Hayirli olsun,Allah kucagina almayi nasip etsin.Merhaba arkadaslar bir kaciniz belki beni hatirlayacaksiniz bende bu yolda yorucu bir arastirma halindeydim gercekten yipratici bir surec allah herkesin yardimcisi olsun arkadaslar ben cok bilinen bir merkeze karar vermisken bir yanda aklimda hep benim doktr onerdigi baska bir merkez vardi tam tedaviye basliyoruz derken bazi degerlerden dolayi bir sonraki adetime ertelendi ve bu arada bir arkadasin tavsiyesiyle lefkosa tup bebek merkezinden funda hanimla tanistim telefonla gorustuk bilgi aldim gercekten cok yardimci oldu lefkosa zaten dktorum onermisti hep aklimdaydi funda hanim da bana ayri bir guven verdi ve son anda merkez degistirdik once allaha sonra bu merkeze inanarak bu yola koyulduk ve arkadaslar yuce rabbime binlerce sukurler olsunki ilk denemede pozitif sonuc aldik ve dun bebegimin kalp atislarini duyduk yuce rabbim sagsalim kucagimiza almayi da nasip etsin insallah arkadaslar isteyene funda hanimin teli ni verebilirim en azindan konusun bir fikir edinin sonra yine kalbiniz kimden yana karar verirse ona gidin ben yuregimin sesini dinledim sukurler olsun ki pisman olmadim allah hepinizin yardimcisi olsun
Tesekkur ederim allah razi olsunHayirli olsun,Allah kucagina almayi nasip etsin.
Merhaba,Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi da nasip etsin
Bense 6 tup bebek denedim hepsi negatif sonuçlandı.doktorum yumurta donasyonu önerdi gynolife tüp bebek merkezini.ama ben kararsız kaldım internette kendi siteleri dışında pek bir paylaşım yok.Burada yazılanları okuyorum firdevs hanim ya da HİT öneriliyor ne yapacağımı sasirdim
Amin,iyi olacak insallah,sonuclar hakkinda guzel seyler okuyorum hepO gun geldi çatti bu gece yolculuk basliyor nasipse yarin transfer gunu o buyuk gun hayal bile edemezdim bugunu Allahima binlercekez sukurler olsun bugunu gordum pozitifide gorurum insallah heyecandan ölen ben birkacgundur okadar durgunumki siradan bigun gibi bu beni korkutuyor hayirlara vesile olur insallah persembe aksami donus yapacagiz elimden geldigince yazmaya calisacagim Allah hepimizin yoldaşi olsun bu zor yolculukta ve kimsenin eli boş dönmesin insallah
Hiç gebeliğin oldu mu diğer denemelerindeMerhaba,
Cokca kendi yumurtamla deneme yaptim,sindilerde donasyon arastryrm.Tek ogrendigim sey,bilinen merkezlerden biri olsun ama kesinlikle besinci gun embryosu ve maksimum iki tane transfer edilmeli.Cokca bilinen bir merkezde once ucuncu gun koyuyoruz biz diye israr ettiler,ucuncu gorusme sonunda besinci gun konusunda anlastik.Bugun diyorlar ki evet reduksiyon cok riskli olabiliyor,besinci gun embryosu daha saglam olur...
Oldu iki kez ama 8 er haftalikken dusukle sonuclandiHiç gebeliğin oldu mu diğer denemelerinde
Bende de 3. Denemede 8 haftalıkken kalbi durdu ben de donasyon yaptırıcam klinik bakıyorum çok ciddi güvensizlik duyuyorum bu da beni endişelendiriyorOldu iki kez ama 8 er haftalikken dusukle sonuclandi
Yasin 35 ve altindaysa bence denemeye devam edebilirsin,ben 22 kez yumurta toplattim...besinci gune giden embryon varsa bence erkenBende de 3. Denemede 8 haftalıkken kalbi durdu ben de donasyon yaptırıcam klinik bakıyorum çok ciddi güvensizlik duyuyorum bu da beni endişelendiriyor
36 yaşındayım 6 kere yumurta toplattım 6.sından 2 embriyo 5.güne gitti ikiz gebelik oldu ve 8.haftada kaybettim bu sebeple donasyon istiyorum artıkYasin 35 ve altindaysa bence denemeye devam edebilirsin,ben 22 kez yumurta toplattim...besinci gune giden embryon varsa bence erken
Sen bilirsin ama besinci gune giden embryom olsaydi,37 bitene kadar denerdim,bahceciye git mutlaka36 yaşındayım 6 kere yumurta toplattım 6.sından 2 embriyo 5.güne gitti ikiz gebelik oldu ve 8.haftada kaybettim bu sebeple donasyon istiyorum artık
Başından beri erbil beydeyim zatenSen bilirsin ama besinci gune giden embryom olsaydi,37 bitene kadar denerdim,bahceciye git mutlaka
[/QUOTE]the moonflower, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım...neler neler yazılıo dinsizlikle bile suçlanıosun en iiiisi gülüp geçmek...çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatsın doğunca göreceksin herşey daha farklı olcak.öperim tabiki :)herkesin bu duyguyu tatması dileği ile bi nebze moral olabildiysem ne güzel
Melekler korusu tabii ki doktorun en doğrusunu bilir ama benim bildiğim menopoza girmiş olanlar bile donasyon ile çocuk sahibi olabiliyor. Ama kendi yumurtalarını kullanacaksan onu en iyi doktorun ultrasonla muayene ve bir kaç kan testi ile anlar. Sana başarılar ve şanslar dilerim arkadaşım.Merhaba,
Son 1 senedir 3-4 ayda bir adet görüyorum ve oldukça az miktarda. acaba bu durum donasyon ile hamile kalmaya engel midir?
