- 29 Haziran 2010
- 321
- 292
- 303
Bebek kıyafetleri almak...aslında biyolojik olarak zaten hazırlanıyoruz psikolojik olarak hazır olabilmekte en az onun kadar önemli. Alsak mı ne yapsak? :)canım dert edecek birsey yok Allah dermansız dert vermesin diyoruz ama bak dermanımız donasyonda olsa var düşün böyle birşey hiç bulunmasaydı demek ki bunda da bir hayr var diye düşün kabul ediyorum zor bir durum ama hiç bebegimizin olmayacağı ihtimalinden daha zor değil evet bir cocugum olsun çok istiyorum eşimi seviyorum o çocuk severken içimin iki kat daha fazla yandıgını hissediyorum şöyle ki araştırdım çocugun %10 genetigi benden geçecek 3 ayda zeka gelişimi için hormonları benden alacak benim kanımla yediklerimle büyüyecek onu bedenimde hissedecegim doguracagım ve emzirecegim sakın düşünme benim çocuğum değil diye aklına bile getirme bir arkadaşım demişti ki tavuğu düşün yumurtayı alıp kırarsan melemen ama başka tavugun altına koysan bile civciv yani rahim önemli kan önemli zaten Rabbim istemezse bunun bile garantisi yok gönlünü de içini de ferah tut arkadaşım o masumu karnında ve kucaginda hissedince hele ki memeni verip emzirince bu düşüncenin hiç biri aklına bile gelmeyecek ve inanıyorum ki Rabbim bizi de evlat sahibi yapacak senelerce atmaya vermeye kiyamadıgımıź aldıgımıź o bebiş kıyafetlerini bebişlerimize giydirecegiz Allah var umutsuzluk yok canım.
aldım ben 11 senedir ha oldu olacak birazını dağıttım birazını vermeye kıyamadım umut var içimde demekki hala giydirecegim kendime söz verdim vazgeçmek yok Rabbim in izni ile olanlarıda ve alacağım daha güzel kıyafetleri de giydiregim inşallah.:)Bebek kıyafetleri almak...aslında biyolojik olarak zaten hazırlanıyoruz psikolojik olarak hazır olabilmekte en az onun kadar önemli. Alsak mı ne yapsak? :)
inşallah canımAmin canım yürekten kocaman...hamilelik haberlerimizi de veririz bu sayfalarda inşallah...
İnşallah canım bende sırf motivasyon olayım diye alacağım galiba.umut güzel şey:)aldım ben 11 senedir ha oldu olacak birazını dağıttım birazını vermeye kıyamadım umut var içimde demekki hala giydirecegim kendime söz verdim vazgeçmek yok Rabbim in izni ile olanlarıda ve alacağım daha güzel kıyafetleri de giydiregim inşallah.:)
5 gün emriyosunun tutma ihtimali daha yüksekmiş ben halil beyden 5 gün emriyosu istedim zaten sağlıkli bir emriyo değilse 5 güne gitmiyormuş ama bazı emriyolarda çok hızlı gelişiyormuş önemli olan bolünme sayısı 6 veya 8 e bölünmüş olanlar sağlıklı 8 den fazlası morula artık emriyo aşamasını geçmiş olanlar siz bölünme sayısını sorsanız daha iyi olur canım.Arkadaşlar 3.gün embriyosu mu 5.gün embriyosu mu daha garanti ,tecrübeli arkadaşlar çoğul gebelik oluyor mu 5.gün embriyosuyla da?
sahur vakti o yüzden ayaktayım canımPapatya ela sanıyorum sadece ikimiz uyanigiz bu saatte :)
Canım halil bey 3.gün transfer ederiz dedi.acaba neye göre günü belirliyor isteğe göre ise ben birşey söylememiştim. Söylemeliyim o halde.bir de çoğul gebelik istemiyorum riskli diye.offf arastirmaktan bir hal oldum.5 gün emriyosunun tutma ihtimali daha yüksekmiş ben halil beyden 5 gün emriyosu istedim zaten sağlıkli bir emriyo değilse 5 güne gitmiyormuş ama bazı emriyolarda çok hızlı gelişiyormuş önemli olan bolünme sayısı 6 veya 8 e bölünmüş olanlar sağlıklı 8 den fazlası morula artık emriyo aşamasını geçmiş olanlar siz bölünme sayısını sorsanız daha iyi olur canım.
