- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Hiç korkma bence ve Allah ' tan hayırlısını dile.. Emin ol o zaman için çok daha rahat edicek.. Eğer olmazsa da ki inşallah öyle olmasın bunda da bir hayır vardır. Ben çok yaşadım çok istediğim bişey olmadığında sonradan iyi ki de olmamış diye.. Bol dua et.. :)Yaa ne zor yollardan geçiyoruz bak nerelere geldik hepimizin eşi aynı başta ikna olaydı çoktan okula gidiyordu çocuklar ama kader.o kadar madde manevi yaşayış o kadar yikilis sonunda bu yol .bu erkekler anlamıyor isde ben artık transfere doğru yaklaşıyorum.icimde hiç bir his yok hep korku var.Rabbim elimizimi kucagımızı bos cevirnesin hepimizin şansı bol olsun .korkuyorum çok .cunku son sansim.sinirlerim berbat bi ilaclardan mi bi lmiyorum.esimle hic sorunumuz yokken birbirimizi yemeye başladık..
arkadaslar ben de yeni uye oldum buraya bende kibrista donasyon yaptiricagim allah kismet oederse mayisin sonu yani haziranin basinda kibrisa gidiyoruz yasim 38 5 tup bebek denemem var 1 mart ta da amaliat oldum iki kanalimi da aldilar sivi vardi ne olursunuz konusalim ihtiyacim varUzun bir aradan sonra nihayet sayfamiza bakabiliyorum sevgili arkadaşlar umarim kismende olsa iyisinizdir , Kibris da kaldigimiz otelde 2 aile daha vardi onlarda yurtdisindan gelmisti ingiltereden gelen arkadas 48 yasindaydi digeri Amerikadan gelmisti 45 yasindaydi önemli olan rahimde sorun olmamasi 48 yasibda olan periyodu ilacla tekrar gelmesi sağlanmiş dūşūnūn lūtfen kendinize haksizlik etmeyin bulunduğunuz sehirde bir uzmana gidin donasyon dūşūndūğūnūzū söyleyin esiniz ve sizin tahlillerini yaptirin hazir gidin görūşūn ben 5 tūp bebek sonrasi donasyon yaptirdim cok şūkūr 14+5 hamişim her gece duamda önce bebeğim icin sonra sizler icin dua ediyorum yilmayin devam edin hepinizi öpūyorum sevgiler
Özel hastanede çalışıyorum
Söyle bişey telefonlarınızı kapalı tutun yoksa sizi arayan KKTC de olduğunuzu öğrenir . Tarife değiştiği için arayana uyarı yapıyor
Ben telefondan uyarı gelmediğini biliyorum.. eminmisiniz??[/
Geliyor
Ücretin farklı yansıyacağı KKTC tarifesi olarak uyarıyor
Evet haklısın..bunları ben de tüp bebek için yaptırmıştım. Sorun yoktu, ama tüp bebek sonucum negatif oldu maalesef.Merhaba,
Bende aynı durumdayım yas 42 2 kez donasyon denedik olmadı... 45 yas donasyon için sorun değil fakat öncesinde mutlaka HSG VE HİSTEROSKOPİ yaptır benim sonuçlar negatif olunca bunları istediler yaptırdım hiç bi sorun yok Kimseye donasyon diye söylemedik tüp bebek dedik ...
45 yaşında tüp bebek yapan çok var olmuyor diye bişey Yok
Çok teşekkürler desteğin için..Merhabalar.. Düşündüklerinin hepsini çok iyi anlıyorum çünkü hemen hemen aynı şeyleri ben de yaşadım yaşıyorum.. ben de berk bey 'de tedavime başladım.. Allah nasip eder ise ay sonu gibi Kıbrıs' a gidicez. Ben ailemin birinci fertlerine yani anne-baba ve kardeş + çok yakın arkadaşlarım ile paylaştım. Çünkü bu olay çok farklı ve herkesin anlayabileceği çeşitten değil. Ben de 40 yaşındayım ama 45 yaşında hamile kalan arkadaşlar var burdan görüştüğüm. Birileri sorarsa da tüp bebek dersin geçersin ismini söylemek zorunda değilsin bence. Doktor konusunda ben çok kararsız kalmıştım. Burdaki arkadaşların yazdıklarını çok okudum araştırdım ve Berk Bey ' de karar kıldım. Nedense içime sinen isim oldu.. Bu işte en önemli olan senin ve eşinin isteği.. Ama en çok da senin istemen tabii.. Onun haricinde kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.. Bence içini ferah tut ve vakit çok geçmeden de kararını ver derim.. İnşallah hakkında hayırlısı olur.. Sevgiler :)
Ben direk donasyon yaptırdım ilk negatifte hsg istediler 2.denemede negatif olunca histeroskopi yaptırmamı söyledi dr sonuçlarım temiz ama bana açıklama yapmadılar Sadece çok üzüldük dediler 2 günde bir nasılsın diye mesaj gönderiyorlar dalga gecer gibi Euro Ivf de yaptırdım kendim sağlık çalışanıyım çalıştığım hastanenin doktoru yönlendirdi hiç araştırma yapmadan gittimEvet haklısın..bunları ben de tüp bebek için yaptırmıştım. Sorun yoktu, ama tüp bebek sonucum negatif oldu maalesef.
