korku sardi
Progestan transfer öncesi çok yüksek çıksın istemiyorlar anladığım kadarıyla transfer sonrası yavaş yavaş yükseltiyorlar ilaçla.. Senin merkez neresiydi hangi doktor yapacak transferi?

transferi hit yapacak şimdiye kadar bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama yine de endişeleniyor insan.cuma günü progestan iyi çıkarsa çarşamba günü transferim yapılacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun

sanırım düşük çıkması isteniyor canım, benim dün bakıldı. 1 çıktı diye korkmuştum ama iyi dediler.
seninde iyi çıkar inşallah, olumsuz şeyler getirme aklına..

Mrb canım inşallah herşey gönlünce olur. Madem halil beyin hastasısin Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya adli topikte seni de listemize ekleyelim canım. Tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah mutlu sonuca ulaşırsin bunu cani gönülden diliyorum..

Tesekkr ederim kizlarr iyi dilekleriniz icin umarim hepimiz hamile olarak ayrilirz bu topikten.yarin icin dua edin test sinucum parlak ciksin yoksa yine beklemem gerekecek

Tesekkr ederim kizlarr iyi dilekleriniz icin umarim hepimiz hamile olarak ayrilirz bu topikten.yarin icin dua edin test sinucum parlak ciksin yoksa yine beklemem gerekecek
Amin canım allah isteyen herkesi görsün benimde sperm donasyonu yaptirmsm lazim bahçeci zehra hanımla görüştüm bnde çok tatlı birisi telefonda her sorunu cevapladı merkezin bilmediğim bir suru artısını öğrendim çünkü bu konulari etrafındaki insanlarla konuşamiyorum eşim kimse bilmesine istiyor çok zor bi durum çünkü bide kibrista hic birşey denetlenmiyo o bizi çok korkuttu sonuçta ne olduğu belli olmayan bi sperm almak istemiyor insan bizim çok içimize sindi bahçeci klinigi

tedavin hayırlı olsun canım, merkezin içine sinmesi çok önemli.. memnun olman ne güzel, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.
bende HİT ve ekibinden çok memnunum, şimdiye kadar her konuda yardımcı oldular. Tabi en önemlisi pozitif sonuç almak, Allah hepimize ve isteyen herkese nasip etsin

Merhaba,
Kullanıcı isimlerinin altında "REKLAM AMAÇLI ÜYELİK" yazan üyeler reklam yapmaktadır. Bu sebeple onların yazdıklarını lütfen dikkate almayın.

Aynen canım ic
aynen canım içine sinmesi çok önemli çünkü bizim için hassas bi donem ben en çok recombine testi yapıyor olmalarından etkilendim dinleyince mesela inşallah emeklerimize değer canim

Aynen canım ic
aynen canım içine sinmesi çok önemli çünkü bizim için hassas bi donem ben en çok recombine testi yapıyor olmalarından etkilendim dinleyince mesela inşallah emeklerimize değer canim
Slm kızlar misafirlerin fln vardı uzun zmandr giremiyorum nasılsın bebiş bekleyenler nasılLR be sonuç bekliyorum yeni transferi oldu recombine testi yaptırdık daha emin olmak için allahım inşallah hersey yolunda gider Bahçeci ye güveniyorum bu konuda sağolsunlar tüm nazım çekiyorlar herkes en güzel haberleri alsın bu ay karnım oz bebiş lerle dolsun

Hanımlar yumurta donasyonunda transferleriniz hastalıktan sonra kaçıncı gün yapıldı

peki sana 3. gun embriyosu mu transfer edilecek yoksa 5.gun embriyosu mu arkadasim ??
Kiraz34 tam bilmiyorum bugun haber verecekler embriyolar hakkinda bilgim yok nasil karar veriyorlar ve hNgisi daha iyi tutunur.benim ilk denemem oldugundan embriyo konusunda bilgim pek fazla degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…