Hayirli olsun canim rabbim yuzune baksin bence kanaman tutunma kanamasi korkma insallah bebislerin hep seninle kalcak .hinttin cinilihi nasil canim bende cilinik arastiriyorum kaca yaptirdin ilgileri nasil biraz anlatirsan sevinirim canimBen hitte yaptım yumurta donasyonu buğün 8.günüm hafif bir kanamam oldu pembe sizce ne olabilir,birde 5.günü E2 ve progestron tahlili yapan varmı bu sonuçlar neyi idade ediyor,ya bu topik biraz sessiz deilmi biraz konuşalım birbirimize destek olalım lütfen
43 yasindayim canim evet dusunuyorum ama deneyimli insanlarla iletisim kuramiyoruzki kordunatorler bile doktor olmuslar ya siz dr halil beyle konustunuzmu canimValla cnm ben 2 yıldır araştırıyorum,hitle karar verdim,çok iyi bir doktor,çalışanları hemşireler falan hemen her soruma cevap veriyorlar dönüyorlar,bence burayı düşün,birazda tecrübeli ellere bırakmamız gerek kendimizi o yüzden hit güven veriyor,herşeyi güzel inceliyorlar her aşamada hitle konuşamıyorsunuz ama herkes koordineli çalışıyor böyle olunca problem olmuyor,5000EUR yaptırdım donmuşlarmış var sonra tekrar donmuşlarla denesem 1500EUR . Bence pişman olmazsın kaç yaşındasın niye donasyon düşünüyorsun
İnşallah iyi haberlerini alacağızç Dualarımız seninle. Bol şans.Donasyon çok az kaldi kızlar dua edin pazar günü transfer olcakk
Ben transferden sonra 2 saat yattım. BAna çok uzun gelmişti ama sadece ilk yarım saatten sonra tuvalate gidip 2 saat yatmıştım. Hemşire öyle demişti. Ertesi günü de uçakla döndük. 2 gün de evde dinlenip işe başlamıştım. Ev işi yapmadım test sonucuna kadar, yani şöyle söyleyim bulaşık makinesi bile yerleştirmedim. Ama işe gittim, alışveriş vesaire falan yaptım. Bol su içmeye çalış bir de transferden hemen önce ve sonra bitter çikolata yemiştim mutlu olayım diye. Sana da iyi şanslar. İnşallah güzel haberlerini duyacağız.Donasyonla hamile kalanlar transferden sonra neler yaptınız ama herşeyi yazarmısınız sürekli yatmakmış gerekiyor
Evet benim de hafif lekelenmelerim olmuştu, bunlar büyük ihtimal tuttuğunu gösteriyor. İnşallah çift çizgiyi göreceksin.Hayirli olsun canim rabbim yuzune baksin bence kanaman tutunma kanamasi korkma insallah bebislerin hep seninle kalcak .hinttin cinilihi nasil canim bende cilinik arastiriyorum kaca yaptirdin ilgileri nasil biraz anlatirsan sevinirim canim
Beybisiii hoş geldin. Bildiğim kadarıyla ilaçlarla adetini düzenliyorlar çok kafana dert etme canım. Kafandakileri sburada sorabilirsin herkes tecrübelerini yazıyor birbirimize destek olmamız lazım.Arkadaşlar merhaba ben aranıza ilk defa katıldım.erken menopoz hastasıyım doğuş has.nde donasyon düşünüyorum burdan memnun olan var mı bide benim adetlerim düzensşz ordaki doktorlardan biriyle telefonda konuştum adetin düzdnli olmayana kadar transfer yapamıyız dedi sizlerdede böylemi oldu ? Çok uzattım hakkınızı helal edin ama çok endişeliyim ne yapacağımı bilmiyorum.
Hoşbulduk canım burdaki arkadaşların hepsinden Allah razı olsun sayenizde çok şey okuyup öğrendim öğrenmeyede devam ediyorum. İnşallah bende öğrendiklerimi sizlerle paylaşacağım.Beybisiii hoş geldin. Bildiğim kadarıyla ilaçlarla adetini düzenliyorlar çok kafana dert etme canım. Kafandakileri sburada sorabilirsin herkes tecrübelerini yazıyor birbirimize destek olmamız lazım.
Sonuç aldın mı ? Merak ettim...Amin arkadaslar tesekkur ederim hepinize umarim kocaman pozitifi gorurum
Yok canim test gunum pazartesiSonuç aldın mı ? Merak ettim...
Benden oyle bi tahlil istemediler kanamamda hic olmadi sadece bel ve kasık agrim war normalmi acabaBen hitte yaptım yumurta donasyonu buğün 8.günüm hafif bir kanamam oldu pembe sizce ne olabilir,birde 5.günü E2 ve progestron tahlili yapan varmı bu sonuçlar neyi idade ediyor,ya bu topik biraz sessiz deilmi biraz konuşalım birbirimize destek olalım lütfen
Benden transfer sonrası öyle bir test istememişlerdi canım...Ben hitte yaptım yumurta donasyonu buğün 8.günüm hafif bir kanamam oldu pembe sizce ne olabilir,birde 5.günü E2 ve progestron tahlili yapan varmı bu sonuçlar neyi idade ediyor,ya bu topik biraz sessiz deilmi biraz konuşalım birbirimize destek olalım lütfen
Neron kanama herkeste olmaz. Bence normal, sen moralini yüksek tut sadece.Benden oyle bi tahlil istemediler kanamamda hic olmadi sadece bel ve kasık agrim war normalmi acaba
Moralim yerinde sukur olumlu yada olumsuz hicbisey dusunmuyorum yarin idrar testi yapcam cikar insallahNeron kanama herkeste olmaz. Bence normal, sen moralini yüksek tut sadece.
Çok güzel en iyisi böyle olması. Çok sevindim.Moralim yerinde sukur olumlu yada olumsuz hicbisey dusunmuyorum yarin idrar testi yapcam cikar insallah
Moralim yerinde sukur olumlu yada olumsuz hicbisey dusunmuyorum yarin idrar testi yapcam cikar insallah[/QUOTEhayirli olsun canim ins ins pozitifi gorursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?