- 26 Nisan 2016
- 40
- 21
- 3
- 52
Hakkında hayırlısı olsun canım, nasip böyleymis.Allah ogluna sağlıklı uzun omurler versin insallah.bizde hastaneden geldik.birinin kalp atışlarını duyduk çok sukur.diğer kese hala var ve boş.ya büyüyecek ya yok olacak ikincisi.kalp atislarini sevindik diğerine başka bir duygu var.tarifsiz..Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
kizlar benden iyi haberler yok. ne yazik ki kann testi <2 cikmis. hayirlisi olsun Allah oglumuza upuzun ömür nasip eylesin. simdiden sizlere bol basarilar dilerim. Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.
biz herhalde simdi biraz ara veririz. aslinda kendime söz vermistim bu son diye ama sanki bir kez daha hamile kalip ogluma bir kardes gelsin istiyorum. bakalim bir yaz sonunu gecirelim hersey Kismet. okumaya devam edecegim sizi insallah hep güzel haberler aliriz.
Canim benim hayirlisi herseyin. Hic canini sıkma. Biraz zaman gecsin yeniden denersin. Allah oglunu sana bagislasin.
kızlarrrrrrr çokkk mutluyummm bugün 10. günümm sonucum 285 çıktı iki gün sonra testi tekrar yapcam bakalım inşallah artar daha eşimin haberi yok :))
hayirli Ugurlu olsun muhtesem bir hamilelik dilerim. bebegini saglikla kucagina alirsin insallah. esine de güzel bir sürpriz olacak desene :)
Hayirli Olsan canim nerde yaptirdim Gusum melerat kullandin brax Belgien verirmisin canim boende dusunuyorum gitmeyi rabbin bebislerini saglicakla kucagina Almayi nasip etsin dualarimiz birbirimiz icin Olsankızlarrrrrrr çokkk mutluyummm bugün 10. günümm sonucum 285 çıktı iki gün sonra testi tekrar yapcam bakalım inşallah artar daha eşimin haberi yok :)))
Süperkızlarrrrrrr çokkk mutluyummm bugün 10. günümm sonucum 285 çıktı iki gün sonra testi tekrar yapcam bakalım inşallah artar daha eşimin haberi yok :)))
Merhaba canim bizde 23nde kibrista olcaz nasipse hangi kilinc gidiyon su an hap falan kullaniyonmu kibrista kalcakmisiniz brazselam arkadaşlar yeni üye oldum bende kıbrısa gideceklerdenim.mayıs 23 te eşim gidecek dönorüm iğnelere başladı çok fena heyecanlıyım bakalım nasıl olucak inşallah pozitifleri görürürüz.
merhaba eşim gidecek benim son rahim muayenemden sonra adet tarihimle beraber gideceğim.vitaminler ve antibiotik kullanıyorum gnyolife a gideceğiz siz ?Merhaba canim bizde 23nde kibrista olcaz nasipse hangi kilinc gidiyon su an hap falan kullaniyonmu kibrista kalcakmisiniz braz
merhaba eşim gidecek benim son rahim muayenemden sonra adet tarihimle beraber gideceğim.vitaminler ve antibiotik kullanıyorum gnyolife a gideceğiz siz ?
Banada e2 fsh testi hiç yapılmadı kafam çok karışıkMerhabalar ben de yumurta donasyonuna karar verdim.44 yaşındayım.2.evliliğim ve eşimin çocuğu yok.
İlk evliliğimden bir tane oğlum var 15 yaşında..41 yaşında 2.evliliğimi yaptım.4 defa doğal yoldan hamile kalıp düşük yaşadım.Yumurta kalitesizliğinden olduğunu öğrendik.Ve en sonunda donasyon için adım attık.12 nisanda kıbrısa gittik..Merkezin adı gnolife..eşim sperm verdi ...maalesef progesteron yüksek çıktı ve iptal edildi..Kalınlık 9 mm olmuştu estofem le.. 7 tane kaliteli yumurta oluşmuş donörden.6 tanesi 3.güne ulaştı ve donduruldu..Yani benim embriyolarım 3.gün..Heralde yumurta az o yüzden..sonra istanbula geri geldik...estofemi kestik 15 gün sonra hastalandım 3.gün testlerde bu sefer de e2 yüksek çıktı..Yasmine hapına başladım..Çarşamba günü hapım bitiyor..Sonra tekrar adet olmamı bekleyip 3.gün test yapılacak...e2 ve progesteron...Eğer sonuç iyi çıkarsa estofem e başlayacağım
evet cok az var yorumları benim dr um burayı önerdi benimde bilgim yok 5000 euro aynıBu arada merkezimin adı gynolife...bir harf eksik yazmışım..Buraya katılmadan önce bütün sayfaları hemen hemen okudum ama bu merkezin ismine toplamda 3 defa karşılaştım..Biz 5000 euro +masraflar şeklinde bir ödeme yaptık
benim istanbulda doktorum o önerdi halit fırat bey o verdi bu ilaçları ben adet olmadım bittikten 10 gün sonra muayane edicek doktorum galiba rahim kalınlığına bakıcak bilmiyorum eşimi erken çağırdılar benim hesabıma göre daha bir ay var transfere bilemedimMerhaba lar eceefe sen ne zaman gidiyorsun..Bir de bana antibiyotik verilmedi..Senin doktorun kim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?