merhaba eşim gidecek benim son rahim muayenemden sonra adet tarihimle beraber gideceğim.vitaminler ve antibiotik kullanıyorum gnyolife a gideceğiz siz ?
Merhaba bende tedaviye besladim 3 gun oldu estrofem kullaniyorum sabah aksam 23nde kontrolum var 26sonda kibrista olcaz nasip olursa unuversite hastanesinde transfer nasipse

Ne zamandir sayfaya giremiyordum,bugun girince yine icim umitle doldu.Baya guzel yazilarinizi okudum.Hep bir masraf cikiyor,tam paramiz birikti derken bir sey cikiyor artik sinir oluyorum ama herseyde bir hayir vardir diye dusunuyorum.Simdi euro da artti gozum hep ajanslarda Allah herkese hayirlisini nasip etsin.Ben merkez tercihimi belirledim takipteyimde gebeliklerini ogreniyorum bir yakinim sayesinde.Benimde vardir bir zamanim.

Merhaba kızlar aranızda yeniyim fakat sayfanın eskilerindenim 5 sene önce donasyon yaptırmıştır tutmadı Allah ın izni ile temmuzda tekrar kıbrıs yolcusuyuz.Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.3 Dr görüsürüyoruz 2 si ile telefonda biri ile ist.muayene hanesinde eşim hit de karar kıldı bakalım bizler için herşeyin hayırlısı.

inşallah hepimiz mutlu oluruz bu yolda

euro cok arttı evet bizde almadık

Merhaba arkadaşlar. Bizde yumurta donasyonu denedik. 44 yaşındayım. tüp bebek denemeleri yaptık ancak yaşımdan dolayı başarısız gecti. Doktorumuz donasyon onerdi. Bizde degerlendirdik ve de denedik. Kıbrıs Gazimagusa da Hit e gittik. İki tane embriyo konuldu ve de ikiside tuttu. Şu anda 8 haftalık hamileyim. Umarım bir sorun cıkmadan devam eder. Bunları yazıyorum. Sizlere ümit olmak icin yazıyorum. Belli bir yaştan sonra normal denemeler cok zor tutuyor. Sizde donasyon deneyin. Şansınız cok daha fazla artıyor. Kıbrısta gecirdigimiz sürec buradaki tedavimiz felan sormak istediginiz sorular varsa buradan ya da özelden soraiblirsiniz. Elimden geldigince cevaplamaya çalışırım.

Merhaba canım bende Hitin hastasıyım önümüzdeki ay donmuslarla başlıcam adet bekliyorum seni tebrik edyorum kaçıncı denemedi senin

Merhaba canım bende Hitin hastasıyım önümüzdeki ay donmuslarla başlıcam adet bekliyorum seni tebrik edyorum kaçıncı denemedi senin
buradan okuduğum kadarıyla hep taze embryonun daha iyi tuttugunu söylüyorlardı ama donmuş embiryolara daha iyiymiş bununla ilgili bir sürü doktorla görüştüm ve videolar izledim çünkü donmuş embiryolar kaldıkça yanı sadece kalıcı olanlar kalacagı için en saglam yumurta garantisi elde ediliyormus yani boş olanlar zaten yok olup gidiyormuş ve donmuş embiryolar tazalere göre daha az düşük riskli gurupta oluyorlarmış benimkilerde dondurulacak çünkü daha adet olmadım ve rahim kalınlıgım için henüz dr a muayane olmadım

Bitanem nasip işi bu donmuş transferi olup tutmayan arkadaşlarda var taze olup tumayanlarda internette araştırma yapıp umudunu artırmak için yorma kendini bi bakarsan hiç ummadığın tazemi donmuş mu hamilesin belli olmuyor bu işler rabbim sanada tüm bu yolda cefa çeken kardrserimede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah allah bizide sevindirir

amin inşallah hepimize

Asla vazgeçme.
Sevgili arkadaşlar, uzun zamandır yazmıyordum. Yazdıklarınızı bir kaç sayfa okudum ve eski günlerim aklıma geldi çok heyecanlandım. Ne umut ışığı aramışım o sayfalarda.
Ben 47 yaşında ikiz annesi oldum. Kızlarım bir buçuk yaşındalar. Dünya tatlısı kızlarım var. Birini bana birini de eşime benzetiyorlar. Çok çok çok mutlu bir olay. Ama çok zahmetli bir yolu var. Çok çok zorluklardan geçtim. ama asla vazgeçmedim. 1. denemede 4 embriyo A kalite olmasına rağmen tutmadı. 2. denemede dış gebelik yaşadım. 3.de donmuş yumurtalardan kızlarım dünyaya geldiler. iyıki de geldiler bütün ailemizi çok çok mutlu ettiler. Son ikiyi hıtte yaptırdım. Aslında birbirlerinden çok ta farklı değiller. Bence herşeyi dr a bırakmadan kendinizi iyi tanıyın ve özel olarak hazırlanın. Bütün vücut sağlığınız ve psikolojinizi ayarlamaya çalışın. Ben sonuncuda öncesinde 4 ay plates yaptım. karın kasları için egzersiz yaptım. Fizyo terapi aldım kaslar için.... Ama en önemlisi umudunuzu asla kaybetmeyin. sadece uzun soluklu bir iş olduğunu bilin.Eskilerin deneyimlerinden (eski sayfalar) faydalanın. O sayfalarda çok ayrıntılar var işinize yarayacak.
Umarım çaba gösteren herkes bu mutluluğu yaşar. Kızlarımın gözlerine bakınca bu uğurda çaba harcayan sizler aklıma geliyorsunuz sizler için dua ediyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…