ayrıca bu durumda adetlerimi düzenleyici bir tedavi var mıdır ve bu tedavi donasyona yada doğal yolla gebe kalmaya engel midir?
Merhaba,
Cokca kendi yumurtamla deneme yaptim,sindilerde donasyon arastryrm.Tek ogrendigim sey,bilinen merkezlerden biri olsun ama kesinlikle besinci gun embryosu ve maksimum iki tane transfer edilmeli.Cokca bilinen bir merkezde once ucuncu gun koyuyoruz biz diye israr ettiler,ucuncu gorusme sonunda besinci gun konusunda anlastik.Bugun diyorlar ki evet reduksiyon cok riskli olabiliyor,besinci gun embryosu daha saglam olur...
Ben de Gyno Life'da yaptırdım, doktorumun önerisi ile. Şu an 16 haftalık ikizlerime hamileyim. Gynolife'ın forumlarda pek adı geçmiyor ama ben Murat Bey'e çok güvendiğim için başka bir yer araştırmadan orada denemiştim, internette duyulmaması benim de biraz aklımı karıştırmıştı ama çok üzerinde durmadım.Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi da nasip etsin
Bense 6 tup bebek denedim hepsi negatif sonuçlandı.doktorum yumurta donasyonu önerdi gynolife tüp bebek merkezini.ama ben kararsız kaldım internette kendi siteleri dışında pek bir paylaşım yok.Burada yazılanları okuyorum firdevs hanim ya da HİT öneriliyor ne yapacağımı sasirdim
Neron 1990 senin için dua ediyorum. İnşallah güzel haberlerini duyacağız, yazdıklarını okuyunca ben de çok heyecanladım. Kendine iyi bak.O gun geldi çatti bu gece yolculuk basliyor nasipse yarin transfer gunu o buyuk gun hayal bile edemezdim bugunu Allahima binlercekez sukurler olsun bugunu gordum pozitifide gorurum insallah heyecandan ölen ben birkacgundur okadar durgunumki siradan bigun gibi bu beni korkutuyor hayirlara vesile olur insallah persembe aksami donus yapacagiz elimden geldigince yazmaya calisacagim Allah hepimizin yoldaşi olsun bu zor yolculukta ve kimsenin eli boş dönmesin insallah
Merhaba kuzlar 5 gun emriyosu hamilelik icin cokmu etkisi oluyor herkez 3 gunluk emtiyo transfer ediyo bizmi istiycez ciliklerdenBen de Gyno Life'da yaptırdım, doktorumun önerisi ile. Şu an 16 haftalık ikizlerime hamileyim. Gynolife'ın forumlarda pek adı geçmiyor ama ben Murat Bey'e çok güvendiğim için başka bir yer araştırmadan orada denemiştim, internette duyulmaması benim de biraz aklımı karıştırmıştı ama çok üzerinde durmadım.
Elif3934, ilk seferde tutacak diye bir şey yok illa ki, ama genç yumurtalar olduğu için şans daha yüksek canım.Kızlar merhaba nasilsiniz yeni üyeyim donasyon yaptircam herşeyi hazirliyorum gidicem herkezin tutuyormu korkuyorum olmaz diye
Ben de 5, gün embriyolarımı transfer ettirmiştim. Embriyo sayısı fazla ise 5 gün bekletmek daha mantıklı çünkü sağlam olanlar yaşıyor, böylece doğal seçim oluyor. Ama sayı az ise 3. gün daha mantıklı.Merhaba kuzlar 5 gun emriyosu hamilelik icin cokmu etkisi oluyor herkez 3 gunluk emtiyo transfer ediyo bizmi istiycez ciliklerden
Cok tesekkur ederim canim cBen de 5, gün embriyolarımı transfer ettirmiştim. Embriyo sayısı fazla ise 5 gün bekletmek daha mantıklı çünkü sağlam olanlar yaşıyor, böylece doğal seçim oluyor. Ama sayı az ise 3. gün daha mantıklı.
Cok tesekkur ediyorum bende gorustugum ciniklerle 5 gunluk istiyorum defigim zaman iste iyi kalitede emriyolar olursa bekletnenin anlami yok fiyorlar ragme transfer daha iyi fiyirlarBen de 5, gün embriyolarımı transfer ettirmiştim. Embriyo sayısı fazla ise 5 gün bekletmek daha mantıklı çünkü sağlam olanlar yaşıyor, böylece doğal seçim oluyor. Ama sayı az ise 3. gün daha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?