- 3 Aralık 2015
- 50
- 46
- 3
Hayirli olsun ama... hic bir sekilde sana ait olmayan bebegi dunyaya getirme fikrine esiniz nasil bakti?? Ikincisi yumurtasini aldiginiz kadinin kendine ait cocuklari varsa... birbirini tanimayan bir suru kardes... sadece anlayamiyorum .. ben de bebeklerimi kaybettim. Annelik duygusunu sizden bi parca daha iyi bilirim... sevgiler..Bende cok düşündüm senin gibi ama anne olmayan bunu bilmez o yüzden böyle bi şansım varken ben denemek istedim ayrıca bi kadın yumurtasını veriyo diye sürekli onun yumurtaları kullanılmıyor ayrıca annelik gibi bi duygudan neden mahrum kalalım ben gittim yaptım hamileyim çok mutluyum keşke bahceciye daha önce gitseydim diyorum
Bence siz donasyon fikrini baskalariyla tartisin,beyin firtinasi yapinHayirli olsun ama... hic bir sekilde sana ait olmayan bebegi dunyaya getirme fikrine esiniz nasil bakti?? Ikincisi yumurtasini aldiginiz kadinin kendine ait cocuklari varsa... birbirini tanimayan bir suru kardes... sadece anlayamiyorum .. ben de bebeklerimi kaybettim. Annelik duygusunu sizden bi parca daha iyi bilirim... sevgiler..
Canım swn bu kararı kolay mı aldıgımızı sanıyorsun eşimle kac defa olumsuz tüp bebek denemesi gecti basımızdan sonra donasyon dediler 3 ay boyunca her alsam aynı konuyu konustuk cok yıprandık maddi manevi ama cocuk özlemimiz ağır bastı o yüzdwn bizi yargılama inan hiç kolay degil bizim içinde biz bütün ihtimalleri düşündük o yüzden ben yabancı bir donör sectim ihtimalleri en aza indirmek için ne olursa olsun onu ben karnında tasıyorum bnm kanımşa besleniyo anneaide bnmHayirli olsun ama... hic bir sekilde sana ait olmayan bebegi dunyaya getirme fikrine esiniz nasil bakti?? Ikincisi yumurtasini aldiginiz kadinin kendine ait cocuklari varsa... birbirini tanimayan bir suru kardes... sadece anlayamiyorum .. ben de bebeklerimi kaybettim. Annelik duygusunu sizden bi parca daha iyi bilirim... sevgiler..
Merhaba siz donasyonlamı hamile kaldınızKızlar bende Dünya Tüp Bebek merkezinde Berk beye gittim. İlkinde 3 embriyo tansfer edildi. 4 embriyo donduruldu. 4500 euro +500 euro dondurma ücreti ödedim. Tutmama nedenim TSH'ımın hafif yüksekliğiydi sanırım. Burada beni yönlendirdikleri doktor troid hormonuna başladı öyle dondurulmuşlarla 2. transferim yapıldı. Allah'a şükür hemen tuttu. Şimdi oğluma gün sayıyorum. Berk bey her aşamada benimle çok ilgilendi. Zaten Amerikan hastanesinin teklifiyle Kıbrıs'a yerleşmiş. Embriyologda 3 ayda bir görevli olarak ordan geliyor. Tüm ekip çok ilgilendi. Kalacak yer için otel paketi istemiyorum dediğimde de onlara çok yakın öğretmenevini önerdiler. 110 tl'ye kaldım. hem ucuz hem güvenli hem de merkeze yürüyerek gidip geldim. merkez ve insanlık gerçekten çok önemli. Ben çok soru sordum.Aklımdaki her şeyi sordum. Üstüne üstlük yaklaşık 1 sene öncesinden beri onlarla görüştüm. Bu arada burada normal tüp bebek denemelerime ve umuduma devam ediyordum. internetten mesaj attım beni her mesaj attığımda gün içinde mutlaka sabırla geriye aradılar.
Belki onları ve yönlendirdikleri doktoru daha önce tanısaydım ve tsh durumu ortaya çıksaydı çoktan çocuk sahibi olmuştum. hayırlısı böyleymiş. Berk bey ve yönlendirdikleri doktorda bal gibi tatlı insanlar. tesadüfen Berk beyle dönüşümde aynı uçaktaydım. beni o havaalanına götürdü. Uçakta birlikte yolculuk yaptık. tanıma fırsatı da buldum. iyi güzel bir insan .Kesinlikle tavsiye edirim.
evet bende lefkoşa tüp bebek merkezine gidecem hakkaten funda hanım çok yardımcı oluyor ama tabiki sonuç önemli inşallah güzel sonuç alırızBen bir kaç kişinin tavsiyesıyle Lefkoşe Tup Bebek merkezini arastırmaktayım orda Funda hanım varmıs hasta ilişkileriyle ilgilenen,beni arayacak bekliyorum.Konusunca sızede bılgı verırım bayanlar.
Çok sevindim canım benim. bebeğinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Erkenmi doğum yaptın? Sanki biraz vardı diye hatırlıyorum.
