En çok için kimle rahat ederse onu seç bence, inşallah olumlu sonuç alırsın.Karar vermişsin ya bu yeter bence güçlü olup devam edeceksin, ben de iki ay beklemedeyim heyecanla bekliyorum.

Kızlar Merhaba bende donosyona karar verdim.fakat pek bilgim yok.yaptıran arkadaşlar size nekadara mal oldu. Bide ben Firdevs hanima karar verdim .birde nekadar sürüyor. Şimdiden teşekkürler

gidenler paket mi aldınız kendiniz mi gittiniz sizce hangisi daha uygun maddi yönden ve psikolojik yönden
pailera canım allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar cok zor bir karar ama bende donasyon dusunuyorum burda sizleri okuyunca cok etkilendim bahcecinin kıbrıstaki merkeziyle görüştüm aranızda oraya gidenvar mı

Kızlar cok zor bir karar ama bende donasyon dusunuyorum burda sizleri okuyunca cok etkilendim bahcecinin kıbrıstaki merkeziyle görüştüm aranızda oraya gidenvar mı
evet var. olumsuz sperm donasyonumu orda oldum. detaya girmicem ama kendi tecrübelerimden yola çıkarak kesinlikle tavsiye etmem arkadaşım. tabi karar yinede senin..

Bende yumurta donasyonu dusunuyorum ama nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyorum artık son carem herseyi iyice arastırmak işi aceleye getirmemek istiyorum offf allahım ne zor işler bunlar insallah sonucu güzel olurrr

Bende yumurta donasyonu dusunuyorum ama nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyorum artık son carem herseyi iyice arastırmak işi aceleye getirmemek istiyorum offf allahım ne zor işler bunlar insallah sonucu güzel olurrr

Tek yapacagin merkeze karar vermek ondan sonrasini onlar yonlendiriyo zaten...

Hit işinde başarılı olabılır ama konuşmayıp açıklama yapmaması vurdum duymazlıgı çileden çıkarır

Hit işinde başarılı olabılır ama konuşmayıp açıklama yapmaması vurdum duymazlıgı çileden çıkarır
HIT in basari orani nedir? Aciklamayi digerleri de yapmiyor. Tup bebekte o kadar cok arastirma yaptim ki, uzman oldum. Doktorlar reklamlarini cok guzel yapiyorlar. % 80 basari orani veriyorlar. Olumsuz olunca %80 basari orani ancak ucuncu denemede oluyor diyebiliyorlar.

hasat çok zor bi karar ben de yarın tsh ölçtürmeye gideceğim kafam çok karışıktı halen de karışık ama Firdevs hanım düşünüyorum

ben hit e 1 asilama 2 tup icin gittim, tanidik olmamiza ragmen iletisim problemi cok yasadim, asla para meraklisi degildir ama hassas olan bu donemimizde bu iletisimsizlik mutsuz ediyo. gorusmeye gidince anlarsin zaten. ama sonuc olumlu olur insallah. rabbim emeklerini bosa cikarmasin

hasat çok zor bi karar ben de yarın tsh ölçtürmeye gideceğim kafam çok karışıktı halen de karışık ama Firdevs hanım düşünüyorum
Hayirlisi olsun. Firdevs Hanim hakkinda pek bilgi sahibi degilim. Hic arastirmadim. Allah emeklerimizin karsiligini en kisa zamanda verir , dilerim. Olumlu dusunmek en onemlisi.

bende senelerdir1 asilama 4 toplama 3 transfer 1 histeroskopi 2 dusukle yola devam ediyorum.maalesef doktorlarin ticari duygulari on plana cikinca, bizlerde cocuk hayaliyle herseyi denemeye razi olunca hepimiz arastira arastira prof duzeyine geliyoruz:))

Haklisiniz . O kadar cok para odeyip sigorta hastanesinde sigortali hasta muamelesi gormek gercekten uzucu. Ozel doktorlar hastalarina biraz daha fazla ozen gostermeliler. Ama o kadar cok hastalari var ki, kendileri sigorta hastanesindeki doktorlar gibi davraniyorlar. Ama aldiklari paralar sigortadaki para degil. Bunu unutuyorlar.
1 asilama 2 tup bebek yaptirmissiniz. Tup bebekte 2. icin para odediniz mi? Sonucunuz umarim olumludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…