Ne kadar dogru yazmıslar.her satırında kendımden bı seyler buldum.ve bende aglayarak okudum.allah hepımızın yardımcısı olsun.evlerımızı bebek seslerıyle doldursun ıns.bu uzuntulerımız sevınc gozyaslarına donussun.

Bunları yaşamayan anlayamaz maalesef bizleri. Bir de bunun psikolojik Ağırlığı var tabi. Etrafınızda ne zaman bebek yapacaksınız diyenlere cevap verememek, arkanızdan acıyarak bakanlar, galiba çocuğu olmuyor diye dedikodu yapanlar, yada durumunuzu bildiği halde ay bizde ikinciyi yapacağız deyip, Şen kahkahalar atanlar...
Halbuki Kafamızdan neler neler geçiyor. Donasyon tarihi yaklaştıkça iyice korkmaya başladım artık. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Can'ım kardeşim gözyaşlarıyla okudum. Ben o kimsesi olmayan şanssız gruptayım. Bu süreçteki tüm kardeşlerim dualarımda. Rabbim ol desin inşallah. Kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Bu süreçlerden geçip te bu yazıyı gözleri dolmadan okumak elde değil sanırım. Bir hapşırma sonrasında iki saat boyunca hıçkırarak ağlamıştım ben de bebeklerim beni terkederse diye. Ama kızlar nacizane tavsiyem doktorunuz aksini önermedikçe çok fazla yatarak vakit geçirmeyin. Kan dolaşımı çok yavaşladığı için embriyolara daha az oksijen gittiğini söylemişti benim doktorum. Ben en fazla iki saatte bir kalkıp evin içinde de olsa bir kaç tur attım hep ve yemeğimi her zaman masada yedim annemin zorlamalarıyla. günlük hayata kendimizi yormadan adapte olabilirsek yaşadığımız stres te bi nebze olsun azalıyor. Hepinizin yolu açık olsun o yoldan bebeklerinizle dönmeniz dileğiyle :)

Merhabaa kızlar yumurta donasyonu ıcın dr ve hastene hangısı ıyı hangısıne yaptırdınız lütfen yardımcı olun karar veremıyorum bırı cok merkezle görustum aklımda ıkı dr vAr sızce hangısı martta baslamayı dusunuyoruz
Dr zehra onar şekerci
Dr firdevs uguz tip
Lutfen yardımcı olun web sıtelerıne bakınca hepsı cok ıyı gözukuyo ama burda denemıs basarı elde etmıs kısiler yardımcı olabılırmı

Ben FİRDEVS hocayla yola devam edeceğim. Umarım hepimiz Hakkı'nda hayırlısı olur

Ben FİRDEVS hocayla yola devam edeceğim. Umarım hepimiz Hakkı'nda hayırlısı olur
Allah herkesın yardımcısı olsun bende zehra onar ile ıletısıme gectım ama yorumlarda gördugum kadarıyla hep fırdevs sıze fıyatı ne söyledı

Canim aynı bende senin gibiydim en sonunda zehra yanında karar verdim normalde bu ayin 6 sinda gidiyordum.ama çok yorgunum ilaclarada başladım.kaynanan geldi yanımıza yoğun çalışıyorum birde ailevi problemler.psikolojinde iyi değil bunyende yorgun .hapları kesip adet okucam mart reglimle deneyeceğim .sizce haksız miyim? bu yol için para biriktirdim son sansim bu bünyeye yapmak mi doğru bir ay sonra yapmak mi?

bence dinlen sonra yap, belki sorunlar da azalır o zamana. rahatlarsın psikolojik olarak. kafanın ve vücudunun dinlenmiş olması önemli, sonuçta evinden farklı bir yerde olacaksın, sürekli tanımadığın insanları göreceksin. ben senin yerinde olsam bir ay sonra giderdim.

Bir ay erteleyin psikoloji önemli bir ay sonra olsun senin olsun inşallah

Bende öyle düşündüm çünkü gercekden yorgunum.sürekli problemli kadınların agirlukda olduğu bir ailedeyim.bi yorgunlukla gitmeyeceğim.geç olsun guc olmasin.bir kere verebilirim bu parayı o yüzden erteliyorum bugün

Can'ım benim umarım bir dahaki aya herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun ne kadar gidecek toplamda acaba. Çünkü Euro üzerinden bildiğim kadarıyla

problemli kadınlara lütfen bir ay sakin durun, ne derdiniz varsa daha sonraya saklayın benim moralimi bozmayın diyemiyor musun? benimkilerde işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…