Allah yardımcın olsun bence de ertele ,
Bende Zehra Hn da karar kıldım 11 mart transfer günüm şu an ilaç tedavisi görüyorum
Ay ne guzel bende normalde20 martta.olucakdim transfer.ama durum boyle olunca.nisan ilk haftasi.nerde otel ayarladiniz? Bende durum böyle olunca bugün ilaçları kestim.bugünde histereskopi için gün aldım.Haftaya cuma.Bende 20 martta turkiyede olucam.

HBsAg, Anti HCV, Anti HIV, VDRL kızlar bu kan testlerı devlet hastanesınde oluyormu ve hangı bölume yaptırmamız gerek acıl cevap verebılırmısınız

HBsAg, Anti HCV, Anti HIV, VDRL kızlar bu kan testlerı devlet hastanesınde oluyormu ve hangı bölume yaptırmamız gerek acıl cevap verebılırmısınız
Sağlık ocağında yaptırmıştım ilk hamile kaldığımda

kızlar lutfen yardım edın hangı dr alanının uzmanı hala karar veremedım yumurta donasyonu ıcın zehra hanımla konustukk ama emın degılım kafam karısıyo zehra hanımda donosyonla basarı elde etmıs kısıler varmıııııııııııııııııııııı

Ben canım 1 yıldır araştırdım hatta başka bir merkeze karar vermiştim vazgeçtim bahceci bana güven verdi
Zehra hanım çok sabırlı her soruma cevap veriyor hergün bikmadan.hayirlisi

evet devlet hastanesi yapıyor ben bütün testlerimi devlette yaptırmıştım.Rahim filmi hariç.

Hangi merkezde yaptırdınız tedavinizi, Allah kucağınıza almayı nasip etsin
amin canım Dr ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama evolve Otel ile anlaşmaliydı gittiğim klinik.2.ci transferimde hamile kaldım o yüzden iki defa konakladım otelde temiz personeli güler yüzlü anlayışlı insanlar.

Canim ya iki kere aynı merkeze mi gittin?merkez soyleyebilirsin sakıncası yok.Benim iki kere vericem paran yok ya gene korku bastı.
hit te yaptırdım ben ama sıkıntı bende de vardı rahim kalınlıgım yükseliyor daha sonra düşüyordu temmuz ve ağustosta ara vermeden gittim .Bende sizin gibi düşünüyordum borç aldım gittim tama bu yüzden hit i seçtim ikinciye yüklü verecek param yoktu en makul ikinci transfer ucretini isteyen sadece oydu ilki için 5000 ikinci için 1000 euro aldı .söylemek istemedim şimdi bazı arkadaşlar reklam yaptımı düşünebilir diye ama daha önceki verdiğim cevaplara ve profilime girip yaptığım yorumlara baktığınızda gerçek kişi olduğumu anlarsınız.Bundan 7 sene önce yine Kıbrıs'ta başka merkeze gittim olmadı aslına bakarsanız bu benim 3.donasyonum şükür şimdi hamileyim Rabbim sizlere de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…