Sen ne donasyonu yaptırdın peki canımm ben de karar asamasındayım esimde bakıyo birlikte karar verecegiz işteTek yapacagin merkeze karar vermek ondan sonrasini onlar yonlendiriyo zaten...
Cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Bu olumsuzluklari inceleyen bir kurum olmali diye dusunuyorum. Insanlar uzerinde resmen deneme yapip ceplerini dolduruyorlar. 9 hafta bebegin kalbinin durmasi neden? Yalnizca sizde olmamis. Bircok kisi de ayni seyleri okudum 8 haftalikken bebegin kalbinin durmasi . Gercekten cok uzucu.benım aslında bıraz karısık oldu aşılama ve 1. Tüp hıt ıle Kıbrıs'ta oldu ama kalıtelı embriyo oluşmadığından transfer yapılamadı. Hıt ozamanlar ist da bahceci ıle ortak çalıştığından 2. Denememın orda olmasını istedi.toplama ve transferı orada yapacagını söylenmesine rağmen gelmedı ve tanımadığım Dr ların elıne kaldım.onlarda normal paralarını aldılar, hatta toplama günü yumurta gelmedı dıyıp 2 gun sonra tekrar toplama yapıp 2 kez para aldılar,fakat 6.5 haftalıkken düşük yaptım. Daha sonra farklı bi merkeze gıttım,o da tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu,işte böyle hıkayem.bu kadar olumsuz sonuçun üstüne Dr ların bu kadar ruhsuz davranması üzüyo,biraz empati yapabılseler
Benimde yumurtalarım kotu o yüzden bana bunu önerdi. Peki yumurta donusyonu nekadar.bunun fiyati 5500€Tandeme pek yanasmiyo nedense doktorlar zor sanirim donorle senin yumurtalarini ayni anda toplamak
Bir de iki kati masraf tabi...
Ben de yumurta gelisimi cok kotu oldugu icin dusunmedim bile...
Donorden yumurta toplaniyor. Benden toplanmadi. Ben cinsiyet secimi yaptigim icin 6500 Euro odedim. 35 yasindan gencseniz kendi yumurtalarinizla deneyebilirsiniz. Benim dusuncem donasyon Euro ile yapiliyor. Kendi yumurtalarinla islem yapilrsa Turk Lirasi. Donasyonda kazanlari 3 kati daha fazla. O nedenle hemen Kibris donasyon oneriliyor. Bence baska bir doktora gidip bilgi alinabilir.Benimde yumurtalarım kotu o yüzden bana bunu önerdi. Peki yumurta donusyonu nekadar.bunun fiyati 5500€
Tşkr hasatDonorden yumurta toplaniyor. Benden toplanmadi. Ben cinsiyet secimi yaptigim icin 6500 Euro odedim. 35 yasindan gencseniz kendi yumurtalarinizla deneyebilirsiniz. Benim dusuncem donasyon Euro ile yapiliyor. Kendi yumurtalarinla islem yapilrsa Turk Lirasi. Donasyonda kazanlari 3 kati daha fazla. O nedenle hemen Kibris donasyon oneriliyor. Bence baska bir doktora gidip bilgi alinabilir.
Artık çevremde kı herkes tüp bebek merkezlerınde yaşı kaç olursa olsun,bazı insanlarda bunu kendıne çıkar kapısı yapmış ne yazıkki ilk düşüğüm için rahîm Y şeklinde olduğundan düşmüş dıyıp hısteroskopı yaptılar. 2. ninde 9 haftalık kalbı durunca kürtajdan alınan parçaya genetık inceleme yapıldı ve genetık sorun çıktı,yani hep dendıgı gıbı vücut sorun oldugunu farkettıgınde yok etmeye calısıyor eşimle bende genetık sorun çıkmadı,sadece mınık melegımde sorun çıktı,bundan sonraki embrıyolarda bu sorun çıkabılırmışte bir defayada mahsus olabılırmiş... Fakat önlem almak için genetık tanılı tedavı denenıcek,bu sayfada olma nedenımde eğer bundan sonrakı denemelerde şansım olmazsa donasyon için şimdiden bılgı sahıbı olabılmekCok gecmis olsun. Cok uzuldum. Bu olumsuzluklari inceleyen bir kurum olmali diye dusunuyorum. Insanlar uzerinde resmen deneme yapip ceplerini dolduruyorlar. 9 hafta bebegin kalbinin durmasi neden? Yalnizca sizde olmamis. Bircok kisi de ayni seyleri okudum 8 haftalikken bebegin kalbinin durmasi . Gercekten cok uzucu.
