- 25 Ocak 2016
- 317
- 440
- 53
Hayirli olsun canim. Ins emeklerinin karsiligini gorursun. Ins test sonucun postif olurMoralim yerinde sukur olumlu yada olumsuz hicbisey dusunmuyorum yarin idrar testi yapcam cikar insallah
İns cnm tesekkur ederimHayirli olsun canim. Ins emeklerinin karsiligini gorursun. Ins test sonucun postif olur
Kizlarrr 2.cizgiyi gordum Allahin izniyle test bozuk degildir insallah yapar yapmaz belirgin oldu cizgi cok silikte degil baya baya gorunuyor heyecan tawan yapti yerimde duramiyorum dua edin nolurrr kandada gorelim pozitifi[/QUOTE
tebrikler,insallah gerisi gelecek,ilk kan testini bugun sonra da pazartesi verebilirsin
guzel haberler olsun insallah
Neron çok sevindimmmm. Tebrik ederim canım. Kanda da göreceksin tabii ki. Çok güzel bir heyecan bu. İnşallah bu forumdaki herkes aynı heyecanı yaşayacak.Kizlarrr 2.cizgiyi gordum Allahin izniyle test bozuk degildir insallah yapar yapmaz belirgin oldu cizgi cok silikte degil baya baya gorunuyor heyecan tawan yapti yerimde duramiyorum dua edin nolurrr kandada gorelim pozitifi
Ne guzel kucagina da al insallahKan testide yaptrdim kizlar 677.17 cikti rabbime sukurler olsun
oooooo süperr. İki tane mi yerleştirilmişti, ikisi de tutmuş gibi geliyor bana kan testin gayet yüksek canım. Kaçıncı günde yaptırdın testini?Kan testide yaptrdim kizlar 677.17 cikti rabbime sukurler olsun
3adet transfer edilmisti bugun 10.gunum canim yuksek ihtimal ikizmisoooooo süperr. İki tane mi yerleştirilmişti, ikisi de tutmuş gibi geliyor bana kan testin gayet yüksek canım. Kaçıncı günde yaptırdın testini?
Hayirli olsun canim benim rabbim tamamini erdirecek gulum ikiz galiba yavrusu tahlil yuksek cikmis cok sevindim sabah uyandigimda acaba tahlil yaptimi diyomKan testide yaptrdim kizlar 677.17 cikti rabbime sukurler olsun
Çok güzel, ne kadar sevindim anlatamam. İnşallah ikimiz de ikiz annesi olacağız. Tekrar tebrik ederim.:)))3adet transfer edilmisti bugun 10.gunum canim yuksek ihtimal ikizmis
bende 29 subatta transferımı yaptıracagım hayırlısıyla ama kalınlık cok az bant verdı bı de burda fızyoterapi yaptırmam lazım kalınlastrırmak ıcın ıcınızde yaptıran oldu mu .offf ya nasıl kalınlasacak 10 gun ıcınde estrofemı 3 ıcıyorum carsamba 4 e cıkaracagım ya kalınlasma olmazsa nıye korkuyorum zamanda az kaldıBen hitte yaptım yumurta donasyonu buğün 8.günüm hafif bir kanamam oldu pembe sizce ne olabilir,birde 5.günü E2 ve progestron tahlili yapan varmı bu sonuçlar neyi idade ediyor,ya bu topik biraz sessiz deilmi biraz konuşalım birbirimize destek olalım lütfen
hayırlı olsun arkadasımm dualarım senınleeeKızlar transferim oldu dua edin tutunsun bebişler Az önce cıktım transferden
Sımsıkı tutunsunlar ins annelerine dikkat et kndine bugun kalkma hicKızlar transferim oldu dua edin tutunsun bebişler Az önce cıktım transferden
Kalinlasir arkadasim merak etme gerekirse dozu artirilir icini ferah tut pozitif dusunbende 29 subatta transferımı yaptıracagım hayırlısıyla ama kalınlık cok az bant verdı bı de burda fızyoterapi yaptırmam lazım kalınlastrırmak ıcın ıcınızde yaptıran oldu mu .offf ya nasıl kalınlasacak 10 gun ıcınde estrofemı 3 ıcıyorum carsamba 4 e cıkaracagım ya kalınlasma olmazsa nıye korkuyorum zamanda az kaldı
Canim yumurta mi sperm donasyonu mu? Ne kadara mal oluyor?Sımsıkı tutunsunlar ins annelerine dikkat et kndine bugun kalkma hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?