Korkma canim korkma merkezlerde en az bizim kadar istiyorlar tutmasini onun icin ellerinden geleni yaparlar bebek tuttugunda 3ay olana kadar estrofem (rahim kalinlastirici) kullandiriyorlar onu anlayamadim bnde hala kullaniyorum
yarın rahım kalınlastırma için acıbadem. fızık tedavıye yönlendırdıler . acaba onunda faydası olur mu kalınlasma ıcın gıden var mı fızık tedavıye. kalcadan bant.a ve estrofem e devam edıyorum . pazartersı transferım olacak

Ben eşimi sonundaikna ettim kesin donasyon yaptırıcam ama şimdi iyi bir yer bulmam lazım lütfeeeen yardımmmm

Ben eşimi sonundaikna ettim kesin donasyon yaptırıcam ama şimdi iyi bir yer bulmam lazım lütfeeeen yardımmmm
İyi bir yere nasıl karar vermek lazım?
Başarı oranlarına göre mi davranışlarına göre mi ya da donörlerin sağlığı ile ilgili yaptıkları çalışmalara göre mi?başarılı olan arkadaşlardan ben de destek istiyorum

Bence butun merkezlerle gorusun basari oranlarini donör ozelliklerini fiyatini herseyini arastirin labaratuari cok onemli basari oranini artirmk icin 5.gun embriyosu sart bazi labaratuarlar yeterli olmuyor oyuzden 3.gun transfer ediliyor buda basari oranini dusuruyor

Ben 5 tane hastahaneyle görüştm fiyatları4500-5000 euro arasında değişiyr çokta ilgileniyorlar ama onlardan değilde bizzat gidenlerden tecrübe edinmek daha güvenli geliyor bana o yüzden sizlerden yardım istiyoruz biz yeni düşünenler için sizin görşleriniz çok önemli. Bebişler için araştırmaya devam :)

Sana soyledim zaten merkezi ben cok memnun kaldim ilhi ve alakalari basari oranlari falan cokyuksekti %95 dediler bana guven verdiler aylardir hic negatif almamislar cok sukur bnde pozitifi gordum fiyatlar hemen hemen ayni fakat paket fiyati degisebilir tercihe bagli ben paket almamistim

Hemde nasil sadece pozitifi gormekle bitmiyo derlerdide inanmazdim kalp atislari en onemlisiymis daha 2hafta war umarim sagliklilardir
Evet aynen heyecan bitmiyormuş ben de şimdi anladım. Ama yine de güzel. Ben senin ve buradaki diğer arkadaşların haberlerini aldıkça aynı duyguları tekrar tekrar yaşıyorum. İnşallah kalp atışlarını da duyacaksın miniklerinin canım. O zaman duyguların da bir başka olacak.

Bence donör seçimleri çok önemli. Donör yaşı ve doğurganlığının kanıtlanmış olması önemli yani. Bir de tabii embriyo laboratuarları gelişmiş olmalı. Neron'un dediği gibi embriyo sayısı yeterliyse 5. gün embriyoları daha garanti oluyor. Doktora ve kliniğe güven duymanız çok önemli. Seçiminizi yaptıktan sonra da acaba doğru mu yaptım mı diye düşünüp kendi kendinizi yemeyin derim. Ben sadece bir yer ile görüşüp karar vermiştim ama anladığım kadarıyla zaten burada ismi geçen bir kaç yer bu konuda gayet iyi gözüküyorlar. Yardımcı olabildim mi bilemiyorum ama, başka sorularınız varsa lütfen sorun. Bir yardımım olursa sevinirim. Aynı zorlukları yaşıyoruz birbirimize destek olmalıyız.

Amin canim iple cekiyorum o gunu cok tuhaf duyguymus icinde can tasimak birde buyuk ihtimal ikiz olma ihtimali war heyecan yapiyoruz Allah'im herkese yasatsin bu duygulari kimsenin emekleri karsiliksiz kalmasin insallah

Arkadaşlar merhaba ,
Bende esimle cok arastirdim bizimde yumurta donasyonu yaptirmmamiz gerekiyor.Burada ki doktorum bana Kibris dünya tup bebek de Doktor Berk beyi tavsiye etti.ben burdan kaç hasta yonlendirdiysem çok şükür hepsi hamile döndü dedi.numarami verdi görüştüm klinik ten hemşireler aradi beni öyle güzel ilgilendiler ki tüm sorularimi yanitladilar..Maddi olarak ayarlayabilirsek isindim diyebilirim..burdan da eger daha önce gidip tedavi olan arkadaşlarım varsa fikirlerini de almak isterim..

Canım hayırlı olur, güzel sonuçlar alırsın inşallah. Ben orada tedavi olmadım ama ismini bu forumda hep duyuyorum.

Canım hayırlı olur, güzel sonuçlar alırsın inşallah. Ben orada tedavi olmadım ama ismini bu forumda hep duyuyorum.
İnsallah canmm hepimiz güzel güzel bebislerimizi kucaklarimiza aliriz insallah.biz istiyoruz ama dediğim gibi işin biraz maddi boyutunu ayarlamak lazim ona çabalıyoruz.. Hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.. Evet bende okudum burdan olumlu sonuç alanlar var..darisi da bana hepimize inşallah canmm

Ben iki yerle görüştüm şimdilik fiyatları az çok aynı ilgilenmeleri de güzel sürecin nasıl olacağını anlatıyorlar.fakat donörle ilgili çok genel şeyler söylüyorlar.yani jinekolojik muayenesi ve işte sağlıklı görünmesi gibi.eğer genetik bi hastalık taşıyosa yada bebek down sendromlu olursa gibi sorular var kafamda

Arkadaşım bu da benim ilk sorduğum soru oldu.ya bebegim sonra kalitsal bi hastaligi olursa vs bunun endişesini taşıyorum dedim.bana dönör e yaptiklari testleri anlatti ve geldiğinizde belgeli olarak da sunar iz size dediler.ayrica psikolojik genetik tüm testlerden geçiyormuş canm
Çünkü bu hepimizin hassas noktasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…