Hayırlı olsun arkadaşım, sağlıkla devam etsin inşallah. Kan sulandırıcı bir şeyler kullanıyor musun ondan olmuş olabilir pem be akıntın. Benim öyle olmuştu ve doktorum coraspini kesmişti.
aaa yeni mesajımı şimdi gördüm canım. Çok sevindim bi sorun olmadığına. İkizlerin hayırlı olsun:)

Geleceğin en tatlı anneleri size bir sorum olacak. lefkoşa tüp bebek merkezinde yaptıran var mı? Benim burdaki doktorum tavsiye etti olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?

Geleceğin en tatlı anneleri size bir sorum olacak. lefkoşa tüp bebek merkezinde yaptıran var mı? Benim burdaki doktorum tavsiye etti olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
canım ben orda yaptırdım allaha şükür ilk denemede tuttu çok memnun kaldım şimdi 11 haftanın içindeğim

Yumurta ve sperm donasyonuyla tüp bebek için evli olma mecburiyeti varmi?
Kocam böyle bir şey asla istemez. Tek başıma gidip yaptirabilirmiyim

Yumurta ve sperm donasyonuyla tüp bebek için evli olma mecburiyeti varmi?
Kocam böyle bir şey asla istemez. Tek başıma gidip yaptirabilirmiyim

Bekarsaniz gidip yaptirabilirsinizde,evliyseniz esinizin rizasida almak gerekiyor diye biliyorum.ee esinizin haberi olmiycakmi eger hamile kalirsaniz?

Kızlar bugun 11. Günüm ve kan testi yaptirdim 1.59 tutmadi demekki çok düşük böyle olupda yükselen varmı

Merhaba aylardır negatif almayan merkez hangisi acaba

Merhaba transferiniz olfu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…