Yaa ne zor yollardan geçiyoruz bak nerelere geldik hepimizin eşi aynı başta ikna olaydı çoktan okula gidiyordu çocuklar ama kader.o kadar madde manevi yaşayış o kadar yikilis sonunda bu yol .bu erkekler anlamıyor isde ben artık transfere doğru yaklaşıyorum.icimde hiç bir his yok hep korku var.Rabbim elimizimi kucagımızı bos cevirnesin hepimizin şansı bol olsun .korkuyorum çok .cunku son sansim.sinirlerim berbat bi ilaclardan mi bi lmiyorum.esimle hic sorunumuz yokken birbirimizi yemeye başladık..

Hiç korkma bence ve Allah ' tan hayırlısını dile.. Emin ol o zaman için çok daha rahat edicek.. Eğer olmazsa da ki inşallah öyle olmasın bunda da bir hayır vardır. Ben çok yaşadım çok istediğim bişey olmadığında sonradan iyi ki de olmamış diye.. Bol dua et.. :)

merhaba
arkadaslar ben de yeni uye oldum buraya bende kibrista donasyon yaptiricagim allah kismet oederse mayisin sonu yani haziranin basinda kibrisa gidiyoruz yasim 38 5 tup bebek denemem var 1 mart ta da amaliat oldum iki kanalimi da aldilar sivi vardi ne olursunuz konusalim ihtiyacim var

Özel hastanede çalışıyorum
Söyle bişey telefonlarınızı kapalı tutun yoksa sizi arayan KKTC de olduğunuzu öğrenir . Tarife değiştiği için arayana uyarı yapıyor

Ben telefondan uyarı gelmediğini biliyorum.. eminmisiniz??

asla bence kımseye demeyın bole bırseyı bazı ınsanlar cahıl olabılıo ılerde cocuk ıcın kımseye soylenmemelı oda etkılenır malesef etraftan evlatlık cocuklar nasıl etkılenıyor o yuzden esınle sen bılmelısın ben hıc kımseye demedım

Evet haklısın..bunları ben de tüp bebek için yaptırmıştım. Sorun yoktu, ama tüp bebek sonucum negatif oldu maalesef.
Bu arada sen donasyon yaptırdınmı tekrar? Neden olmadığını söylediler tutmayan 2sinde de?
Bir de nerde yaptırmıştın diye soracaktım, çok soru soruyorum kusura bakmayın nolur

Çok teşekkürler desteğin için..
Burada yazışmak insana gerçekten iyi geliyor..sağolun.. İlerde sürece başladığımda senden süreçle ve dünya tıp merkezi ile ilgili detay alabilirmiyim:)

Arkadaşlar dün ilaç protokolu geldi kibristan. Son 3 gun günde bir cetrotide yazmışlar. Niye olduğunu bilen var mı?

Ben direk donasyon yaptırdım ilk negatifte hsg istediler 2.denemede negatif olunca histeroskopi yaptırmamı söyledi dr sonuçlarım temiz ama bana açıklama yapmadılar Sadece çok üzüldük dediler 2 günde bir nasılsın diye mesaj gönderiyorlar dalga gecer gibi Euro Ivf de yaptırdım kendim sağlık çalışanıyım çalıştığım hastanenin doktoru yönlendirdi hiç araştırma yapmadan gittim

Orayı duymamıştım hiç..Tekrar deneyecekmisin peki? Allahtan ümit kesilmez..hayırlısı demek lazım tabi

Orayı duymamıştım hiç..Tekrar deneyecekmisin peki? Allahtan ümit kesilmez..hayırlısı demek lazım tabi
Dediğin gibi allahtan ümit kesilmiyor histeroskopi yaptırdığım dr 2-3 folükül var bunları büyütmeyi deneyelim %5 bi şans tabii önce bi kendi yumurtamla deneyeceğim
Bu arada AMH 0.01 FSH 24 nasıl olacaksa hayırlısı diyoruz. Olmazsa sonrasında Eylül gibi maddi olarakta hazırlık yapıp deneyeceğim... 2 donasyında elimizde olanı harcadık ....
Beynim durmuş vaziyette karmakarışığım anlayacağın

Arkadaşlar dün ilaç protokolu geldi kibristan. Son 3 gun günde bir cetrotide yazmışlar. Niye olduğunu bilen var mı?
Tedavin hayırlı olsun canım, cetrotitde yumurtanın çatlamasını engellemek için kullanılıyor, eğer yumurtan varsa çatlamasın diye olduğunu düşünüyorum.. Cunki yumurta çatlayınca progesteron kontrulsuzce yükselmeye başlıyor ve transfer yapılamıyor..Progesteronun 1.3 ün üzerinde çıkamaması gerekli çıkarsa rahim emb. Kabul etmiyor....

Teşekkür ederim arkadaşım. Donasyonda cetrotide kullananı hiç duymadığım için şaşırdım. Yumurta var hala. Dediğin gibi ondan yolladılar herhalde. Bakalım hayırlısı olsun ay sonu başlıyoruz. Haftaya da donör bilgileri gelecek...

2 donasyon maddi olarak yormuştur ama sanırım maneviyatı da çok yoruyor insanı bu süreçlerin.. Benim de hala yumurtalarım oluyor rezervim var ama nedense olmadı işte..kötü düşünmeyelim.. Elimizden geleni yapalım, olmazsa hayırlısı buymuş demek lazım..gönlümüzce olması dileğiyle...

inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. bu Arada incir kürü başladım. Çarşamba doktorum çağırdı program yapalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…