Merhabalar neşeli hanım bahçeci kıbrısta ne zaman deneme yaptınız doktorunuz kimdi ilk denemede hamile kaldınızmı? Bu soruların cevabını çok merak ediyorum Bende geçen hafta bahçeci kıbrısta yumurta donadyonu yaptırdım şimdi heyecanla sonucu bekliyorumcanım donasyon düşünüyorsan bahçeci kıbrıs derim benm orada denedim şuan hamileyim evet olumlu sonuç alıp konuşmak kolay oluyor ama bnde kendi tecrubelerimle yol göstermk istiyorum size
Merhabalar neşeli hanım bahçeci kıbrısta ne zaman deneme yaptınız doktorunuz kimdi ilk denemede hamile kaldınızmı? Bu soruların cevabını çok merak ediyorum Bende geçen hafta bahçeci kıbrısta yumurta donadyonu yaptırdım şimdi heyecanla sonucu bekliyorum
Amin inşallah Allah isteyen herkeze nasip ederhayırlı olsun inşallah pozitif olur saglıkla sıhatle birbirinize kavuşursunuz:) öğrendiğinde sonucunuda yazarsan bizler için umut olur..
Merhaba bende aynı dertten muzdaripim benim eşimin sperm leri sağlıksız sendi ve testte gitti 7 adet ve bugün bana sadece bir tanesinin saglıklı oldugunu söylediler ve ben o 7 tanesine birden para ödiycem toplam 7400 euro ne yapacağımı bilemedim çok üzgünüm bir embriyo tutarmı sizceBenzer durumları bende yaşadım bizde yumurta donasyonu yaptırdık başlangıçta bizede donörlerden 10 tane 15 tane yumurta elde ettiklerini kullandıkları donörleri genç ve üremelerinin sorunsuz kişilerden seçilerek yapıldığını söylediler ve Nitekim dedikleri gibi yumurta toplandıktan sonra 13 tane yumurta toplandığı söylediler ama 5. Güne geldiğinde 4 tanesinin iyi kalitede emriyo oluştuğunu söylediler ben de bu miktarın çok düşük olduğunu 13 tane yumurtadan neden sadece 4 tanesinin döllendiğini sorduğumda 4 tane az deyil çok iyi bi rakam dediler transfere giderken öğrendik ki o 4 tanede ikisi birinci kalite ikisi orta kalite imiş tabi bunu duyunca bende ümitler iyice azaldı bi tanesini transfer ettirdik bakalım hayırlısı inşallah şu an beklemedeyiz aklımda hep bi şüphe var acaba bi donerken topladıkları yumurtayı iki hastaya veya üç hastayamı bölüştürüp döllendiriyolar diye düşünmeden edemiyorum çünkü toplanan 13 yumurtanın üçte birinden bile azı 5. Gün emriyosu oldu belkide aynı yumurtaların başkasına paylaştırıp döllendirdiler orası bana karanlık kanıtlayamamda kafamda soru işareti olarak kaldı işte
Allah yardımcınız olsunMerhaba bende aynı dertten muzdaripim benim eşimin sperm leri sağlıksız sendi ve testte gitti 7 adet ve bugün bana sadece bir tanesinin saglıklı oldugunu söylediler ve ben o 7 tanesine birden para ödiycem toplam 7400 euro ne yapacağımı bilemedim çok üzgünüm bir embriyo tutarmı sizce
Amin sizin test gününüz ne zamanAllah yardımcınız olsun
Darksun ben bugün dayanamadım gittim gebelik testi aldımsilik ikinci çizgi çıktı sevineyim mi yoksa eken mi bilemedim
İki gün sonra kan testi yaptıracağım dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı benim de ümidim azaldı ve moralim bozuldu iyice Allah yardımcımız olsunAmin sizin test gününüz ne zaman
bozmayın moralinizi belki yeni tutundu o yüzden idrarda çıkmaya bilir kanda bile bazen 12 gün çıkmaya biliyor Allah tan ümit kesilmez inşallah hayırlı haberlerinizi alırız canım.İki gün sonra kan testi yaptıracağım dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı benim de ümidim azaldı ve moralim bozuldu iyice Allah yardımcımız olsun
nasıl yani anlamadım transferden önce mi sonra mı dikkat etmek lazım.Arkadaşlar embriyonun tutunmasi protein alımıyla doğru orantılı artiyormus. Beslenmenize dikkat ediyor musunuz
Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsunbozmayın moralinizi belki yeni tutundu o yüzden idrarda çıkmaya bilir kanda bile bazen 12 gün çıkmaya biliyor Allah tan ümit kesilmez inşallah hayırlı haberlerinizi alırız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?