- 14 Eylül 2015
- 30
- 15
- 3
- 46
şans işi sanırım birazda kızlar deniyoruz her yolu allahım utandırmasın sağ salim kucaklarımızda bebelerle dönmeyi nasip etsin. bende zehra hanımla görüşüyorum bakalım inşallah bizde tedaviye başlarız biran önce zor bir süreç bu süreçte en büyük ilaç sabır sanırım birde bazı şeylere kulakları kapatmak ne diyelim allahım hepimizin yüzüne gülsün...Inşallah iyi deneyımlerın olur ıyı sonuçlar alırsın.iki arkadaşım gıttı olumlu sonuç aldı ben gıttım olmadı(
merhaba,Merhaba kızlar beni hatırlayanlar varsa söyleyim ben kibristan dün döndüm veeee çok memnun döndüm diye bilirim bu benim 6. Tüp bebek 2. Donasyon oldu söyle anlatayım kıbrısa 2. Gidişin ilk donasyonu firdevs hanım da yaptım ilgisi alakası çok kişiliğide ekibide çok iyi ama malesef fazla donanımlı embrioloji Labaratuar yok orda kimsenin embriyo dondurdugunu göremedim ben donörden 14 yumurta almama rağmen 4 embriyo transfer olduğumu söyleyerek hiç bir evrak rapor ödeme fişi almadım içimde şüphe ile döndükten sonra negatif sonuç aldım ve araştırdım orda tup bebek yapan doktorumuzun tüp bebek sertifikası yok ve yaptığı işlem yasal olmadığı için bir garanti söz konusu olamaz şans işi deyerek bir çok işlem yapmış arkadaşların bazıları hamile kalmış ama çok insan tedavisi başarisiz olmuş herkese aynı rutin tedavi uygulanmış olmasi beni üzdü çünki hasimoto ve diyabet hastasıyım bunu dikkata alarak tedavi olmam gerekiyormuş neyse bunları bildikten sonra en ucuz fiyata 2. Denemeyi yapmak isteseler bile o hastaneye gitmedim.
Kararımı dr Halil Ibrahim Tekin le verdim tedaviye başladım geçen hafta kıbrısa gittik donörden 15 yumurta toplandı sperm verildi ve 11 embriyo olustu bu esnada tahıl ve Tetik muayene oldum orda rahim 5.8 mm idi ultrasonla baktıkları zaman hersey detaylı anlatıldı ben orada rahme Elektroforez verilerek kanlanma ve dolaşımını artırılması için uygulanan bir tedavi olduğunu öğrendim bu tedavi rusiyada çok kullanılıyor araştırdım ve 3 seans olarak yaptırdım geldim transfer gününü 6 çok iyi kalite embriyo olduğuna dair rapor veren embriolog geldi 2 transfer ve 4 embriyoyu 2 yıl bedava dondurma olacağını bildirerek bana evrakları verdi şükür hersey yolunda transfer oldum.
Halil beyle tedavi dönemi zamanı istanbulda muayinehanesinde muayine olarak tedaviye başlamıştım ilgisi ve alakası hasta çok olduğu bakımından fazla zaman çerçevesinde olsada yapılan tedavi oldukça başarılıdır herkese karar vermesine yardimci olmak amacıyla yazmak istedim Rabbim kimseni evlatsiz bırakmasin hayallerinizle umutlarınızla oynanamasına kimseye izin vermeyin
Inşallah hersey yolunda gıder ve hayallerıne kavuşursunmerhaba,
halil ibrahim tekine istanbulda nasıl ulaşabilirim görüşme şansım olur mu? adresi neresi telefonu? intenetten bakınca kıbrıs çıkıyor sadece
Canımm uzun zaman önce yazmışsın karar verdin mi bilmiyorum ama bahceci kıbrısı düşün derim ben en taze hamilelerindenim bn çok memnun kaldım etrafımda zor durumda olan herkese gönül rahatlıgıyla tavsıye edebilirimMerhaba arkadaslar bende kibrista donasyonla tup bebek yaptirdim malesef sonuc husran 2 denememi yapmayi dusunuyorum siz gibi bende hastane aradtiriyorum yazilarinizida okuyirum ama bir turlu karar veremedim birbirimize yardimci olalim kizlar rabbim kimsenin kucagini bos brakmasin yar ve yardimcimiz olsun insallah iyi insanlarla karsilasiriz
bahceciyi kesinlikle önermem. dr zehra hayatımda gördüğüm en soğuk , en insan tersleyen doktor. sanki işlemi Allah rızası için bedavaya yapıyor. karar senin elbet..Merhaba arkadaslar bende kibrista donasyonla tup bebek yaptirdim malesef sonuc husran 2 denememi yapmayi dusunuyorum siz gibi bende hastane aradtiriyorum yazilarinizida okuyirum ama bir turlu karar veremedim birbirimize yardimci olalim kizlar rabbim kimsenin kucagini bos brakmasin yar ve yardimcimiz olsun insallah iyi insanlarla karsilasiriz
ne güzel.. tüm formlarda dr zehra ve kıbrıs bahceciyi beğendiğini gördüğüm tek kişisiniz.. Allah tamamına erdirsin..Bende tam aksi cok memnun ayrıldım cok ilgilendiler sibel hanım ayrı özlem hanım ayrı ilgilendi birde bn zor bir hastayım sürekli arayıp durdum fln ve ilk denemede sonuç pozitif bn daha önce başka yerlerden çok çektim o yüzden burası bni çok rahatlattı
Teşekkür ederim cnım ben tavsiye üzerine gittim cnm gercekten de memnun ayrıldım şimdi forumda konuştugum arkadaslarımdan birisi de transfer için gitti bakalım o neler diyecek senin tedavin neydine güzel.. tüm formlarda dr zehra ve kıbrıs bahceciyi beğendiğini gördüğüm tek kişisiniz.. Allah tamamına erdirsin..
Allahim tamamina erdirsin canim donasyonlami hamile kaldinizŞimdi hamişliğin keyfini sürüyorum biraz bulantım flan var bide ilk basta kanamam oldu ama şimdi hersey yolunda gidiyor bnde memnuniyetimi yazmak istedim
Merhaba ,Bende tam aksi cok memnun ayrıldım cok ilgilendiler sibel hanım ayrı özlem hanım ayrı ilgilendi birde bn zor bir hastayım sürekli arayıp durdum fln ve ilk denemede sonuç pozitif bn daha önce başka yerlerden çok çektim o yüzden burası bni çok rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?