Hay ağzına sağlık arkadaşım duygulara tercüman olmuşsun... evladı olup bu sorunları yaşamayan biri bu foruma girip okuyup yazma gereği neden duyar ki o vakti çocuğuna harcasa ya...Allah burdaki herkese evlat nasip etsin inşallah gereksiz konuşmaları kimse kafasına takıp da demoralize olmasın sakın.

Bence fazla merakda iyi değil.Insan neyi merak eder canım?bak ben sana birsey diyimi biz çok mücadeleci kadınların yıllardır dokdugumuz paraninda gozyasininda hesabı yok.kalbimizin acisida çabası kimse bu yollara kolay girmiyor.o yüzden ben senin merakı fikirlerinide kaile almıyorum.gereksiz buluyorum hatta cevapda vermiyorum artık.fikirlerini kendine sakla@tubitak

Yapma ya, çok üzgünüm. Sebep söylüyorlar mı, sana ne diyeceğimi bilemedim şimdi
Sebep söylememeleri sinir bozucu zaten verdikleri cevap çok üzüldük...oldu
Arayacaklardı bekliyorum aramalarını
Artık nefret geldi hepsinden herşeyden

Bakın ben seviyeli bir şekilde görüşümü söyledim ama yanlış olduğunu kabul ettim bunun bir önemi gerçekten yokum sizin için ?? Herkesin kendi hayatı yasal sürecin bu kadar zor olduğunu yeminle bilmiyordum bende olsam bu saçmalığa dayanamaz kendi çocuğunu karnımda taşımak isterdim kızlar lütfen gerçekten samimi yazdım az önce bebeğimi emzirirken sizlere dua ettim bu duyguyu yaşayın diye belli olmaz vesile hayır işleri her şerde bir hayır varmış derler ...

Seviyeli bir şekilde görüşümü belli ettim yanlış olduğunu anladım düzelttim bunun bir önemi YOk mu sahiden..? Hatamı kabul ettim . Yanlış düşündüm ve ve yasal sürecin bu kadar saçma olduğunu yeminle bilmiyordum bende olsam şuan bunu açıklıkla söylüyorum annelik yapacağım çocuğumu karnımda büyütmek taşımak kanınla beslemek emzirmek isterdim.. inşallah sizinde olur inşallh ...

Yanlış olduğunu kabul etmişsen önemi var elbette benim için yani... burda büyük sıkıntılar stresler maddi manevi zorluklar yaşayan tek amacı anne olmak isteyen insanlar var sadece.. inan en ufak fikri olumsuz kelimeyi dahi duymak istemiyor sen de yaşasaydın istemezdin neyse bebeğimi emzirirken dua ettim demişsin teşekkür ederim kendi adıma ...

Sebep söylememeleri sinir bozucu zaten verdikleri cevap çok üzüldük...oldu
Arayacaklardı bekliyorum aramalarını
Artık nefret geldi hepsinden herşeyden
üzüldüm arkadaşım zor bir süreç Allah yardımcın olsun ama ümitsizliğe kapılma yine denemeyi düşün mutlaka

Biraz toparlanayım
manen madden bedenen
Yeni bir süreç, araştırma sil baştan başlayacak herşey
çok tesekkür ederim ilgin için
Rabbim yardımcın olsun. Tez günde önce hamilelik haberini alırız sonra bebişini kucağına alırsın inşallah. Bu yaşanılanlar da mazide kalır umarı

artık yazmasan lütfen bu topiğe, yeterince rahatsızlık verdin, tamam özür diledin, ama artık yazma... aramızdan biri kötü haber aldı, onun üstüne bile yazmışsın. biz bu topikte başka şeyler için toplandık, konu senin kendi fikirlerini beyan etmen için değil, donasyon yapmak isteyenlerin danışma ve dayanışması için açıldı. arıtk lütfen yazma....

Biraz toparlanayım
manen madden bedenen
Yeni bir süreç, araştırma sil baştan başlayacak herşey
çok tesekkür ederim ilgin için

Erber inşallah kısa sürede toparlanirsin, çok zor gerçekten, umudunu kaybetme,allah kolaylık versin, insallah her sey guzel olacak...
Simdi sırasımı bilemedim ama bir şey sormak istiyorum.. Yas yada rezerv azlığı nedeniyle bizler için yumurta donasyonu oluyor ama her şey iyiyken tutunma olmuyor..Mesela benim eşimin morfolojisi %3 bende her şey sağlıklı olsaydı bile normalle yolla zor olacaktı.. işlemlere başlamadan sperm ile ilgili yorumları oluyormu, tutunamama nedenleri arasinda belkide sadece yumurta değil sperm de sorumlu olabilir..Bir çok yerde okuyoruz spermde dna hasarı çok oluyor diye, buda azimsanmayacak olmama nedenlerı arasında..

İşte buda bir sebep olabilir ama bişey söylemiyorlar açıklama Yok
Çok sağol bunuda bilmiş oldum en azından biz soralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…