- 6 Mart 2015
- 93
- 25
- 8
- 52
Genetik test istediysen kromozomlarına bakılıyor canım, anomalisi olanlar transfer edilmiyor. Ama normalde sadece donöre bazı testler yapılıyor. İkili ve üçlü testin yanı sıra detaylı ultrasonla da baktırabilirsin. Benim öyle olacak.Arkadaşlar ben bişeye takıldım,yumurta donasyonunda Bebek özürlü olabilirim yanı acaba gerekli taramalardan geçiyorlarmı,kromozomlara bakılıyormu,ben ikizlere hamileyim ikili ve üçlü taramalarda sağlıklı sonuçlar çıkmıyormuş,bilğisi olan varsa yazabilirim
Nerden duydun onu canimArkadaşlar ben bişeye takıldım,yumurta donasyonunda Bebek özürlü olabilirim yanı acaba gerekli taramalardan geçiyorlarmı,kromozomlara bakılıyormu,ben ikizlere hamileyim ikili ve üçlü taramalarda sağlıklı sonuçlar çıkmıyormuş,bilğisi olan varsa yazabilirim
Firdevs hanim hangi merkez oluyor?eşim azosperm nerden başlayacağımızı bilemedik hit mi firdevs hanımmı ? allahım yolumuzu açık etsin inşallahh
Buğün doktorum söyledi ikizlerde çok etkili olmuyormuş,benim daha önce normal gebeliğimde down sendromu teşhisi koyuldu ve ben aldırmak zorunda kaldım,o yüzden ultrason tetkikleri beni çok rahatlatmıyor yaNerden duydun onu canim
Canım geçmiş olsun... Down sendromu nasıl anlaşılmıştı?Buğün doktorum söyledi ikizlerde çok etkili olmuyormuş,benim daha önce normal gebeliğimde down sendromu teşhisi koyuldu ve ben aldırmak zorunda kaldım,o yüzden ultrason tetkikleri beni çok rahatlatmıyor ya
Çok sevindim canım, gözün aydın olsun. İnşallah buradaki herkes bu güzel duyguları yaşayacak:) Benim de gelişimleri devam ediyor ama birisi biraz geriden geliyor. Detaylı ultrasonda daha iyi anlaşılacak durum. İnşallah bir şey olmaz.Bugun kalp atislarini gorduk kipir kipirlardi masallah gayet saglikli gelisiyolarmis Allah herkese nasip etsin bu duygulari umarim sorunsuz kucagima alirim bebisleri rabbim saglik versin hepsinede
İnsallah canim benim sorun olursa sonlandirilcakmi peki umarim hersey yolunda giderÇok sevindim canım, gözün aydın olsun. İnşallah buradaki herkes bu güzel duyguları yaşayacak:) Benim de gelişimleri devam ediyor ama birisi biraz geriden geliyor. Detaylı ultrasonda daha iyi anlaşılacak durum. İnşallah bir şey olmaz.
Nese kalınlığı çıktı sonra amniyo sentez yaptırdık orda çıktıCanım geçmiş olsun... Down sendromu nasıl anlaşılmıştı?
Cok enteresan butun testler yapiliyor diye biliyoruz oysaki hangi merkezdi buNese kalınlığı çıktı sonra amniyo sentez yaptırdık orda çıktı
canım bosuna uğraşma hiç biyerle tek sağlam yasal yer tiflis özelden yaz her türlü yol gösteririm bizde suan tedavideyiz ve fiyatı uygunarkadaşlar bende sperm donasyonu düşünüyorum yardımcı olurmusunuz
Tek ama tek yasal uygun yer tiflis kibrista dogumda tiflise gönderiyor bana yaz lütfen bende suan tedavideyizGeleceğin en tatlı anneleri size bir sorum olacak. lefkoşa tüp bebek merkezinde yaptıran var mı? Benim burdaki doktorum tavsiye etti olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
En sağlam yasal yer tiflis canım fiyati da daha uygunBen eşimi sonundaikna ettim kesin donasyon yaptırıcam ama şimdi iyi bir yer bulmam lazım lütfeeeen yardımmmm
Bence donör seçimleri çok önemli. Donör yaşı ve doğurganlığının kanıtlanmış olması önemli yani. Bir de tabii embriyo laboratuarları gelişmiş olmalı. Neron'un dediği gibi embriyo sayısı yeterliyse 5. gün embriyoları daha garanti oluyor. Doktora ve kliniğe güven duymanız çok önemli. Seçiminizi yaptıktan sonra da acaba doğru mu yaptım mı diye düşünüp kendi kendinizi yemeyin derim. Ben sadece bir yer ile görüşüp karar vermiştim ama anladığım kadarıyla zaten burada ismi geçen bir kaç yer bu konuda gayet iyi gözüküyorlar. Yardımcı olabildim mi bilemiyorum ama, başka sorularınız varsa lütfen sorun. Bir yardımım olursa sevinirim. Aynı zorlukları yaşıyoruz birbirimize destek olmalıyız.
Bu konuda en yasal en uygun yer tiflis özelden yazın bilgi veriyimBen iki yerle görüştüm şimdilik fiyatları az çok aynı ilgilenmeleri de güzel sürecin nasıl olacağını anlatıyorlar.fakat donörle ilgili çok genel şeyler söylüyorlar.yani jinekolojik muayenesi ve işte sağlıklı görünmesi gibi.eğer genetik bi hastalık taşıyosa yada bebek down sendromlu olursa gibi sorular var kafamda
Evet anladım çok teşekkürler, tekrar geçmiş olsun.Nese kalınlığı çıktı sonra amniyo sentez yaptırdık orda çıktı
Ben suan tüp bebek yapıyorum asla kibrisi tavsiye etmiyorum cojk pahalı tiflisi tavsiye ederim özelden yazın lutfenGeleceğin en tatlı anneleri size bir sorum olacak. lefkoşa tüp bebek merkezinde yaptıran var mı? Benim burdaki doktorum tavsiye etti olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
Evet aynen öyle, bakalım ne olacak...Yine heyecan yine stres...İnsallah canim benim sorun olursa sonlandirilcakmi peki umarim hersey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?