- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur darısı da bizlere . Yakında cinsiyetini öğreneceksiniz sanırım. İkiz bebeklere mi hamilesinizHepinize kolayliklar diliyorum ocak 10 da Kibrisdaydik esimle , hersey yolunda gitti cok sūkūr 12+3 hamileyim dūn 2 li tarama testlerimiz yapildi hersey yolunda , tūp bebek denemelerim ardindan donasyona karar vermek işlemler ilaclar derken bekleyişler .....
Allah gönlūnūze göre versin rahat olmaya ve cok didiklememeye çalişin birakin akişina sevgili arkadaşlar
5. Gün embriyosunun daha iyi olduğunu söylüyorlar. Tutunmaya daha yakın diye. Tabi kısmette varsa...ben FİRDEVS hocayla başladım. Diğerleri hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Karar verdikten sonra çokça irdelemek bana stres olarak geri dönüyor. Bundan sonrası Allah'ın takdiri . Ol derse olacak.Murat Önal da donasyon yaptırıp memnun kalan ya da kalmayan var mı arkadaşlar ?Firdevs hanımla arasında kaldım ama Murat beyin ekip daha ilgili arayıp soruyolar bilemedim hizmet alan varsa bilgi versin lütfeeen...bir de embriyolar 3. gün mü 5. gün mü konulması daha iyi bi bilgisi olan var mı acaba?
Teşekkürler ...siz yola girdiniz artık stres yapmayın hayırlısı inşallah5. Gün embriyosunun daha iyi olduğunu söylüyorlar. Tutunmaya daha yakın diye. Tabi kısmette varsa...ben FİRDEVS hocayla başladım. Diğerleri hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Karar verdikten sonra çokça irdelemek bana stres olarak geri dönüyor. Bundan sonrası Allah'ın takdiri . Ol derse olacak.
doktoru kimmiş?Eurocare tüp bebek merkezini duyan var mı tavsiye edermisiniz? Buradaki doktorum orayı söyledi.. ama sizlerinde görüşünüze ihtiyacım var..
Çok kullandım rahat ol olacağı varsa içmeden de olur ..Ay kızlar çok stressliyim bu cylo prognova kullanan var mi?acaip bacaklarim ağrıyor ya internetten okudum damar tikanikligili yapıp pihti arıyormuş psikolojik mi bilmem korkuyorum ya.ama ikinci kutu bu olsaydı birinci de olurdu değil mi?
Ender telli ve armağan ulubaşdoktoru kimmiş?
hiç duymadım açıkçasıEnder telli ve armağan ulubaş
Armağan Ulubaş ilk donasyonumu yapan dr maalesef sonuç negatifhiç duymadım açıkçası
Sizin yumurta mı sperm donasyonu mu? Diğer doktorun kim? Umarım bu sefer güzel haberler alırsın..Armağan Ulubaş ilk donasyonumu yapan dr maalesef sonuç negatif16 Mart başka bi dr da 2. Transfer yapıldı ayın 28 i tahlil yapacağım
Tedavin hayırlı olsun canım. Bende Berk Beye yaptırmıştım çok şükür ikizlere hamileyim 9+3 haftalık olduk. Bende adetimin 5. inci günü cyclo prongynova günde 1 kere beyazları içerek başladım beyazlar bitince kahverengileri içtim. Cyclo progynova başladığım günden 15 gün sonra lucrin depot 3.75 iğnemi oldum.hatta reçetesini rica ettim hastane reçetesiz iğne yapmaz diye sağolsun watsaptan attılar bana.kutudaki cyclo hapları içmeye devam ettim. 10 gün sonra adet oldum ve Berk Beylere haber verdim adetimin 3. üncü günü yaşadığım ildeki Dr um rahim muayenesi yaptı sonucu Watsaptan Berk Beylere bildirdim. Ve ertesi günü beni estrofeme başlattılar. Bir hafta sonra yaşadığım ildeki Dr rahim kalınlığımı ölçtü ve 7 gün sonra bizi transfer için Kıbrıs a çağırdılar.5.gün embriyosu idi. Allah tüm isteyenlere bebiş nasip etsin inş.Herkese merhaba.. ben de yumurta donasyonu tedavisine başladım..berk bey ile tedavimi olmaya karar verdim.. şu anda cyclo progynova kullanmaya başladım 3. günüm. ben de sigara kullanıyorum ama bugünden itibaren ciddi azalttım.. :) bu ilaç bittikten sonra ne gibi işlemler yapılıyor, ne zaman kıbrısta oluruz bilgisi olan var mı acaba?
Yumurta donasyonu umarım iyi olur hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarızSizin yumurta mı sperm donasyonu mu? Diğer doktorun kim? Umarım bu sefer güzel haberler alırsın..
Diğer doktorum Tolga TunaYumurta donasyonu umarım iyi olur hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız
Tedavin hayırlı olsun canım. Bende Berk Beye yaptırmıştım çok şükür ikizlere hamileyim 9+3 haftalık olduk. Bende adetimin 5. inci günü cyclo prongynova günde 1 kere beyazları içerek başladım beyazlar bitince kahverengileri içtim. Cyclo progynova başladığım günden 15 gün sonra lucrin depot 3.75 iğnemi oldum.hatta reçetesini rica ettim hastane reçetesiz iğne yapmaz diye sağolsun watsaptan attılar bana.kutudaki cyclo hapları içmeye devam ettim. 10 gün sonra adet oldum ve Berk Beylere haber verdim adetimin 3. üncü günü yaşadığım ildeki Dr um rahim muayenesi yaptı sonucu Watsaptan Berk Beylere bildirdim. Ve ertesi günü beni estrofeme başlattılar. Bir hafta sonra yaşadığım ildeki Dr rahim kalınlığımı ölçtü ve 7 gün sonra bizi transfer için Kıbrıs a çağırdılar.5.gün embriyosu idi. Allah tüm isteyenlere bebiş nasip etsin inş.
Açıklamarın için çok teşekkür ederim :) o zaman bizim Kıbrısa gidişimiz Nisan sonunu bulucak sanırım.. İnşallah benim de sonucum senin gibi gebelik olur :) Allah hayırlısı ile bebişlerini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla :)Tedavin hayırlı olsun canım. Bende Berk Beye yaptırmıştım çok şükür ikizlere hamileyim 9+3 haftalık olduk. Bende adetimin 5. inci günü cyclo prongynova günde 1 kere beyazları içerek başladım beyazlar bitince kahverengileri içtim. Cyclo progynova başladığım günden 15 gün sonra lucrin depot 3.75 iğnemi oldum.hatta reçetesini rica ettim hastane reçetesiz iğne yapmaz diye sağolsun watsaptan attılar bana.kutudaki cyclo hapları içmeye devam ettim. 10 gün sonra adet oldum ve Berk Beylere haber verdim adetimin 3. üncü günü yaşadığım ildeki Dr um rahim muayenesi yaptı sonucu Watsaptan Berk Beylere bildirdim. Ve ertesi günü beni estrofeme başlattılar. Bir hafta sonra yaşadığım ildeki Dr rahim kalınlığımı ölçtü ve 7 gün sonra bizi transfer için Kıbrıs a çağırdılar.5.gün embriyosu idi. Allah tüm isteyenlere bebiş nasip etsin inş.
Benim de nisan 18 gibi orada olacak tedavim. İnşallah birbirimize müjdeleriz hamilelik habeAçıklamarın için çok teşekkür ederim :) o zaman bizim Kıbrısa gidişimiz Nisan sonunu bulucak sanırım.. İnşallah benim de sonucum senin gibi gebelik olur :) Allah hayırlısı ile bebişlerini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?