- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
internetten okuduğunuz her şeye inanmayın yaklaşık 9 sene kullandım erken menopoz dolayısı ile ve herhangi bir yan etkisine rastlamadım.Ay kızlar çok stressliyim bu cylo prognova kullanan var mi?acaip bacaklarim ağrıyor ya internetten okudum damar tikanikligili yapıp pihti arıyormuş psikolojik mi bilmem korkuyorum ya.ama ikinci kutu bu olsaydı birinci de olurdu değil mi?
Daha önce okuduysan psikolojik olabilir sen yine de doktoruna söyle şimdi sık sık gidiyosundur zatenAy kızlar çok stressliyim bu cylo prognova kullanan var mi?acaip bacaklarim ağrıyor ya internetten okudum damar tikanikligili yapıp pihti arıyormuş psikolojik mi bilmem korkuyorum ya.ama ikinci kutu bu olsaydı birinci de olurdu değil mi?
Ay belkide doğru zehra hanima söyledim.bir kalp damar cerrahina gir dedi oda zaten benim pipirikligimi anladı.Daha önce okuduysan psikolojik olabilir sen yine de doktoruna söyle şimdi sık sık gidiyosundur zaten
Bende ekinci kutu içiyorum hiç bir etkisi olmadı bana psikolojik olarak arıyor olabilirsiniz takılmayın herşey güzel olurAy kızlar çok stressliyim bu cylo prognova kullanan var mi?acaip bacaklarim ağrıyor ya internetten okudum damar tikanikligili yapıp pihti arıyormuş psikolojik mi bilmem korkuyorum ya.ama ikinci kutu bu olsaydı birinci de olurdu değil mi?
Bende nisanda gidiyorumKim nisanda lefkosexe buluşalım.ben bu sefer bir garibim ya olucakmi olmuyacakmi bir garip durum yani
Yer ayarladiniz mi?görüşelim yaaBende nisanda gidiyorum
sigara Var mi sende?Bende ekinci kutu içiyorum hiç bir etkisi olmadı bana psikolojik olarak arıyor olabilirsiniz takılmayın herşey güzel olur
Ben de nisanda Kıbrıs'tayım kısmetseKim nisanda lefkosexe buluşalım.ben bu sefer bir garibim ya olucakmi olmuyacakmi bir garip durum yani
Yok ben kullanmiyorumsigara Var mi sende?
Kaçında siZin. Biz 18i gibi gideceğiz.Daha otelde ayirmadik bugün lucrin vurulcam hayirlisi
Üşütmemek lazım. Sonuçta hastavucutta bebeğin tutunması zor olur. İlaç da alınmayacak. Hava güzel olsa da dikkat etmeliyiz benceBiz gidince havalarda iyi olur bari denize gireriz azicikda tatil
gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin inşallahHepinize kolayliklar diliyorum ocak 10 da Kibrisdaydik esimle , hersey yolunda gitti cok sūkūr 12+3 hamileyim dūn 2 li tarama testlerimiz yapildi hersey yolunda , tūp bebek denemelerim ardindan donasyona karar vermek işlemler ilaclar derken bekleyişler .....
Allah gönlūnūze göre versin rahat olmaya ve cok didiklememeye çalişin birakin akişina sevgili arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?