- 2 Mayıs 2015
- 156
- 35
- 18
merhaba canım bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim tedavim bugün başlayacaktı ama e2 yüksek çıktı tek kullanımlık lurcin iğne yazdılar bir sonraki adete düşsün diye aranızda bunu yaşayan varmı lütfen paylaşırmısınızKızlar soğukluk sıcaklık konusunda size kessinlikle Berk beyi tavsiye ederim. Hem o hem tüm ekip çok sıcak insanlar. Berk beyi görünce hem sıcak gülümsemesi hem sabırla sorularınızı yanıtlamasından sonra tamam güvenli ellerdeyim diyorsunuz. Ben şimdi oğluma hamileyim. Çok yakında da kucağıma alacağım inşallah
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar soğukluk sıcaklık konusunda size kessinlikle Berk beyi tavsiye ederim. Hem o hem tüm ekip çok sıcak insanlar. Berk beyi görünce hem sıcak gülümsemesi hem sabırla sorularınızı yanıtlamasından sonra tamam güvenli ellerdeyim diyorsunuz. Ben şimdi oğluma hamileyim. Çok yakında da kucağıma alacağım inşallah
Daha önce 2 asılama 3 tüp bebek denedik ama sonuc alamadık uzun araştırmalar sonucu kıbrısta donasyona karar verdik şimdi hamileyim inşallah kucagıma da alırım bebişimiMerhaba ,
Hayirli olsun. Allah kucaginiza almayi nasip eylesin. Darisi basimiza.
Bahceci kibrista ilk denemenizde hamile olmusssunuz. Harika.
"Onceki yerlerden cok cektim" diyorsunuz. Bu kacinci tup bebek denemeniz ?
Allah bebeginizi size bagislasin. Tahmin ettigim gibi . Basari orani %80 olarak soyleniyor ama 3. tup bebekte basari saglaniyor. Bu kez benim de 3. tup bebek denemesi olacak. Hayirlisi olsun. Hic bu kadar anne olmayi istememistim.Daha önce 2 asılama 3 tüp bebek denedik ama sonuc alamadık uzun araştırmalar sonucu kıbrısta donasyona karar verdik şimdi hamileyim inşallah kucagıma da alırım bebişimi
İnşallah sende olumlu sonuç alırsın canım annelik duygusu bambaska daha kucagıma almadım ama o duyguyu simdiden hissediyorumAllah bebeginizi size bagislasin. Tahmin ettigim gibi . Basari orani %80 olarak soyleniyor ama 3. tup bebekte basari saglaniyor. Bu kez benim de 3. tup bebek denemesi olacak. Hayirlisi olsun. Hic bu kadar anne olmayi istememistim.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah canım
Ben doğum yaptım çok şükür bebeğim benimle artık
Ve kesinlikle bende berk beyi tavsiye ederim hiç düşünmeden gözü kapalı gidin derim
merhaba canım bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim tedavim bugün başlayacaktı ama e2 yüksek çıktı tek kullanımlık lurcin iğne yazdılar bir sonraki adete düşsün diye aranızda bunu yaşayan varmı lütfen paylaşırmısınız
canım evet donasyon olacak sözde başlıyorduk ama e2 yüksek çıkınca adetin 20. gününde 3.75 lurcin yazdılar 5-6 gün sonrada adet olurum düşmüşse başlatacaklarDonasyon yaptıracaksın değil mi? Çünkü e2'ye normal tüp bebekte bakılıyor. Donasyonda bana 1 ay syclo prognova kullandırdılar. Ondan sonraki adette tedaviye başladık. Bir de yumurtlaması devam edenlerde lucrin iğne yaptırıyorlar. Bende yaptırmıştım. Büyük ihtimal yumurtlamayı baskılamak için sana da bu iğne yapıldı. Ama lucrin yaptırıp ertelendiğini ilk defa duyuyorum.
ben nedense kendısını sıcak ve ılglı buldum hıcde soguk bırı gıbı gelmedı hatta duygusal bıle dıyebılırım sadece tahlıl sonuclarını ıncelerken yuz ıfadesı cıddılesıyor ınsanda merak edıyor acaba kotu bısey mı gordu dıye o kadar sonra sızı aydınlatıyor tahlıllerle ılglıhit evet soguk biri. cok ilgili degil cok fazla hastasi var kime yogunlassin. ama asla vurdum duymaz biri degil.. haksizlik etmemek lszim
Canım bende bahceci kıbrısta zehra hanımda yaptırdım suan hamileyim cok ilgili bşr doktor ne Zaman arasam sorsam hep cevap verdi tavsiye ederimKızlar merhaba yumurta donasyonu içinönereceğiniz doktor var mı bir de ne kadara mal oluyor yardımcı olur musunuz
Ben bir kaç kişinin tavsiyesıyle Lefkoşe Tup Bebek merkezini arastırmaktayım orda Funda hanım varmıs hasta ilişkileriyle ilgilenen,beni arayacak bekliyorum.Konusunca sızede bılgı verırım bayanlar.Kızlar merhaba yumurta donasyonu içinönereceğiniz doktor var mı bir de ne kadara mal oluyor yardımcı olur musunuz
Yumurta ya da sperm donasyonu.. cok alisilmadik bir sey.. bir baskasinin cocugunu dunyaya getirmek.. ve ayni yumurtadan bir baskasinin da bebegi olmus olabilir.. kardes evlilikleri ihtimali.. buyuk cesaret dogrusu... cocugu olmayan herkesin bi derece aklindan gecer ama.. senin genetigi tasimayan ahlaksiz mi duzgun mu karekter genleri nasil bilmeden nasil olur ki... cok dusundurucu..
Bende cok düşündüm senin gibi ama anne olmayan bunu bilmez o yüzden böyle bi şansım varken ben denemek istedim ayrıca bi kadın yumurtasını veriyo diye sürekli onun yumurtaları kullanılmıyor ayrıca annelik gibi bi duygudan neden mahrum kalalım ben gittim yaptım hamileyim çok mutluyum keşke bahceciye daha önce gitseydim diyorumYumurta ya da sperm donasyonu.. cok alisilmadik bir sey.. bir baskasinin cocugunu dunyaya getirmek.. ve ayni yumurtadan bir baskasinin da bebegi olmus olabilir.. kardes evlilikleri ihtimali.. buyuk cesaret dogrusu... cocugu olmayan herkesin bi derece aklindan gecer ama.. senin genetigi tasimayan ahlaksiz mi duzgun mu karekter genleri nasil bilmeden nasil olur ki... cok dusundurucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?