Siz ne düşünüyorsunuz peki? Ayırım yapabilirmisiniz iki çocuk arasında?
ben yapmayacağımı düşünmüyorum. Zaten oğlum olmadan bu konuda kararımı vermiştim. Şimdi de değişmedi. Ama eşim ikna olmuyor. Nasıl edeceğim bilmiyorum. Kafamı karıştırıyor. Çok istiyorum 2. Çocuğum olsun. Zaten bu sefer yaptırırsam cinsiyetini kız seçeceğim. Kızım olmasını çok istiyorum.

Sizin kararınızda net olduğunuzu görüyorum ama koca nasıl ikna edilir çok fikrim yok açıkçası sürekli konuşarak bebeği ne kadar istediğinizi anlatırsanız çok dayanamaz belki

Tup bebek deneseniz tekrar bikere olmus neden bidaha olmasin?
amh 0'90 ile ilk tüpte hamile kaldım. Şimdi amh 0,50 olmuş. Fsh 8,5. Kalır mıyım bilmiyorum. Eşim 1 kere tüp deneyelim olmazsa tekrar konuşuruz diyor ama hayır diyecek biliyorum. Tekrar anne olmayı çok istiyorum cidden

Bence oyle bi sansin varken deneyin derim ben 4sene ugrastim esimi ikna etmek icin bukadar cok istiyosan evlat ayirimida yapmazsin bnce

İmkanınız varsa önce tüp deneyin bence, olmazsa belki bu durum karşısında eşiniz de donasyona ikna olur belki. Siz ayrım yapmayacağınızı düşünüyorsanız ve çok istiyorsanız bence sorun olmaz donasyon. İkisi de sizin canınızdan bir parça olacak, onu içinizde hissettiğiniz ve büyüttüğünüz için. Bir de geçen gün başka forumlara bakarken eski yazışmalarda bir şey görmüştüm, ilgimi çekmişti. Donasyonla hamile kalan bir arkadaş bir kaç yıl sonra ya tüp bebek ya da doğal yolla yani kendi yumurtasıyla tekrar hamile kalmış. Yani sizin durumunuza benzer bir durum. Herhangi bir duygusal sorundan bahsetmiyordu. Neyse, size bol şans dilerim umarım her şey iyi gider.

Keseyi cuma günü gördük ama bugün hafif pembe bir akıntım oldu nedir acaba bir bilğiniz varmı kızlar

Keseyi cuma günü gördük ama bugün hafif pembe bir akıntım oldu nedir acaba bir bilğiniz varmı kızlar
Pembe akinti yerlestigi icinmis doktor oyle demisti merkeze sordugumda dusuk onleyici igne yaptirip dinlenmemi soylediler kahverengi olursa dusuk belirtisiymis canim aklinda olsun

İki tane yüklenmişti buğün kanamam için gittim keseler iki tane oldu ,kanamada progestandan olmuş vajinabyoluyla kullanıyoruz,sen crinone jelmi kullanıyosun
Yok canim bnde wajinadan progestan kullaniyorum hafif lekelenmem olmustu bidahada olmadi biraktinmi sen progestani srninde ikiz demek cok sevindim :)

Hayırlı olsun arkadaşım, sağlıkla devam etsin inşallah. Kan sulandırıcı bir şeyler kullanıyor musun ondan olmuş olabilir pem be akıntın. Benim öyle olmuştu ve doktorum coraspini kesmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…