Haklısınız bakalım kısmetımızde ne varsa onu yasayacaz bence.Bunların hepsi bize vesile.Dun görüştük Funda hanımla bızı hersey konusunda uzun uzun bılgılendırdı,psıkolojık destek onemlı bu tedavıde baya rahatladım,bakalım dusunuyoruz.evet bende lefkoşa tüp bebek merkezine gidecem hakkaten funda hanım çok yardımcı oluyor ama tabiki sonuç önemli inşallah güzel sonuç alırız
Mesajim yanlis anlasilmis. Sadece buyuk cesaret ister bu olay. Bir baskasinin yumurtasi.. onun gen yapisi.. karekter ve ahlaki yapinin da belirli genlerle aktarildigina dair bilimsel calismalari okumussunuzdur...ikincisi de inanci islam olanlara sesleniyorum ki bu durumun islamda yeri olmadigini biliyoruz. Yumurtasini aldiginiz kadinin Kendi cocuklari da pekala olabilir. Ortada dolasan bir suru birbirini tanimayan kardes.. ustelik sana ait olmayan..
Ucuncusu de.. tüp bebekteki o pis kimyasallara muhtac olmamayi istemenin nesi kotu?? Yiyecek alirken bile katkisiz organik olsun istiyoruz. Bu hormonlar kimyasallar vucuda zarar veriyor.
Lutfen onyargisiz okuyun.. bu bir dusunce paylasimi...
evet canım.İ
Merhaba siz donasyonlamı hamile kaldınız
Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallahevet canım.
Sperm donasyonuyla hamile kalanlar var burada. Eski sayfalara göz atarsanız sizinle kader ortağı bir çok kişi bulabilirsiniz. Eşinizi ikna etme konusu oldukça zor bir durum. Eşiniz çok çocuk isteyen biriyse ve çevreden utanıyorsa falan işiniz kolay. aksi halde ikna süreci biraz uzayabilir.Ben yumurta donasyonu yaptırmama rağmen eşimi çok zor ikna ettim. Yılmayın. Sabırla kızmadan anlatın ve isteğinizi belirtin. Sonuçta anne olmak sizin de hakkınız. 1 sene de alsa sabırlı olun.
evet canım.
Sperm donasyonuyla hamile kalanlar var burada. Eski sayfalara göz atarsanız sizinle kader ortağı bir çok kişi bulabilirsiniz. Eşinizi ikna etme konusu oldukça zor bir durum. Eşiniz çok çocuk isteyen biriyse ve çevreden utanıyorsa falan işiniz kolay. aksi halde ikna süreci biraz uzayabilir.Ben yumurta donasyonu yaptırmama rağmen eşimi çok zor ikna ettim. Yılmayın. Sabırla kızmadan anlatın ve isteğinizi belirtin. Sonuçta anne olmak sizin de hakkınız. 1 sene de alsa sabırlı olun.
Canım maliyet ne kadara çıktıCanım bende bahceci kıbrısta zehra hanımda yaptırdım suan hamileyim cok ilgili bşr doktor ne Zaman arasam sorsam hep cevap verdi tavsiye ederim
Gercekten aklim mantigim almiyor. Size ait olmayan yumurta veya spermle hamile kalmayi nasil kabul edersiniz? Kocanizin baska bir kadindan cocuk yapmasiyla ayni sey bu.
Ikincisi yumurtasini aldiginiz kadinlarin kendi cocuklarina kardes doguruyorsunuz
Gayrimesru bir suru cocuk.. soybagi bozulmus. Anasi ya da babasi belli degil
Olur da birgun karsilasip evlenirlerse bu veballe nasil yasarsiniz...
Peki inanci islam olanlar; ayette acik acik nikah bagi bulunan kari kocaya cocuk yapma hakki verilmesine ragmen nasil cesaret ettiniz... gercekten cok korkuyorum. Nesli belli olmayan birsuru cocuk ortada... kardes evliliklerinin onu aciliyor.. allah vermiyorsa sabretmemiz gerekmez mi...
Kimseyi yargilama hakkina sahip degiliz bence.Hickimse yasamadigi sartlar hakkinda yorum yapamaz,bilmiyoruz kimin ne acilar yasadigini.Ote yandan kusur sadece bir taraftaysa digerini anne ya da baba yapmama hakki yok bence kimsenin.Hayat secimlerle dolu...Gercekten aklim mantigim almiyor. Size ait olmayan yumurta veya spermle hamile kalmayi nasil kabul edersiniz? Kocanizin baska bir kadindan cocuk yapmasiyla ayni sey bu.
Ikincisi yumurtasini aldiginiz kadinlarin kendi cocuklarina kardes doguruyorsunuz
Gayrimesru bir suru cocuk.. soybagi bozulmus. Anasi ya da babasi belli degil
Olur da birgun karsilasip evlenirlerse bu veballe nasil yasarsiniz...
Peki inanci islam olanlar; ayette acik acik nikah bagi bulunan kari kocaya cocuk yapma hakki verilmesine ragmen nasil cesaret ettiniz... gercekten cok korkuyorum. Nesli belli olmayan birsuru cocuk ortada... kardes evliliklerinin onu aciliyor.. allah vermiyorsa sabretmemiz gerekmez mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?