Can'ım benim Allah kucağına almayı nasip etsin. Bu zor bir durum. Keşke üçü de sağlıkla doğabilse. Birini aldırırken ya diğerlerine. De zarar gelirse Allah korusun. Nerde hangi hastanede yaptırdın, doktorun kimdi kaç haftalıksınız.

Firdevs hanım yaptı transferi Kıbrıs'ta tasiyablrmiyim bilmiyorum minyon tipliyim sağlıklı sıhhatli olsalar tabiki ucunu de isterim ama neolck bilmyrm sağlıksız olan insallh kendi gider kürtaja gerek kalmaz 6haftaligiz

Ben de kısmetse FİRDEVS hocayla bu yola gireceğim, umarım herşey gönlünce olur kaderdaşım, yılların Özlemi bebeklerini sağlıkla kucağına Alman dileğiyle, Rabbim yar ve yardımcın olsun, sevgilerimle...

Kızlar firidevs hanım için çok olumlu şeyler duydum acaba o hangi merkezde ve siz ne dersiniz bilenleriniz için..

Kime güveneceğiz peki biz ?
ben de görüştüm önce mail attım gündüz aradılar ben müsait değildim akşam 9.30 gibi arayabilir misiniz dedim o saatte aradılar ve çok ilgili davrandılar hatta baya açıklama yaptılar tüm süreci ben sormadan anlattılar benim kafam karıştı firdevsle murat arasında kaldım ama zamanım var karar vermek için

Merhaba sizin sperm donasyonu muydu firdevs hanımdan memnun kaldınız mı?

İnsallh rabbim size de kolaylık versin herşey gönlünüzce olur nsallg

Kızlar bir şey sormak istiyorum donasyon yaptıranlarınız bilirler Kıbrıs'ta ki hangi doktorların bulunduğumuz şehirde anlaşmalı doktorları var biliyormusunuz

Ben bunu bilmiyordum ben devlet bir doktora dedim takip ederim gel dedi her yerde olduğunu sanmam bana öyle bişey demediler umarım vardır daha iyi olur

Ben bunu bilmiyordum ben devlet bir doktora dedim takip ederim gel dedi her yerde olduğunu sanmam bana öyle bişey demediler umarım vardır daha iyi olur
Hayal sen de nisan da mı gidecektin sanırım benim de nisan sonu gibi olacak çok heyecanlıyım

ben de anlaşmalı doktorları var diye biliyorum fakat başka bir doktor da olur sonuçta yumurta takibi de çok önemli bi durum sperm donasyonu da olsa...o yüzden ben söyleyecekleri dr içime sinmezse bulunduğum şehirden deneyimli birine gitmeyi düşünüyorum.

Murat önal ile konuştum çok güven verici çok sıcak geldi.. ama özgeçmişinde çok genç olduğunu gördüm ve kafam karıştı içinizde onda tedavi olan varsa bilgi verebilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…