- 6 Mart 2015
- 93
- 25
- 8
- 52
aaa yeni mesajımı şimdi gördüm canım. Çok sevindim bi sorun olmadığına. İkizlerin hayırlı olsun:)Hayırlı olsun arkadaşım, sağlıkla devam etsin inşallah. Kan sulandırıcı bir şeyler kullanıyor musun ondan olmuş olabilir pem be akıntın. Benim öyle olmuştu ve doktorum coraspini kesmişti.
Daha erken canim panik yapma cikcak Allahin izniyleKızlar bugun gene test yaptim cıkmadi ya 9. Gün olduu
ben ıgne olarak ıstedım kalcadan yapılıyorYok canim bnde wajinadan progestan kullaniyorum hafif lekelenmem olmustu bidahada olmadi biraktinmi sen progestani srninde ikiz demek cok sevindim :)
canım ben orda yaptırdım allaha şükür ilk denemede tuttu çok memnun kaldım şimdi 11 haftanın içindeğimGeleceğin en tatlı anneleri size bir sorum olacak. lefkoşa tüp bebek merkezinde yaptıran var mı? Benim burdaki doktorum tavsiye etti olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
Yumurta ve sperm donasyonuyla tüp bebek için evli olma mecburiyeti varmi?
Kocam böyle bir şey asla istemez. Tek başıma gidip yaptirabilirmiyim
Bekar bayanlar yaptırabiliyor diye biliyorum ama evliyken durum ne acaba? Tabii yapılsa bile sonra ortaya çıkabilir bence riskli bir durum arkadaşım.Yumurta ve sperm donasyonuyla tüp bebek için evli olma mecburiyeti varmi?
Canım numarasını atarsan çok mutlu olurum burdaki doktorum mehmet emin kaptanı tavsiye etti. Bana umut oldun çok sevindim.canım ben orda yaptırdım allaha şükür ilk denemede tuttu çok memnun kaldım şimdi 11 haftanın içindeğim
Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin çok teşekkür ederimCanım numarasını atarsan çok mutlu olurum burdaki doktorum mehmet emin kaptanı tavsiye etti. Bana umut oldun çok sevindim.
Evli olman sart degil canim kibrisa kndin gidip yaptirabilirsinYumurta ve sperm donasyonuyla tüp bebek için evli olma mecburiyeti varmi?
inşallah sende en kısa zamanda burda güzel haberlerini paylaşırsın dualarım seninle canımRabbim bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin çok teşekkür ederim
canım ben lefkoşa tüp bebek merkezine gittim çok şükür ilk denemede pozitif aldım ama yinede araştır yüreğin kimi isterse ona git derimAdres telefon ve fiyatlar nasıl acaba. ? iyi doktor ismi bilen varsa bilgi verebilir misiniz. ?
Galiba tutmamışKızlar bugun 11. Günüm ve kan testi yaptirdim 1.59 tutmadi demekki çok düşük böyle olupda yükselen varmı
Merhaba aylardır negatif almayan merkez hangisi acabaSana soyledim zaten merkezi ben cok memnun kaldim ilhi ve alakalari basari oranlari falan cokyuksekti %95 dediler bana guven verdiler aylardir hic negatif almamislar cok sukur bnde pozitifi gordum fiyatlar hemen hemen ayni fakat paket fiyati degisebilir tercihe bagli ben paket almamistim
Merhaba transferiniz olfu mubende 29 subatta transferımı yaptıracagım hayırlısıyla ama kalınlık cok az bant verdı bı de burda fızyoterapi yaptırmam lazım kalınlastrırmak ıcın ıcınızde yaptıran oldu mu .offf ya nasıl kalınlasacak 10 gun ıcınde estrofemı 3 ıcıyorum carsamba 4 e cıkaracagım ya kalınlasma olmazsa nıye korkuyorum zamanda az kaldı
evet 29 subatta transferım oldu .test gununu beklıyorum bıraz heyecan bıraz korkuyla beraberMerhaba transferiniz olfu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?