arkadaşım ben sadece kendi psikolojimi sizde gördüğüm için düşüncelerimi paylaşmak istedim, cevap hakkı bana düşmez. Kimseyi savunmuyorum, Firdevs hanımı ne gördüm, ne tanıyorum.Sonuç pozitif ve ya negatif olmakla is bitmiyor işini iyi bilmesi donanımlı Labaratuar çok önemli herkes şans deyerek gidiyor ama geride bir boşluk oluşsun istemeyiz embriyo dondurulmasi tekrar bir şans verilmesi büyük bir umut bizler parayi kolay kazanmoyoruz ikinci defa işlem yapmak 20 milyar civarında masraf herkeste olmaya bilir herkes gideceği doktoru hastanenin donanımı Labaratuarını araştırarak gitmesini isterim kaldı firdevs hanım ve ekibi insanlık konusunda güleryüzlü olduklarını ilgilerindeni asla kotulemem ama yapacağı işlem yetkisi olmadan bir çok insanı mağdur etmeleri hoş değil ben 6. Denemeyi yaptım ne kadar zor olsada negatiflere alışık biriyim negatif sonuç aldım diye doktorları mi asla kòtulumem ama saglik sektöründe çalışan biri olarak bilerek buna göz yummakta vicdanima sığmaz eleştiri yaptığınız savumdugunuz içinde ayrıca size teşekkür ederim bu herkese söz hakkı veriyor,cevap hakkida
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin herşey allahın emri onlar vesile ve bizler onlara gözü kapalı guvenmemeliyiz piskolojimiz gelecek hayatımız hayalelrimiz yıkılmasın inşallaharkadaşım ben sadece kendi psikolojimi sizde gördüğüm için düşüncelerimi paylaşmak istedim, cevap hakkı bana düşmez. Kimseyi savunmuyorum, Firdevs hanımı ne gördüm, ne tanıyorum.
Ayrıca kesinlikle çok haklısınız, Hit dışındaki tüm merkezlerde negatif olduğu an 4500 Euro uçup gidiyor, Hitde dondurulmuş bulunduğundan 2.ve 3. için hala şansımız(umudumuz) bulunuyor..
bu arada benimde 6.denememdi, negatiflere alıştım derken birkez daha yıkıldım. son olsun inşallah
Anladım canımm cok geçmiş olsun tekrar öyle butun umutlarımız önce allahım spnra onların elinde bizim de dua edip sabırla beklemekten başka bişey gelmiyo elimizdenAllah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ben sağlık sektorunde çalışıyorum ve tabibler odasından duydum böyle birşey olduğunu hatta Dr hanım yeni sertifika almak için eğitim alıyor inşallah daha iyi şeyler yapar da insanlar hayal kırıklığı Yaşamaz tüp bebekte care arayan umutlar hayaller peşinde giden insanlar maddi ve manevi yiprandikları için asla göz yummak istemiyorum bu olaya
hit evet soguk biri. cok ilgili degil cok fazla hastasi var kime yogunlassin. ama asla vurdum duymaz biri degil.. haksizlik etmemek lszimHit işinde başarılı olabılır ama konuşmayıp açıklama yapmaması vurdum duymazlıgı çileden çıkarır
Hayirli olsun. Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah. Benim sormak istedigim ikinci islem 20 milyar diye yazmissiniz neden? Ikinci denemede yalnizca 1500 euro transfer ucreti alinmiyor mu? Yoksa ben mi yanlis anladim.Sonuç pozitif ve ya negatif olmakla is bitmiyor işini iyi bilmesi donanımlı Labaratuar çok önemli herkes şans deyerek gidiyor ama geride bir boşluk oluşsun istemeyiz embriyo dondurulmasi tekrar bir şans verilmesi büyük bir umut bizler parayi kolay kazanmoyoruz ikinci defa işlem yapmak 20 milyar civarında masraf herkeste olmaya bilir herkes gideceği doktoru hastanenin donanımı Labaratuarını araştırarak gitmesini isterim kaldı firdevs hanım ve ekibi insanlık konusunda güleryüzlü olduklarını ilgilerindeni asla kotulemem ama yapacağı işlem yetkisi olmadan bir çok insanı mağdur etmeleri hoş değil ben 6. Denemeyi yaptım ne kadar zor olsada negatiflere alışık biriyim negatif sonuç aldım diye doktorları mi asla kòtulumem ama saglik sektöründe çalışan biri olarak bilerek buna göz yummakta vicdanima sığmaz eleştiri yaptığınız savumdugunuz içinde ayrıca size teşekkür ederim bu herkese söz hakkı veriyor,cevap hakkida
Hit'e ikinci veya ucuncu islemde ne kadar para odeniyor?arkadaşım ben sadece kendi psikolojimi sizde gördüğüm için düşüncelerimi paylaşmak istedim, cevap hakkı bana düşmez. Kimseyi savunmuyorum, Firdevs hanımı ne gördüm, ne tanıyorum.
Ayrıca kesinlikle çok haklısınız, Hit dışındaki tüm merkezlerde negatif olduğu an 4500 Euro uçup gidiyor, Hitde dondurulmuş bulunduğundan 2.ve 3. için hala şansımız(umudumuz) bulunuyor..
bu arada benimde 6.denememdi, negatiflere alıştım derken birkez daha yıkıldım. son olsun inşallah
Gecmis olsun. negatiflere alistiriliyoruz. Hit'e ikinci veya ucuncu islemde ne kadar para odeniyor?
