- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Ruh halimiz surekli gel-git ondan mi acaba..dua et bol bol..dua rahatlatiyor insani..Allah kolaylik versin insallahAy ben cok korkuyorum yaa sinirlerim bozuldu ağlayıp duruyorum ..Allahim nasıl bir sınav.
ilaçların hemen hemen hepsini sağlık ocağında yazdırabilirsin bir kaç saatlik erken içmek yada geç içmek sıkıntı yaratmaz canım kafaya takma aģrılar oluyor istersen parol içebilirsin moralini yüksek tut .Papatya ela sagol arkadasim ya vucut ateş gibi eller avuç içi azıcık adet sancısı gibi agrilar var ilaclarim bitti fitilimi gece attimgidip yazdırılan bir kac saat geç olsun birsey olmaz insallah
Sabır Can'ım az kaldı test yapıp Mutlu haberi alacaksın inşallahPapatya ela sağol tatlım hallettim
Sabır Can'ım az kaldı test yapıp Mutlu haberi alacaksın inşallah
Bazen hiç belirti olmuyormuş moral bozma Allah'ın dediği olacak. Dinleme kendini Mutlu sona az kaldı ona odaklanBugun 4 uncu gün hiç bir belirti yok tutmadı galiba ..depresyona girmeye baslitorum
Canim o kadar olumsuza alişmişiz ki , benimde belirtim yoktu yine tutmadi dedim, çeneme vurmuştu artik hoş hala öylede zavalli kocam maffoldu o dönemde yinede gıkı çikmadi , moralini bozma stres en būyūk dūşman ilik dus al rahatla arkadaslarini cağir ailenle ol boş kalma dūşūnme inşallah olacakBugun 4 uncu gün hiç bir belirti yok tutmadı galiba ..depresyona girmeye baslitorum
bende hiç bir belirti yoktu sadece sıcak basması ama agustos ayinda normaldir sıcak basması tutmadıgına o kadar emindim ki 4 te kullanmam gereken ilaçları bile kullanmadım testi almaya gitmedim saat 5 te sonuç çıktı pozitifti hiç olumsuz düşünme sürekli yatma ama ağır işte yapma dışarı da cıkabilirsin ama uzun süre yürüme hem mutlu hisset kendini örnek al mutsuz kasvetli bir yerde durmak istermisin bence mutlu ve pozitif ol ki bebeklerin yerinde dursun dua ile kal .Sagolun kızlar inanin benim adamda huysuz oldun diyor.Bugun akşam biraz göğüslerin acimaya basladi
Bol sans benimde test gunum..Herkese Merhaba,
Bende uzun zamandır forumu takip ediyorum. Yazmak için kararımı yeni verdim. Over Ca tedavisi gördüğüm için yumurtalarım alındı. Çocuk sahibi için tek çare Kıbrıs Yumurta Donasyonu işlemi. Kemal Tavukçu Bey ile doktorumun yönlendirmesi ile iletişime geçtim. Mehmet Emin Kaptan ile birlikte aynı merkezdeler.
Şuan ilaçları kullanmaya başladım. 5.gün usg sonucum rahim duvar kalınlığı 3mm çıktı. Çok ince değil mi anlamadım.
27 Nisan'da tekrar usg sonucumu alacağım 7mm ve üzeri olması gerekiyormuş Kemal Bey öyle söyledi. 7mm ve üzeri sonuç çıkarsa eğer 28 Nisan'da Kıbrıs'a gideceğim.
Size danışmak istediğim rahim duvar kalınlığının kaç olması gerektiği. Bu işlemi yaptıranlar yardımcı olabilir mi sizde durum neydi?
Merhaba arkadaşım. Hayırlı olsun tedavin. Bende Mehmet Emin Kaptanın hastasiyim. Bugün regl oldum kısmetse 6 mayısta kıbrısta olacağım. Güne göre durumu bilmiyorum ama transfer için 7 nin üstünde olması gerekli. Ilaclarini düzenli kullanırsan artar gün geçtikçe diye düşünüyorum..Herkese Merhaba,
Bende uzun zamandır forumu takip ediyorum. Yazmak için kararımı yeni verdim. Over Ca tedavisi gördüğüm için yumurtalarım alındı. Çocuk sahibi için tek çare Kıbrıs Yumurta Donasyonu işlemi. Kemal Tavukçu Bey ile doktorumun yönlendirmesi ile iletişime geçtim. Mehmet Emin Kaptan ile birlikte aynı merkezdeler.
Şuan ilaçları kullanmaya başladım. 5.gün usg sonucum rahim duvar kalınlığı 3mm çıktı. Çok ince değil mi anlamadım.
27 Nisan'da tekrar usg sonucumu alacağım 7mm ve üzeri olması gerekiyormuş Kemal Bey öyle söyledi. 7mm ve üzeri sonuç çıkarsa eğer 28 Nisan'da Kıbrıs'a gideceğim.
Size danışmak istediğim rahim duvar kalınlığının kaç olması gerektiği. Bu işlemi yaptıranlar yardımcı olabilir mi sizde durum neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?