internetten okuduğunuz her şeye inanmayın yaklaşık 9 sene kullandım erken menopoz dolayısı ile ve herhangi bir yan etkisine rastlamadım.

Daha önce okuduysan psikolojik olabilir sen yine de doktoruna söyle şimdi sık sık gidiyosundur zaten

Kim nisanda lefkosexe buluşalım.ben bu sefer bir garibim ya olucakmi olmuyacakmi bir garip durum yani

Bende ekinci kutu içiyorum hiç bir etkisi olmadı bana psikolojik olarak arıyor olabilirsiniz takılmayın herşey güzel olur

Hepinize kolayliklar diliyorum ocak 10 da Kibrisdaydik esimle , hersey yolunda gitti cok sūkūr 12+3 hamileyim dūn 2 li tarama testlerimiz yapildi hersey yolunda , tūp bebek denemelerim ardindan donasyona karar vermek işlemler ilaclar derken bekleyişler .....
Allah gönlūnūze göre versin rahat olmaya ve cok didiklememeye çalişin birakin akişina sevgili arkadaşlar

Herkese merhaba.. ben de yumurta donasyonu tedavisine başladım..berk bey ile tedavimi olmaya karar verdim.. şu anda cyclo progynova kullanmaya başladım 3. günüm. ben de sigara kullanıyorum ama bugünden itibaren ciddi azalttım.. :) bu ilaç bittikten sonra ne gibi işlemler yapılıyor, ne zaman kıbrısta oluruz bilgisi olan var mı acaba?

herkes nisan ben haziranda inşallah..güzel haberleri aldıkça motive oluyorum öce sizin sonra benim güzel haberlerimiz gelecek

gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin inşallah

Bende tahminime göre 10 undan sonra orada okucam ay ne guzel hamile haberleri .sigarayı bende ciddi azalttı 5 tane günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…