Canım benim de transferim bir sorun yasanmazsa temmuzda.karşılaşırız belki kimbilir

Yarın uygun donörlerin listesini atacaklar çok heyecanlıyım

Papatya ela tedavin umarım hayırlısıyla bebişlerle sonuçlanır,
Bizde donasyon düşünüyoruz, 5 tüp bebek ve 1 aşılamam var. Yaştan dolayı olmadığını söylüyorlar, 42 yaşındayım, tedavilerin ikisinde hamile kaldım ancak birinin 8. haftada kalbi durdu, biride kimyasal oldu maalesef. Artık son çare kıbrısı araştırıyoruz. Şimdilik hiç bir merkezle görüşmedim, ancak donor seçimini merak ediyorum, donorun tüm özelliklerini söylüyorlar mı, örneğin ırkı, fiziksel görünüşü, yaşı, eğitim durumu. Örneğin biz üni. mezunu olmasını istiyoruz, bunu sağlıyabiliyorlar mı?

inşallah hepimizin hayırlarla sonuçlansın.evet söylüyorlar sizin fiziksel özellikleriniz ve resminizi istiyorlar sonra soruyorlar Türk mü yabancı mı olsun diye genellikle donörler üniversite okuyor veya mezun size en yakın özellikteki donörleri seçip listeyi gönderiyorlar fiziksel özellikleri eğitim bilgileri ırkı daha önce bağış yapıp yapmadığı yaptıysa nasıl sonuçlandıgı hepsi yazıyor buna göre içinize sinen birini seçiyorsunuz ve onlarda öbür aya sizin için hazırlıyor.

Teşekkürederim canım, en büyük endişem donor seçimi ve yumurtuların gerçekten seçilen donordön olup olmadığı. Ancak çok hassas bir konu olduğu için dikkat ediyorlardır, etmeleri de lazım. Güvenilir doktor bu yüzden çooook önemli
..Seçmekte çok zordur ...İnsan hertürlü kaygıyı duyuyor, ama sanırım bunlar çok normal..

Bende merak ettim

Hangi hastane

sıkıntı yapma zaten donörle ilgili bi sıkıntı çıkarsa söylüyorlar ama dediniz gibi güvenilir bir doktor olması çok önemli o konuda riske gireceklerini sanmıyorum çünkü çocuk 18 yaşına girince söylerseniz donörün bilgilerine ulaşabiliyor veya bi sıkıntı olursa ilerde sizde bilgi alabiliyorsunuz birde çoğu kişi ikinci bebek istediğinde aynı donörü kullanmak istiyor eğer Dr iyi bir Dr sa zaten bunları göz ardı edip farklı bir donör kullanmaz her zaman söylediğim gibi Rabbim vicdanlı insanlar çıkarsın karşımıza içini ferah tut canım .

Sağol canım, biraz cesaretli olmak, kadere de bırakmak lazım..Bilgiler için teşekkürler, umarım sizde de içinize sinen en uygun donorü seçersiniz. Tabii en önemlisi sağlık, sağlıklı bebekler...

Sağol canım, biraz cesaretli olmak, kadere de bırakmak lazım..Bilgiler için teşekkürler, umarım sizde de içinize sinen en uygun donorü seçersiniz. Tabii en önemlisi sağlık, sağlıklı bebekler...
ilkinde ben seçmiştim bunda her şeyi eşime bıraktım Dr araştırdım söyledim Dr da o karar verdi donör listesini de ona vereceğim donörü de o seçecek istemiyorum ben seçmek hayırlısıyla ve sağlıkla evladıma kavuşayım donör o kadar da önemli değil ha ayşe ha fatma zaten Rabbim can verecek ben kanimla besleyecegim artık takılmıyorum o konuya

Ben donasyon fikrine alışmaya çalıştığımdan sanırım biraz dert ediyorum. Haklısın, aslında pek bir önemi yok sağlıklı olsunda bebişler. Bende Hit düşünüyorum ama daha konuşmadım, birde kışa doğru düşündüğümüz için daha erken diyorum..Bakalım hayırlısı olsun :)

canım dert edecek birsey yok Allah dermansız dert vermesin diyoruz ama bak dermanımız donasyonda olsa var düşün böyle birşey hiç bulunmasaydı demek ki bunda da bir hayr var diye düşün kabul ediyorum zor bir durum ama hiç bebegimizin olmayacağı ihtimalinden daha zor değil evet bir cocugum olsun çok istiyorum eşimi seviyorum o çocuk severken içimin iki kat daha fazla yandıgını hissediyorum şöyle ki araştırdım çocugun %10 genetigi benden geçecek 3 ayda zeka gelişimi için hormonları benden alacak benim kanımla yediklerimle büyüyecek onu bedenimde hissedecegim doguracagım ve emzirecegim sakın düşünme benim çocuğum değil diye aklına bile getirme bir arkadaşım demişti ki tavuğu düşün yumurtayı alıp kırarsan melemen ama başka tavugun altına koysan bile civciv yani rahim önemli kan önemli zaten Rabbim istemezse bunun bile garantisi yok gönlünü de içini de ferah tut arkadaşım o masumu karnında ve kucaginda hissedince hele ki memeni verip emzirince bu düşüncenin hiç biri aklına bile gelmeyecek ve inanıyorum ki Rabbim bizi de evlat sahibi yapacak senelerce atmaya vermeye kiyamadıgımıź aldıgımıź o bebiş kıyafetlerini bebişlerimize giydirecegiz Allah var umutsuzluk yok canım.

Donasyon hikayelerini okuduğumda hep başlarda böyle tereddutler olmuş, ama bebegi kucağına aldıktan sonra o sevgi sevkatle keşke hiç dusunmeseydim diyor herkez..Allah hepimize o duyguyu tattirsin, en yakın sensin canim , dualarim seninle..

amin inşallah canım cümlemize tüm evlat isteyenlere tattırsın yüce mevlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…