Bu arada sen donasyon yaptırdınmı tekrar? Neden olmadığını söylediler tutmayan 2sinde de?
Bir de nerde yaptırmıştın diye soracaktım, çok soru soruyorum kusura bakmayın nolur
Orayı duymamıştım hiç..Tekrar deneyecekmisin peki? Allahtan ümit kesilmez..hayırlısı demek lazım tabiBen direk donasyon yaptırdım ilk negatifte hsg istediler 2.denemede negatif olunca histeroskopi yaptırmamı söyledi dr sonuçlarım temiz ama bana açıklama yapmadılar Sadece çok üzüldük dediler 2 günde bir nasılsın diye mesaj gönderiyorlar dalga gecer gibi Euro Ivf de yaptırdım kendim sağlık çalışanıyım çalıştığım hastanenin doktoru yönlendirdi hiç araştırma yapmadan gittim
Dediğin gibi allahtan ümit kesilmiyor histeroskopi yaptırdığım dr 2-3 folükül var bunları büyütmeyi deneyelim %5 bi şans tabii önce bi kendi yumurtamla deneyeceğimOrayı duymamıştım hiç..Tekrar deneyecekmisin peki? Allahtan ümit kesilmez..hayırlısı demek lazım tabi
Tedavin hayırlı olsun canım, cetrotitde yumurtanın çatlamasını engellemek için kullanılıyor, eğer yumurtan varsa çatlamasın diye olduğunu düşünüyorum.. Cunki yumurta çatlayınca progesteron kontrulsuzce yükselmeye başlıyor ve transfer yapılamıyor..Progesteronun 1.3 ün üzerinde çıkamaması gerekli çıkarsa rahim emb. Kabul etmiyor....Arkadaşlar dün ilaç protokolu geldi kibristan. Son 3 gun günde bir cetrotide yazmışlar. Niye olduğunu bilen var mı?
Tedavin hayırlı olsun canım, cetrotitde yumurtanın çatlamasını engellemek için kullanılıyor, eğer yumurtan varsa çatlamasın diye olduğunu düşünüyorum.. Cunki yumurta çatlayınca progesteron kontrulsuzce yükselmeye başlıyor ve transfer yapılamıyor..Progesteronun 1.3 ün üzerinde çıkamaması gerekli çıkarsa rahim emb. Kabul etmiyor....
2 donasyon maddi olarak yormuşturDediğin gibi allahtan ümit kesilmiyor histeroskopi yaptırdığım dr 2-3 folükül var bunları büyütmeyi deneyelim %5 bi şans tabii önce bi kendi yumurtamla deneyeceğim
Bu arada AMH 0.01 FSH 24 nasıl olacaksa hayırlısı diyoruz. Olmazsa sonrasında Eylül gibi maddi olarakta hazırlık yapıp deneyeceğim... 2 donasyında elimizde olanı harcadık ....
Beynim durmuş vaziyette karmakarışığım anlayacağın
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. bu Arada incir kürü başladım. Çarşamba doktorum çağırdı program yapalım dedi.2 donasyon maddi olarak yormuşturama sanırım maneviyatı da çok yoruyor insanı bu süreçlerin.. Benim de hala yumurtalarım oluyor rezervim var ama nedense olmadı işte..kötü düşünmeyelim.. Elimizden geleni yapalım, olmazsa hayırlısı buymuş demek lazım..gönlümüzce olması dileğiyle...
Iyi sans l'article sana insallah bu sefer olur hangi merkeze gidiyorsun ben bahceci zehra hanimà karare kildimPazartesi yolcu ben stress diz boyu sadece benimki olsa iyi adam sanki o hormonlu Allahim yardım et .
Simdi okudum kusurabakmayin ikimizde ayni zehra hanima gidiyoruz insallah tutar seninki banada umut olursunBende son 10 gun gidiyorum bahceci de zehra hanimaa
Yaa sen ne zaman gidiyorsun (insallahSimdi okudum kusurabakmayin ikimizde ayni zehra hanima gidiyoruz insallah tutar seninki banada umut olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?