Can'ım benim Allah kucağına almayı nasip etsin. Bu zor bir durum. Keşke üçü de sağlıkla doğabilse. Birini aldırırken ya diğerlerine. De zarar gelirse Allah korusun. Nerde hangi hastanede yaptırdın, doktorun kimdi kaç haftalıksınız.Merhaba kızlar donasyonla gebe kalanlardanim 3tane blasttokist embriyo uygulandı ve ucu de tutmus maşallah fakat doktorum eğer ucu de tutarsa birini aldırman lazm demsti ve de zaten şuan kendi memleketimdeki doktorum üçüncü kesenin yapısı bozuk dedi kendi başına gidedebilir dedi gitmezse aldırman lazm dedi böyle bir durum yaşayan var mi
Firdevs hanım yaptı transferi Kıbrıs'ta tasiyablrmiyim bilmiyorum minyon tipliyim sağlıklı sıhhatli olsalar tabiki ucunu de isterim ama neolck bilmyrm sağlıksız olan insallh kendi gider kürtaja gerek kalmaz 6haftaligizCan'ım benim Allah kucağına almayı nasip etsin. Bu zor bir durum. Keşke üçü de sağlıkla doğabilse. Birini aldırırken ya diğerlerine. De zarar gelirse Allah korusun. Nerde hangi hastanede yaptırdın, doktorun kimdi kaç haftalıksınız.
ben de görüştüm önce mail attım gündüz aradılar ben müsait değildim akşam 9.30 gibi arayabilir misiniz dedim o saatte aradılar ve çok ilgili davrandılar hatta baya açıklama yaptılar tüm süreci ben sormadan anlattılar benim kafam karıştı firdevsle murat arasında kaldım ama zamanım var karar vermek içinKime güveneceğiz peki biz ?
Merhaba sizin sperm donasyonu muydu firdevs hanımdan memnun kaldınız mı?Firdevs hanım yaptı transferi Kıbrıs'ta tasiyablrmiyim bilmiyorum minyon tipliyim sağlıklı sıhhatli olsalar tabiki ucunu de isterim ama neolck bilmyrm sağlıksız olan insallh kendi gider kürtaja gerek kalmaz 6haftaligiz
Evet sperm donasyonu memnun kaldım evet çok şükür sknti yasamadimMerhaba sizin sperm donasyonu muydu firdevs hanımdan memnun kaldınız mı?
İnsallh rabbim size de kolaylık versin herşey gönlünüzce olur nsallgBen de kısmetse FİRDEVS hocayla bu yola gireceğim, umarım herşey gönlünce olur kaderdaşım, yılların Özlemi bebeklerini sağlıkla kucağına Alman dileğiyle, Rabbim yar ve yardımcın olsun, sevgilerimle...
Amin cümlemizin inşallah. Sizinki de tamamına Ersin kucağınıza alın inşİnsallh rabbim size de kolaylık versin herşey gönlünüzce olur nsallg
Ben kendi doktorumla devam edeceğim. Her şehirde anlaştıkları Dr var diye biliyorum FİRDEVS hocanınÇünkü bu süreçte bizi takip edecek güvenebileceğimiz bir doktor olması çok önemli.
Teşekkür ederim cevabın için.. umarım hepimizin hakkımızda hayırlısı olurBen kendi doktorumla devam edeceğim. Her şehirde anlaştıkları Dr var diye biliyorum FİRDEVS hocanın
Hayal sen de nisan da mı gidecektin sanırım benim de nisan sonu gibi olacak çok heyecanlıyımBen bunu bilmiyordum ben devlet bir doktora dedim takip ederim gel dedi her yerde olduğunu sanmam bana öyle bişey demediler umarım vardır daha iyi olur
İlk sefer de tuttu 5 embriyom oldu hepsi transfer edildi iki tanesi benimle şu anda 6. AyımızdayızBen de FİRDEVS hocada yaptıracağım kısmet olursa, ilkinde mi tuttu siZin Bebek, 3 embriyo transferi mi yapıldı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?