Onu bende okudum genel bi sorun galiba doltor bişey dedimi mesela söyle yap böylr yap bizde ona göre davranırız transferden sonra allah sabır versin canım sanadaCok gecmis olsun. Cok uzuldum. Bu olumsuzluklari inceleyen bir kurum olmali diye dusunuyorum. Insanlar uzerinde resmen deneme yapip ceplerini dolduruyorlar. 9 hafta bebegin kalbinin durmasi neden? Yalnizca sizde olmamis. Bircok kisi de ayni seyleri okudum 8 haftalikken bebegin kalbinin durmasi . Gercekten cok uzucu.
teşekkurler canım. aslında şuana kadar gıttıgım dr ların hiçbirisi rahimdeki septum dışında bişey demedi,ama septum için ameliyat olmama ragmen sonrakininde kalbi durdu,açıkcası kaç yıldır gıtmedıgım dr kalmadı ama hala sebep şu boyle yaparsan ıyı olur denmedı, bu son transferden sonra hep yattım, beslenmem duzenlıydı ama zamanı degildi sanırım.şimdi dondurulmuş 3 taneye genetık tanı yapılıcak olmazsa sıfırdan tekrarOnu bende okudum genel bi sorun galiba doltor bişey dedimi mesela söyle yap böylr yap bizde ona göre davranırız transferden sonra allah sabır versin canım sanada
Anladım canım cok gecmiş olsun allah aynı acıyı yasatmasın bidaha genetik tanı işe yarıyomuş diye dıydum bnde inşallah sorunu cözerler sag salim bebeğine kavusursunteşekkurler canım. aslında şuana kadar gıttıgım dr ların hiçbirisi rahimdeki septum dışında bişey demedi,ama septum için ameliyat olmama ragmen sonrakininde kalbi durdu,açıkcası kaç yıldır gıtmedıgım dr kalmadı ama hala sebep şu boyle yaparsan ıyı olur denmedı, bu son transferden sonra hep yattım, beslenmem duzenlıydı ama zamanı degildi sanırım.şimdi dondurulmuş 3 taneye genetık tanı yapılıcak olmazsa sıfırdan tekrar((
Amin canım hepimizi görsün dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle dönersinMerhaba kızlar bende 6 . Denemeye hitte başladım transferim haftaya olacak suan kibristayız burdada türkiyede de birçok deneyim oldu malum çok yollardan geçtim doktorları iyi bilirim artık allah büyüktür bizide hatırlarsın diyorum bana dua edin
Merhaba kızlar bende 6 . Denemeye hitte başladım transferim haftaya olacak suan kibristayız burdada türkiyede de birçok deneyim oldu malum çok yollardan geçtim doktorları iyi bilirim artık allah büyüktür bizide hatırlarsın diyorum bana dua edin
Canım cok gecmiş olsun yasadıkların kolay degil ama allah yüzüne gülmş ve şükür hamile kalmışsın bende bi ara firdevs hanıma gitmeyi planlıyodum olmado baska merkezde başladım sen nerden duydun böyle bişey oldugunu olumsuz olmasının nedeni neymiş peki bişey demediler mi?Merhaba kızlar beni hatırlayanlar varsa söyleyim ben kibristan dün döndüm veeee çok memnun döndüm diye bilirim bu benim 6. Tüp bebek 2. Donasyon oldu söyle anlatayım kıbrısa 2. Gidişin ilk donasyonu firdevs hanım da yaptım ilgisi alakası çok kişiliğide ekibide çok iyi ama malesef fazla donanımlı embrioloji Labaratuar yok orda kimsenin embriyo dondurdugunu göremedim ben donörden 14 yumurta almama rağmen 4 embriyo transfer olduğumu söyleyerek hiç bir evrak rapor ödeme fişi almadım içimde şüphe ile döndükten sonra negatif sonuç aldım ve araştırdım orda tup bebek yapan doktorumuzun tüp bebek sertifikası yok ve yaptığı işlem yasal olmadığı için bir garanti söz konusu olamaz şans işi deyerek bir çok işlem yapmış arkadaşların bazıları hamile kalmış ama çok insan tedavisi başarisiz olmuş herkese aynı rutin tedavi uygulanmış olmasi beni üzdü çünki hasimoto ve diyabet hastasıyım bunu dikkata alarak tedavi olmam gerekiyormuş neyse bunları bildikten sonra en ucuz fiyata 2. Denemeyi yapmak isteseler bile o hastaneye gitmedim.
