- 6 Mart 2015
- 93
- 25
- 8
- 52
inşallah güzel haberlerinizi alırız kalınlık az demişsiniz kaçla transferi gerçekleştirdiler? bir de şu an hiç belirti yaşıyormusunuz? gerçi kiminde oluyomuş kiminde olmuyomuş bi de hangi ilaçları kullandınız?evet 29 subatta transferım oldu .test gununu beklıyorum bıraz heyecan bıraz korkuyla beraber
Endometrium nedir? Kac olursa iyi olur?Hayırlısı arkadaşım güzel haberler alırız ınsallah bi de şey sormuştum endometrium kaç mm idi senin
endometrium rahim içi zarı demek ideali 8 - 12 arası deniliyorEndometrium nedir? Kac olursa iyi olur?
8- 12 mm yaniendometrium rahim içi zarı demek ideali 8 - 12 arası deniliyor
canım ben lefkoşa tüp bebekte paptırdımarkadaşlar bende sperm donasyonu düşünüyorum yardımcı olurmusunuz
Teşekkürlerendometrium rahim içi zarı demek ideali 8 - 12 arası deniliyor
canım bulunduğun şehirde iyi bir doktora takibini yapıyorsun gideceğin merkez zaten seni yönlendiriyor neyi ne zaman kullanacaksın bende haftada bir rahim kalınlığı ve e2 ölçüldü değerler uygun olunca kıbrısa gittik ertesi gün sperm verildi 3-4 gün sonra transfer yapıldı ertesi gün geri döndük ama kesinlikle moralini yüksek tut ve seni gitmeden önce hazırlayacak dktr çok önemli iyi bir dktr olmasına özen göster bol şans allah yardımcınız olsunanladım canım hayırlısıyla kucağına al bebişinisevincimfhd peki süreç nasıl işliyor az çok bilgi sahibiyim fakat ilk olacağı içinde tedirginlik var haliyle :) nelere dikkat etmeli neyi kıstas almalı
İnşallah doktorum var benim canım. Sadece sürecin işlemesi falan onun stresi var o kadar.araştırıyorum işte nasip nerde bakalımcanım bulunduğun şehirde iyi bir doktora takibini yapıyorsun gideceğin merkez zaten seni yönlendiriyor neyi ne zaman kullanacaksın bende haftada bir rahim kalınlığı ve e2 ölçüldü değerler uygun olunca kıbrısa gittik ertesi gün sperm verildi 3-4 gün sonra transfer yapıldı ertesi gün geri döndük ama kesinlikle moralini yüksek tut ve seni gitmeden önce hazırlayacak dktr çok önemli iyi bir dktr olmasına özen göster bol şans allah yardımcınız olsun
Hayırlısı arkadaşım güzel haberler alırız ınsallah bi de şey sormuştum endometrium kaç mm idi senin
benım 7.3tuHayırlısı arkadaşım güzel haberler alırız ınsallah bi de şey sormuştum endometrium kaç mm idi senin
ıkısını de arastır telefonla sorularını sor ıkısıne de ...sonra kalbının sesını dınle sadeceeşim azosperm nerden başlayacağımızı bilemedik hit mi firdevs hanımmı ? allahım yolumuzu açık etsin inşallahh
Tamam canım öyle yapıcam ama sanırım firdevs hanımda karar kılıcam büyük ihtimalleıkısını de arastır telefonla sorularını sor ıkısıne de ...sonra kalbının sesını dınle sadece
Arkadaşlar, benim bu konuda problemim vardı, iki negatif donasyonum var vardı, son tranferden önce donmuş kullanacağımız için süreyi uzattılar ilaç kullanımında 22 güne yakın kullandım ilaç ve bantı, hatta günde 4 estrofem ve bant kullandım, hatta transfer günü iptal edip iki gün daha beklettiler beni, kalınlık 7.5 lerdeydi ilaçları arttırdilar iki gün 6 estrofem , 2 bant bir arada kullandım ve 9.2 ile transfer oldum,benım 7.3tu
Pailera hamileliğin hayırlı uğurlu olsun canım sen de çok sıkıntı çekmişsin, yüzünün sonunda güldüğüne çok sevindim. Allah herkese nasip etsin inşallah.Arkadaşlar, benim bu konuda problemim vardı, iki negatif donasyonum var vardı, son tranferden önce donmuş kullanacağımız için süreyi uzattılar ilaç kullanımında 22 güne yakın kullandım ilaç ve bantı, hatta günde 4 estrofem ve bant kullandım, hatta transfer günü iptal edip iki gün daha beklettiler beni, kalınlık 7.5 lerdeydi ilaçları arttırdilar iki gün 6 estrofem , 2 bant bir arada kullandım ve 9.2 ile transfer oldum,
normalde 6.5 lara gelip kalıyordu ve yavaş ilerliyordu, çok sıkıntılıydı süreç hatta iki olumsuzdan sonra, 25 güne yakın ilaç kullandım, ama bu kez olumlu oldu Allaha şükür,
çok daha inceyle hamile kalanlar olduğunu duydum, ama transferde doktorum 9 ve üstü isteğimiz dedi.
çok uzun anlattım ama umarım yardımı olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?