Iyı haberler verAy az kaldı transfere ben gidiyorum ve grup oldum fecii
Biz ilk gidişimizi evlilik yıldönümüne denk getirdik balayı dedikkızlar ne dıye gıdıorsunuz bız solemeyecez aılemıze neler dedınz belkı farklı onerılerınız olabılır
Özel hastanede çalışıyorumNE IS YAPIOSNZ BENIM OLE BIR SANSIM YOK DENZLIDE YASIYORUM BIZDE ARTIK ISTANBULA GIDIYORUZ DIYE CIKACAZ YOLA SANIRIM
Ben de söylememeye çalışacağım ama çalışıyorum yurt dışı izni almamız gerekiyor. Mecburen duyulacak. Tedavimi memlekette yaptırıp yumurta toplama aşamasında Kıbrıs'ta olacağımızı söylüyorum sonuçta süreç . Zaten zor süreç bi de insanlara laf anlatmak daha da zor tabiNE IS YAPIOSNZ BENIM OLE BIR SANSIM YOK DENZLIDE YASIYORUM BIZDE ARTIK ISTANBULA GIDIYORUZ DIYE CIKACAZ YOLA SANIRIM
O zaman transfer öncesi tatil diyeceksiniz...Ben de söylememeye çalışacağım ama çalışıyorum yurt dışı izni almamız gerekiyor. Mecburen duyulacak. Tedavimi memlekette yaptırıp yumurta toplama aşamasında Kıbrıs'ta olacağımızı söylüyorum sonuçta süreç . Zaten zor süreç bi de insanlara laf anlatmak daha da zor tabi
İnsanlara laf anlatmak çok daha zorO zaman transfer öncesi tatil diyeceksiniz...
Ayni durumdayim..ayni dusunceler.. esim hic istemiyor maalesef yumurta donasyonunu..zaten cocuk da istemiyor onun onceden varHerkese merhaba.
Öncelikle Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Biz de donasyonu yeni öğrendik tüp bebek için gittiğimiz iyi bir doktordan.
Doktor direkt olarak bana tüp bebeğin bu yaşta mümkün olamayacağını söyleyince önce dondum kaldım, sonra Kıbrısta Berk beyi tavsiye etti..
Yoğun Çalışan biri olarak korkuyorum.
Aileme yakın arkadaşlarıma söylememeli miyim?
İlerde sorun olurmu?
İşyerimde hamilelik sorun olurmu?
Yaşım 45, birileri sorarsa nerde tüp bebek yaptırdın diye ne diyeceğim,kendiliğinden oldu desem bu yaşta olması nerdeyse mümkün değil vs vs.
Kafamda sorular dönüp duruyor.
Eşimle birlikte transferin yaz dönemine geleceği tarihlerde tedaviye başlamak istiyoruz. Çok uzun yazdım ama içimdekileri birileriyle paylaşmak istedim..
Asıl Sorularım ise:
Bu yaşlarda (45 sonrası) yumurta donasyonu varmı?
Berk beyde yaptıran varmı?
Benim eşim de başta istemedi pek. Bu nedenle tüp bebek için zamanı kaçırdık biraz..ama şimdi benim için razı çok şükür..ama sorular hep kafamızı kurcalıyor..maddi boyutu ayrı işhayatı ayrı..ama ilerde neden yaptırmadım dememek ve pişmak olmak istemiyorum. Hamile kalmak istiyorum..siz de zorlayın bence şartları.. Gerçekten çocuk istiyorsanız sizi seviyorsa kabul edecektir diye düşünüyorum.. Herşey istediğimiz gibi hayırlısıyla olur inşallah..Allah yardımcımız olsun..Ayni durumdayim..ayni dusunceler.. esim hic istemiyor maalesef yumurta donasyonunu..zaten cocuk da istemiyor onun onceden var
Amin Allah gonlumuze gore versin hayirlisi ileBenim eşim de başta istemedi pek. Bu nedenle tüp bebek için zamanı kaçırdık biraz..ama şimdi benim için razı çok şükür..ama sorular hep kafamızı kurcalıyor..maddi boyutu ayrı işhayatı ayrı..ama ilerde neden yaptırmadım dememek ve pişmak olmak istemiyorum. Hamile kalmak istiyorum..siz de zorlayın bence şartları.. Gerçekten çocuk istiyorsanız sizi seviyorsa kabul edecektir diye düşünüyorum.. Herşey istediğimiz gibi hayırlısıyla olur inşallah..Allah yardımcımız olsun..
Herkese merhaba.
Doktor direkt olarak bana tüp bebeğin bu yaşta mümkün olamayacağını söyleyince önce dondum kaldım, sonra Kıbrısta Berk beyi tavsiye etti..
İlerde sorun olurmu?
Yaşım 45, birileri sorarsa nerde tüp bebek yaptırdın diye ne diyeceğim,kendiliğinden oldu desem bu yaşta olması nerdeyse mümkün değil vs vs.
Eşimle birlikte transferin yaz dönemine geleceği tarihlerde tedaviye başlamak istiyoruz. Çok uzun yazdım ama içimdekileri birileriyle paylaşmak istedim..
Asıl Sorularım ise:
Ayni durumdayim..ayni dusunceler.. esim hic istemiyor maalesef yumurta donasyonunu..zaten cocuk da istemiyor onun onceden var
Merhabalar.. Düşündüklerinin hepsini çok iyi anlıyorum çünkü hemen hemen aynı şeyleri ben de yaşadım yaşıyorum.. ben de berk bey 'de tedavime başladım.. Allah nasip eder ise ay sonu gibi Kıbrıs' a gidicez. Ben ailemin birinci fertlerine yani anne-baba ve kardeş + çok yakın arkadaşlarım ile paylaştım. Çünkü bu olay çok farklı ve herkesin anlayabileceği çeşitten değil. Ben de 40 yaşındayım ama 45 yaşında hamile kalan arkadaşlar var burdan görüştüğüm. Birileri sorarsa da tüp bebek dersin geçersin ismini söylemek zorunda değilsin bence. Doktor konusunda ben çok kararsız kalmıştım. Burdaki arkadaşların yazdıklarını çok okudum araştırdım ve Berk Bey ' de karar kıldım. Nedense içime sinen isim oldu.. Bu işte en önemli olan senin ve eşinin isteği.. Ama en çok da senin istemen tabii.. Onun haricinde kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.. Bence içini ferah tut ve vakit çok geçmeden de kararını ver derim.. İnşallah hakkında hayırlısı olur.. Sevgiler :)Herkese merhaba.
İlerde sorun olurmu?
Asıl Sorularım ise:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?