1.deneme firdevs hanım da olduğu için hitte ilk donasyonumdur 2 . donasyon işlemin yarısı alınıyor diye biliyorum ve embriyo dondurmasi 2 yıl bedava olduğu için başka ücret odenmiyor. Firdevs hanım da işlem tekrar ediliyor orada dondurma işlemi yok yani laboratuvar iyi değil ücret 2. Deneme için 3000 euro alınıyor 3.islem 1500 euro bilgim bu kadarHayirli olsun. Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah. Benim sormak istedigim ikinci islem 20 milyar diye yazmissiniz neden? Ikinci denemede yalnizca 1500 euro transfer ucreti alinmiyor mu? Yoksa ben mi yanlis anladim.
Aynen öyle doğru çok yoğun iş muhabbet edip ilgi göstererek hastayı etkilemek olamamlı bizim için sonuç önemli başarılı bir doktorhit evet soguk biri. cok ilgili degil cok fazla hastasi var kime yogunlassin. ama asla vurdum duymaz biri degil.. haksizlik etmemek lszim
Donmuş embriyo varsa 2 . işlem için yarı fiyat 3.islem bedava donmuş embriyo yoksa 2. Indirim alıyorHit'e ikinci veya ucuncu islemde ne kadar para odeniyor?
ben kibris bahceci de yaptirdim. Cinsiyet secimi ve donasyon toplam 6500 euro odedim. Hit daha ucuzmus. Birde bana indirim yaptiklarini soylemislerdi. dondurulmus embriyolarim var. Yalnizca transfer ucreti olarak 1500 euro odeyecegim.1.deneme firdevs hanım da olduğu için hitte ilk donasyonumdur 2 . donasyon işlemin yarısı alınıyor diye biliyorum ve embriyo dondurmasi 2 yıl bedava olduğu için başka ücret odenmiyor. Firdevs hanım da işlem tekrar ediliyor orada dondurma işlemi yok yani laboratuvar iyi değil ücret 2. Deneme için 3000 euro alınıyor 3.islem 1500 euro bilgim bu kadar
arkadaşım embriyolarını başka bir hastaneye taşıyabilirisin.. eğer memnun kalmadıysan..ben kibris bahceci de yaptirdim. Cinsiyet secimi ve donasyon toplam 6500 euro odedim. Hit daha ucuzmus. Birde bana indirim yaptiklarini soylemislerdi. dondurulmus embriyolarim var. Yalnizca transfer ucreti olarak 1500 euro odeyecegim.
Cinsiyette esim erkek bebek istedi. Ama nedendir bilinmez bir tane erkek embriyo bulunamadi. 2 tane kiz embriyo transfer edildi. ama sonuc negatif.
Tesekkur ederim verdiginiz biligiler icin. Dondurulmus embriyolar cozulurken dogru atis yapilmazsa basariz olur dedi baska bir doktor. O nedenle embriyolari alirsam saglam embriyo vermezler. Guvenemem.arkadaşım embriyolarını başka bir hastaneye taşıyabilirisin.. eğer memnun kalmadıysan..
Düşük yaptıgımı haber vermek için sayısız kez aradım msj attım ne oldu dıye donmedı bıle, yardımcılarından tek cevap ARIYCAKhit evet soguk biri. cok ilgili degil cok fazla hastasi var kime yogunlassin. ama asla vurdum duymaz biri degil.. haksizlik etmemek lszim
bendede aynı durum vardı.. bende araştırdım . hiçbirşey olmaz dendi. hem o hastanenin embriyologu hemde diğer hastanenin doktoru.. sonuç oTesekkur ederim verdiginiz biligiler icin. Dondurulmus embriyolar cozulurken dogru atis yapilmazsa basariz olur dedi baska bir doktor. O nedenle embriyolari alirsam saglam embriyo vermezler. Guvenemem.
halil bey hiç mi dönmedi ? hay Allah çok üzüldüm gerçekten.. bu denli bir deneyimim olmadı halil beyle... haklısın arkadaşım ne diyeyimDüşük yaptıgımı haber vermek için sayısız kez aradım msj attım ne oldu dıye donmedı bıle, yardımcılarından tek cevap ARIYCAK
Ay çok geçmiş olsun rabbim bir daha tekrarını yasatmasin sağ salim bebeğine kavuşursun inşallahDüşük yaptıgımı haber vermek için sayısız kez aradım msj attım ne oldu dıye donmedı bıle, yardımcılarından tek cevap ARIYCAK
embriyolarinizi alip baska hastaneye gittiniz. Sonuc umarim pozitifir.bendede aynı durum vardı.. bende araştırdım . hiçbirşey olmaz dendi. hem o hastanenin embriyologu hemde diğer hastanenin doktoru.. sonuç o
halil bey hiç mi dönmedi ? hay Allah çok üzüldüm gerçekten.. bu denli bir deneyimim olmadı halil beyle... haklısın arkadaşım ne diyeyim
Inşallah iyi deneyımlerın olur ıyı sonuçlar alırsın.iki arkadaşım gıttı olumlu sonuç aldı ben gıttım olmadıbendede aynı durum vardı.. bende araştırdım . hiçbirşey olmaz dendi. hem o hastanenin embriyologu hemde diğer hastanenin doktoru.. sonuç o
halil bey hiç mi dönmedi ? hay Allah çok üzüldüm gerçekten.. bu denli bir deneyimim olmadı halil beyle... haklısın arkadaşım ne diyeyim
Inşallah Allah ım senınde sağ salım kucağına almayı nasip etsın,bızler içinde dua et:))Ay çok geçmiş olsun rabbim bir daha tekrarını yasatmasin sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?