Kararımı dr Halil Ibrahim Tekin le verdim tedaviye başladım geçen hafta kıbrısa gittik donörden 15 yumurta toplandı sperm verildi ve 11 embriyo olustu bu esnada tahıl ve Tetik muayene oldum orda rahim 5.8 mm idi ultrasonla baktıkları zaman hersey detaylı anlatıldı ben orada rahme Elektroforez verilerek kanlanma ve dolaşımını artırılması için uygulanan bir tedavi olduğunu öğrendim bu tedavi rusiyada çok kullanılıyor araştırdım ve 3 seans olarak yaptırdım geldim transfer gününü 6 çok iyi kalite embriyo olduğuna dair rapor veren embriolog geldi 2 transfer ve 4 embriyoyu 2 yıl bedava dondurma olacağını bildirerek bana evrakları verdi şükür hersey yolunda transfer oldum.
Halil beyle tedavi dönemi zamanı istanbulda muayinehanesinde muayine olarak tedaviye başlamıştım ilgisi ve alakası hasta çok olduğu bakımından fazla zaman çerçevesinde olsada yapılan tedavi oldukça başarılıdır herkese karar vermesine yardimci olmak amacıyla yazmak istedim Rabbim kimseni evlatsiz bırakmasin hayallerinizle umutlarınızla oynanamasına kimseye izin vermeyin
Allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ben sağlık sektorunde çalışıyorum ve tabibler odasından duydum böyle birşey olduğunu hatta Dr hanım yeni sertifika almak için eğitim alıyor inşallah daha iyi şeyler yapar da insanlar hayal kırıklığı Yaşamaz tüp bebekte care arayan umutlar hayaller peşinde giden insanlar maddi ve manevi yiprandikları için asla göz yummak istemiyorum bu olayaCanım cok gecmiş olsun yasadıkların kolay degil ama allah yüzüne gülmş ve şükür hamile kalmışsın bende bi ara firdevs hanıma gitmeyi planlıyodum olmado baska merkezde başladım sen nerden duydun böyle bişey oldugunu olumsuz olmasının nedeni neymiş peki bişey demediler mi?
canım seni çok iyi anlıyorum, benimde ilk donasyonum negatif olunca merkezi kötülemiş, kimse gitmesin diye kendimce uyarmaya kalkmıştım. neden HİT e gitmedim diye de kendime çok kızmıştım ama şimdi anlıyorum ki aslında tüm merkezler aynı işi yapıyor. olacağı varsa,Allah nasip etmişse heryerde oluyor. firdevs hanımın sertifikası olmayabilir, ama onunlada hamile kalan, ilgilerinden memnun olan birçok arkadaş var..Allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ben sağlık sektorunde çalışıyorum ve tabibler odasından duydum böyle birşey olduğunu hatta Dr hanım yeni sertifika almak için eğitim alıyor inşallah daha iyi şeyler yapar da insanlar hayal kırıklığı Yaşamaz tüp bebekte care arayan umutlar hayaller peşinde giden insanlar maddi ve manevi yiprandikları için asla göz yummak istemiyorum bu olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?