nasıl yani anlamadım transferden önce mi sonra mı dikkat etmek lazım.
Önce de sonra da.kilonuza göre günlük protein ihtiyacınızı hesaplayabilirsiniz. Canım günlük 100 gr fıstık badem kabak çekirdeği günlük ihtiyacının neredeyse yarısını karsiliyormus. Bilmiyordum ben mesela

okudum canım bende internetten biraz ama ben zaten bilmeyerekten bunların hepsini yapıyormuşum :) yumurta peynir balik et sebze bolca tüketiyorum zaten .

İki gün sonra kan testi yaptıracağım dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı benim de ümidim azaldı ve moralim bozuldu iyice Allah yardımcımız olsun
Gecmis olsun canim 2 denememde malesef nagatif 2 gun once aldim cok uzgunum ikiside kibrista son gittgim hastane ise igrencti mahvettiler beni kendimi toparlayamiyom yakin dogu unuversitesi dr burcu ozbakir benim inancim kimseye kalmadi hepsi para para bizi anlayamazlar hic sadece cebimize bakiyorlar gonderdigimiz tahlil sonuclarina bile bakmiyorlarmis son gittigim hastane oyleydi insana transferde soyluyorlar herseyi insallah dogru insanlarla karsilasiriz

Ya lütfen insanları merakta bırakmayın bizede söyleyin bizde bilelimn %95 şans veren ve aylardır negatif sonuç almayan merkez neresi?
Merhaba canim oyle bir hastane varsa bizede soyleyin canim ben 2 defa kibrisa gittim yuzde yuz diyorlar parayi alana kadar aldiktan sonra seni bile aramiyorlar

Geçmiş olsun Allah bu zor günleri atlatmana yardımcı olsun ilk denemeni hangi merkezde yaptırdın

Selamünaleyküm hanımlar. Bizde bu ay gidicez kısmetse.transfer öncesi ığnelere başladım şimdilik herşey yolunda bana tedavi süresinde ne gibi ilaçlar kullandığınızı neler yapıp yapmadığınız tecrübelerinizi yaparmısınız. Birde sperm donasyonunda da 10 yumurta garantisi veriyorlarmi? bunu hatırlamıyorum.%95 şans veriyorlar. Bunu hit.de veriyormu ödemeyi transfer sırasında mi yapıyorsunuz? Yoksa yumurta toplama esnasındami? Anlaşma gibi veya herhangi bi kanıtlayacak bir belge alıyormuyuz.

donasyona gitmiş yada gidecek olan arkadaşlar acaba hemen hemen herkese aynı donor lerimizi kullanma ihtimalleri varmı sizce misal aynı donor den bir başka hastaya verilirse bu çok kötü birşey olur üveyde olsa kardeş olacaklar ve birgün Allah korusun karşılaşabilirler ne diyorsunuz

herhangi belge vermiyorlar çünkü yapılan işlem yasal degil canım benim ki yumurta donasyonu olduğu için sadece rahim kalınlaştırmak için ilaç kullanacağım parayı kıbrıs a gittinizde elden ödüyorsunuz.Tabi ki aynı ay fazla yumurta çıkarsa paylaştırıyorlar diye biliyorum ama halil bey en iyi 10 13 yumurta sizin için döllenecek dedi şans oranı kişiye göre değişiyor örneğin bana ilk deneme için %70 gibi bir şans verdi ikinci denemede daha yüksek oluyormuş kardeş konusuna gelince dönerler çalışan işçi gibi yani her seçildiklerinde yumurta ve Sperm bagışlıyorlar yani o ay değil hangi ay olursa olsun bi genetik bağ mevcut oluyor canım bu duruma kendimce buldugum çözüm eş dost akraba evliliği bu durumun önüne geçebilir veya çoğul yada tek çocuk olunca bi acaba düşer insanın içine bu yüzden inşallah cocugumun ilerde seveceği kişi çok kardeşli biri olur ne deyim artık :)

Türkiyede yasal değil ama K.K.T.C yasal. donor sertifikasini veriyorlar öyle denildi bize. Birde anlamadım aynı ayda fazla yumurta çıkarsa paylaştiriyorlar derken ne demek istediğinizi ? Ne sıklıkta aynı donor lerle çalışıyorlar sonuçta milyonlarca donor bağışlayıcısı var.

denk gelirse aynı aya ama düşük bir ihtimal demişti zaten 20 falan yumurta toplanıyor hepsinin olgun olma ihtimali düşük nerden bilecegiz ki Allah a sıgınıp Dr lara güvenmekten başka çaremiz yok takılma canım kendini strese sokma.

neray nehir canım bugün test günündü yanlış hatırlamıyorsam inşallah sonucun pozitiftir yaptırdın mı testi canım .

içinizde sigara sorunu yaşayan varmı?ben sigara içiyorum ve bırakmak için zorlanıyorum,inşallah o gün gelince tiksinirim yada ne biliyim öyle bir güç gelirde oluveriri inşallah diyorum....ama sanki daha zamanım varmış gibi devam ediyorum..

Maalesef ben varım. 2 haftam kaldı ve ben hala erteliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…