Inşallah iyi deneyımlerın olur ıyı sonuçlar alırsın.iki arkadaşım gıttı olumlu sonuç aldı ben gıttım olmadı(
şans işi sanırım birazda kızlar deniyoruz her yolu allahım utandırmasın sağ salim kucaklarımızda bebelerle dönmeyi nasip etsin. bende zehra hanımla görüşüyorum bakalım inşallah bizde tedaviye başlarız biran önce zor bir süreç bu süreçte en büyük ilaç sabır sanırım birde bazı şeylere kulakları kapatmak ne diyelim allahım hepimizin yüzüne gülsün...

Kızlar Merhaba benim amh
0. 17 fsh ise 17.doktorlar hiç umutlu konusmamisdi.tüp bebekte bile yüzde 30 şans vermişlerdi. En son kıbrısa karar verdik.donosyon için.umudumu kesmisdim.burdaki doktorum Sonkez aşılama yapalım dedi.ve olduuuuuu umudunu kestiğim an geldi meleklerim hemde ikiz.21 ay beklemisdimm.çok şükür oldu.Allahım tüm istiyenlere versin

Kızlar bende Dünya Tüp Bebek merkezinde Berk beye gittim. İlkinde 3 embriyo tansfer edildi. 4 embriyo donduruldu. 4500 euro +500 euro dondurma ücreti ödedim. Tutmama nedenim TSH'ımın hafif yüksekliğiydi sanırım. Burada beni yönlendirdikleri doktor troid hormonuna başladı öyle dondurulmuşlarla 2. transferim yapıldı. Allah'a şükür hemen tuttu. Şimdi oğluma gün sayıyorum. Berk bey her aşamada benimle çok ilgilendi. Zaten Amerikan hastanesinin teklifiyle Kıbrıs'a yerleşmiş. Embriyologda 3 ayda bir görevli olarak ordan geliyor. Tüm ekip çok ilgilendi. Kalacak yer için otel paketi istemiyorum dediğimde de onlara çok yakın öğretmenevini önerdiler. 110 tl'ye kaldım. hem ucuz hem güvenli hem de merkeze yürüyerek gidip geldim. merkez ve insanlık gerçekten çok önemli. Ben çok soru sordum.Aklımdaki her şeyi sordum. Üstüne üstlük yaklaşık 1 sene öncesinden beri onlarla görüştüm. Bu arada burada normal tüp bebek denemelerime ve umuduma devam ediyordum. internetten mesaj attım beni her mesaj attığımda gün içinde mutlaka sabırla geriye aradılar.
Belki onları ve yönlendirdikleri doktoru daha önce tanısaydım ve tsh durumu ortaya çıksaydı çoktan çocuk sahibi olmuştum. hayırlısı böyleymiş. Berk bey ve yönlendirdikleri doktorda bal gibi tatlı insanlar. tesadüfen Berk beyle dönüşümde aynı uçaktaydım. beni o havaalanına götürdü. Uçakta birlikte yolculuk yaptık. tanıma fırsatı da buldum. iyi güzel bir insan .Kesinlikle tavsiye edirim.

merhaba,

halil ibrahim tekine istanbulda nasıl ulaşabilirim görüşme şansım olur mu? adresi neresi telefonu? intenetten bakınca kıbrıs çıkıyor sadece

merhaba,

halil ibrahim tekine istanbulda nasıl ulaşabilirim görüşme şansım olur mu? adresi neresi telefonu? intenetten bakınca kıbrıs çıkıyor sadece
Inşallah hersey yolunda gıder ve hayallerıne kavuşursun

inssallah RABBİM gönlünüze göre verir... iyi haberlerinixi bekliyoruz...

22 sinde tahlillerim vardi. Progesteron yuksek ciktigi icin iptal edildi. O kadar ilac kullandim. Insallah gelecek ay normal olur. ve bebeklerime kavusurum.

Merhaba arkadaslar bende kibrista donasyonla tup bebek yaptirdim malesef sonuc husran 2 denememi yapmayi dusunuyorum siz gibi bende hastane aradtiriyorum yazilarinizida okuyirum ama bir turlu karar veremedim birbirimize yardimci olalim kizlar rabbim kimsenin kucagini bos brakmasin yar ve yardimcimiz olsun insallah iyi insanlarla karsilasiriz

Canımm uzun zaman önce yazmışsın karar verdin mi bilmiyorum ama bahceci kıbrısı düşün derim ben en taze hamilelerindenim bn çok memnun kaldım etrafımda zor durumda olan herkese gönül rahatlıgıyla tavsıye edebilirim

bahceciyi kesinlikle önermem. dr zehra hayatımda gördüğüm en soğuk , en insan tersleyen doktor. sanki işlemi Allah rızası için bedavaya yapıyor. karar senin elbet..

Bende tam aksi cok memnun ayrıldım cok ilgilendiler sibel hanım ayrı özlem hanım ayrı ilgilendi birde bn zor bir hastayım sürekli arayıp durdum fln ve ilk denemede sonuç pozitif bn daha önce başka yerlerden çok çektim o yüzden burası bni çok rahatlattı

Şimdi hamişliğin keyfini sürüyorum biraz bulantım flan var bide ilk basta kanamam oldu ama şimdi hersey yolunda gidiyor bnde memnuniyetimi yazmak istedim

ne güzel.. tüm formlarda dr zehra ve kıbrıs bahceciyi beğendiğini gördüğüm tek kişisiniz.. Allah tamamına erdirsin..

ne güzel.. tüm formlarda dr zehra ve kıbrıs bahceciyi beğendiğini gördüğüm tek kişisiniz.. Allah tamamına erdirsin..
Teşekkür ederim cnım ben tavsiye üzerine gittim cnm gercekten de memnun ayrıldım şimdi forumda konuştugum arkadaslarımdan birisi de transfer için gitti bakalım o neler diyecek senin tedavin neydi

Merhaba hanimlar hepimiz kibrisa gittik donasyon icin hepimiz ayri ayri yerlere gittik veya ayni yere gittik benim kafama takildi bize uyguladiklari islem icin fis vermediler alan varmi acaba kizlar aranizda

Merhaba ,
Hayirli olsun. Allah kucaginiza almayi nasip eylesin. Darisi basimiza.
Bahceci kibrista ilk denemenizde hamile olmusssunuz. Harika.
"Onceki yerlerden cok cektim" diyorsunuz. Bu kacinci tup bebek denemeniz ?

Kızlar soğukluk sıcaklık konusunda size kessinlikle Berk beyi tavsiye ederim. Hem o hem tüm ekip çok sıcak insanlar. Berk beyi görünce hem sıcak gülümsemesi hem sabırla sorularınızı yanıtlamasından sonra tamam güvenli ellerdeyim diyorsunuz. Ben şimdi oğluma hamileyim. Çok yakında da kucağıma alacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…