İşte benim korktuğum şeylerden biri de bu. malsef hepBen 2. Kez donasyon yaptıracağım ilki 2 ay sonunda bebeklrimin kalp atışını duyduktan sonra düşükle sınuçlandı..4 adet daha dondurlulmuş döllenmiş yumurtamız mevcut..inş bu defa olur çok zor çünlü..bide 2. Transfer ücreti hakkında bilgisi olan var mı ?
Ben 2. Kez donasyon yaptıracağım ilki 2 ay sonunda bebeklrimin kalp atışını duyduktan sonra düşükle sınuçlandı..4 adet daha dondurlulmuş döllenmiş yumurtamız mevcut..inş bu defa olur çok zor çünlü..bide 2. Transfer ücreti hakkında bilgisi olan var mı ?
Canım amh değeri. 0.13
Ben de ondan korkuyorum ilerde donasyon şansım bile olmazsa diye. çok zor işler bunlar .
Canım bana hiç karamsar gelmedi.Ortada gerçekleri görmezden gelemeyiz.Histeroskopim yapıldı .yüzeye myomum varmış.histeroskopi esnasında almışlar .başka bir sorun görülmedi.Esen'cim fsh'ın güzel ama sanırım e2 yüksek. amh değerin düşük. Benim de senin gibiydi en son. Özel merkezler evet terbiyesizce muamele yapıyorlar ama devlet ve üniversite hastanelerinde denemeye devam edebilirisin lakin özellikle amh değerine göre kendi yumurtanla bebek sahibi olma ihtimalin oldukça düşük. Olanlar var ama mucize.. bana doktorlar böyle demişti. Denenebilirmi neden olmasın bu senin kararın. ben 6 denemeden sonra artık yeter dedim ve doktorunda daha gecikme eğer donasyon düşünüyorsan demesiyle hemen Kıbrıs'la bağlantı kurdum çünkü biz pre menepoz dönemdeyiz . Hala adetler düzenliyken tutunma şansı daha yüksek oluyormuş. Başka sıkıntılarda yoksa tabii.
Eğer donasyon deneyeceksen kromozom tahliline gerek yok ama bence ne olursa olsun kanda pıhtılaşma sorunun olup olmadığını araştır. Olur ya çıkarsa en azından doktorun ona göre önlemalır kan sulandırıcı iğnelerle falan olası tutunamama veya düşükleri engelleyebilir. Histereskopin yapıldımı yani rahmin kamerayla incelendi mi?
Sonuçta pahalı bir işlem benim toplamda 22 milyara maloldu. O yüzden eksik gitme oraya bile. Aslında burada bu tahlillerin sana yapılmış olması gerekiyordu. 2 negatiften sonra benden hemen istendi. Her istediğin anda da bu yolla bile tutmuyor benim ikinci dondurulmuşlarla denmemde tuttu umarım hala da benledir minik can.
Bence senin vaktin gelmiş güzelim boş ver olumsuz denemeler sonucunda yaşadığın üzüntüleri artık. Şimdi bir karar verme zamanı. Çok karamsar yazdım ama amacım snei üzemek değil emin ol canım
Bol şans
Canım bana hiç karamsar gelmedi.Ortada gerçekleri görmezden gelemeyiz.Histeroskopim yapıldı .yüzeye myomum varmış.histeroskopi esnasında almışlar .başka bir sorun görülmedi.
3. kez negatiften sonra donasyon düşünmeye başladım.Kendi yumurtalarımdan umutlu değilim.
Kizlarr allahima binlerce sukur hamileyim artik.allah isteyen herkesr nasip etsin bu yasadigim mutlulugun fazlasini yasatsin anne olmayan kalmasin insallah
Cok sagol canim,cok bekledim bugunu sukurler olsun artik hamileyim.allah bizlere saglikla kucagimiza almayi nasip etsin,bekleyen arkadaslara bu haberi almayi.Canım benim ya.. bu güzel haberine ne mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin. En sonunda. Tebrik ederim
Hayırlı olsun canım darısı benim gibi tüm bekleyenlere bugün transferimin 2.günü bize de dua et hamilenin Duası kabul olur :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCok sagol canim,cok bekledim bugunu sukurler olsun artik hamileyim.allah bizlere saglikla kucagimiza almayi nasip etsin,bekleyen arkadaslara bu haberi almayi.
