Inşallah Firdevs hoca sana uğur getiri ve yavruna kavuşursun arkadaşım, hepimiz kavuşuruz.. .Benim de nisan sonu transferim inşallah. FİRDEVS hoca yapıyor tedavimi. Umarım hepimiz için hayırlı Mutlu sonuçlar olur, bebişlerimizi kucağımıza alırız
İnşallah kaderdaşım inşallah. Rabbim yardımcımız olsun.Inşallah Firdevs hoca sana uğur getiri ve yavruna kavuşursun arkadaşım, hepimiz kavuşuruz.. .
Allah yardımcın olsun arkadaşımHadi hayırlısı bismillahh
Amin kızlar cumlemizin cokk zorr çok zorrAllah yardımcın olsun arkadaşım
Benim de bu ay sonunda kısmetse. Ben folikasit yerine emilimi daha kuvvetli olan folate, omega 3 ve coraspin içiyorum günde 1. Transfere yakın rahim kalınlığı için nar suyu, transfer sonrası tutunma için havuç suyu içeceğim. Bir de transfer sonrası özellikle protein ağırlıklı beslenme öneriliyor. Özellikle bıldırcın yumurtası...Kizlar bende nisan sonunda basliycam insallah. Gitmeden once aldiginiz vitamin yada ek bi beslenme takviyesi var mi ?
sana antibiyotik vermediler mi transferden önce monodoks 100 mg antibiyotik veriyorlar 5 gün .stres yapma sıcak su bal limon yap bol bol iç geçmiş olsun.Ay az kaldı transfere ben gidiyorum ve grup oldum fecii
Hayır önemli değil.adet duzensizliği basladı bende kurtaj oldum yumurta danosyonunda onemlı mı adetlerın duzenlı olması
Rica ederim..tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?