Kizlarrr 2.cizgiyi gordum Allahin izniyle test bozuk degildir insallah yapar yapmaz belirgin oldu cizgi cok silikte degil baya baya gorunuyor heyecan tawan yapti yerimde duramiyorum dua edin nolurrr kandada gorelim pozitifi

Kizlarrr 2.cizgiyi gordum Allahin izniyle test bozuk degildir insallah yapar yapmaz belirgin oldu cizgi cok silikte degil baya baya gorunuyor heyecan tawan yapti yerimde duramiyorum dua edin nolurrr kandada gorelim pozitifi
Neron çok sevindimmmm. Tebrik ederim canım. Kanda da göreceksin tabii ki. Çok güzel bir heyecan bu. İnşallah bu forumdaki herkes aynı heyecanı yaşayacak.

Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin :) hala şaşkiniz esimle supriz gibi oldu Allah herkese yasatsin bu guzel duygulari hepiniz dualarimdasiniZ

Donasyon yaptıran arkadaşlar;
Donörün fiziksel ve ruhsal sağlığıyla ilgili kendi beyanını mı dikkate alıyorlar acaba ya da bunlar için yaptıkları testler oluyor mu? Bu konuda size nasıl açıklamalar yapıldı?

bende 29 subatta transferımı yaptıracagım hayırlısıyla ama kalınlık cok az bant verdı bı de burda fızyoterapi yaptırmam lazım kalınlastrırmak ıcın ıcınızde yaptıran oldu mu .offf ya nasıl kalınlasacak 10 gun ıcınde estrofemı 3 ıcıyorum carsamba 4 e cıkaracagım ya kalınlasma olmazsa nıye korkuyorum zamanda az kaldı

Kalinlasir arkadasim merak etme gerekirse dozu artirilir icini ferah tut pozitif dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…