Amin cok tesekurler,10 gun sonra sende mutlu haberi alirsin insallah,allah emeklerini bosa cikarmasin.butun kalbimle dua ediyorum allah herkese nasip etsin anne olmayan kalmasinHayırlı olsun canım darısı benim gibi tüm bekleyenlere bugün transferimin 2.günü bize de dua et hamilenin Duası kabul olur :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım o kadar içten ki burdan hissettim :)Amin cok tesekurler,10 gun sonra sende mutlu haberi alirsin insallah,allah emeklerini bosa cikarmasin.butun kalbimle dua ediyorum allah herkese nasip etsin anne olmayan kalmasin
Merhaba hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah. Nerde gördün tedavi ben de agustos ayında düşünüyorumAmin cok tesekurler,10 gun sonra sende mutlu haberi alirsin insallah,allah emeklerini bosa cikarmasin.butun kalbimle dua ediyorum allah herkese nasip etsin anne olmayan kalmasin
Merhaba hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah. Nerde gördün tedavi ben de agustos ayında düşünüyorum
Cok saol,darisi baasina insallah.Halil İbrahim Tekinde yaptirdim.daha once iki kez yurtdisinda yaptirdim ikiside tutmadi.Halil bey saolsun hamile olmami sagladi allahin izniyleMerhaba hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah. Nerde gördün tedavi ben de agustos ayında düşünüyorum
Donasyon için bulent tıraş bana ada tup bebeği önerdi ama hiç bilmiyorum hangisi iyiCok saol,darisi baasina insallah.Halil İbrahim Tekinde yaptirdim.daha once iki kez yurtdisinda yaptirdim ikiside tutmadi.Halil bey saolsun hamile olmami sagladi allahin izniyle
bEN DÜNYA TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRDIMCanim hayırlı olsun çok sevindim :)) sen nerde yapmistin
Canim hayırlı olsun çok sevindim :)) sen nerde yapmistin
Ben direk iletisime sadece Firdevs hanim in ordan irem hanim la görüştüm Türkiye de takip eden bir dr yok dedi gerek de yok dedi göbek iğnesi kendim yapacakmis im birde herhangi bi dr da rahim kalınlığına baktirabilirsin dedi. Birde bulent tıraş ada tup bebeği önerdi bilmiyorum ki hiçBen Dünya Tüp Bebek merkezinde yaptırdım. Bence hepsiyle konuş fiyat al. özellikle doktorlarla konuş. samiiyetlerine göre maddi durumuna göre..vb karar ver. ben doktorumun sesindeki samimiyete güvendim. otel konusunda da bana baskı kurulmadı. paket almadım . öğretmenevinde kalabileceğimi bile onlar söyledi. Bu da beni para görmediklerini hissettirdi. Bu arada burada ayarladıkları doktorda bana çok fazla güzven verdi. Onu görünce baştan olacağına emin gittim. Sonuçta belki tesadüf belki şans. zaten %80 -85 tutacak dediler ve tuttu.
Benim fikrim merkezleri ve doktorlari iyi arastir beklentilerine hangisi tam cevap veriyorsa onu tercih edersin.benim memnun oldugumdan sen memnun olmayabilirsin canim.Donasyon için bulent tıraş bana ada tup bebeği önerdi ama hiç bilmiyorum hangisi iyi
Ben aslında suan mi donasyon daha vakti var mı burdayım henüz. 1 kere denedim boş çıktı 1 yumutta. Amh o. 18 tüp bebek şansım düşük hemde çok. Bir sürü denemeye para vermek olmadı donasyon a gitmek lüksüm yok. Tüp bebeğe daha fazla harcamadan donasyon mu beklemek mi bilmiyorumBenim fikrim merkezleri ve doktorlari iyi arastir beklentilerine hangisi tam cevap veriyorsa onu tercih edersin.benim memnun oldugumdan sen memnun olmayabilirsin canim.
Canim yasini bilmiyorum tup bebek denemeye devam etmeye yasin musaitse tekrar dene derim.on kez tup bebek denedikten sonra donasyonu secen arkadaslarimizda var bu birazda maddiyatla alakali.ben bir kez tup bebek denedim bir yumurta olustu transferimde oldu ama tutmadi.ikinci tedavimde yumurta gelismeyince dr beni donasyona yonlerdirdi.donasyon sanki daha kolaymis gibi gorunsede maddi ve manevi cok yipratici bir surec.iki olumsuz donasyonum oldu ustelik basari orani cok yuksek oldan bir ulkede yaptirdim.sukurler olsun ucuncude oldu.donasyona kendini hazir hissediyorsan maddi anlamdada yipranmak istemiyorsan donasyon yaptirBen aslında suan mi donasyon daha vakti var mı burdayım henüz. 1 kere denedim boş çıktı 1 yumutta. Amh o. 18 tüp bebek şansım düşük hemde çok. Bir sürü denemeye para vermek olmadı donasyon a gitmek lüksüm yok. Tüp bebeğe daha fazla harcamadan donasyon mu beklemek mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?