- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Valla otel işini biz halledemedik.. Merkez halledecek.. İnşallah herşey yolunda gider.. Çok teşekkür ederim :)[/QU
Kacinci gūn degerin?
Valla otel işini biz halledemedik.. Merkez halledecek.. İnşallah herşey yolunda gider.. Çok teşekkür ederim :)
Ne bilim ablam öyle belirti arıyor insan
Sagol mavisufi cigim uzuldum beraber gidemicez diye neyse hayirlisiyla olsunda akideciknane de benim en samimi arkadasim gunu gunune konustuk durduk ben ona dediydim ama olmaz inaniyorum simdi muradimiza erdik akideciknane icin simdi ben son 18gun daha dogum kontrol hapini icicem ve basliyacagiz insallah burdaki herkeze allah bebek nasip eder
o kadar o kadar sevindim ki anlatamam, gozunuz aydin,tebrikler,Rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla hayirlisiyla,masallah masallah, cok istenilen cokta sevilen cok sevilecek olan bebis hosgeldin...
Rabbim buradaki herkesle beraber insallah bizlerede nasip eder anneligi eslerimizede babaligi...cok duygulandim gercekten...
Canımbenim78 bıraksalar soluğu kıbrısta alicam ama proje bazlı bir iste calisiyorum ve 2 ayim kaldim Sanırım anca temmuz ağustos gibi gidebileceğim, bu aralar gidersem isim çok stresli olduğu için sonuc olumsuz olur diye korkuyorum..Zaten izin almamda çok zor...Zehra hmm sana uğur getirsin inşallah akidecik gibi ....Sanirim bende Zehra hmm.. gideceğim ama daha hala düşünmeye zamanım var Bu yaz Bol bebisli bol teyzeli bir topik olsun burasi insallah...Senin tedavin başlamış hayırlısı olsun canım tummmmm kalbimle dua edeceğim.. ..
tekrar gözün aydın muhtemelen tek gebelik ve kız olacak gibi bakalım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.
insallah hersey yolunda gider cocuklarini al gel aminSelam kızlar.. Salı günü Kıbrıs yolcusuyuz.. Heyecan dorukta :) dualarınızı eksik etmeyin lutfen..
yok kiz normal anliyorum seni akideciknane cigim bende aynisi olacak zor bizim cektiklerimiz damdan dusen damdan duseni anlarmis biz burda hepimiz ayniyiz bu arada seni seviyorum arkadasim aycicegim akideciknanecigim cocuklara iyi bak haaa sonra kizarimSenin arkadaşımı yerim bennn karabiberim.neler cekdin benden
yok kiz normal anliyorum seni akideciknane cigim bende aynisi olacak zor bizim cektiklerimiz damdan dusen damdan duseni anlarmis biz burda hepimiz ayniyiz bu arada seni seviyorum arkadasim aycicegim akideciknanecigim cocuklara iyi bak haaa sonra kizarim
Canim papatyam bakalım..Sen iyi misin
Yanlis mesaja alinti yaparak yukarida cevap yazmisim canimBirgün hepimiz toplanalım. Kizlar
22 nisan da acil sezaryen oldum ben bebeğimin suyu bitmiş 37 haftalıktı ama gelişimi 31 haftada kalmış ben evdeyim çıktım hastaneden oğlum 1 haftadır kuvezde 1880 gr doğdu minnacık ama sağlığı yerindePapatya sen nasilsin 38. Hafta görünüyor açık az kalmis, hazırlıklar tamammi, heycanlı bekleyiş bitmek üzere allah sağlıklı bir doğum nasip etsin canım.. .
Canım Berk beye gidiyormuşsun salı günü. Hayırlı olsun. Benim bebişim o merkez sayesinde dünyaya geldi.otel konusunda en iyisi merkezin çok yakınındaki öğretmenevi. Hem ucuz hem yakın. Yürüyerek gidip geldim. Mutlaka transfer sonradı 2 gece orada kal. İğnelerinide. Merkeze gidip yaptırırsın.Valla otel işini biz halledemedik.. Merkez halledecek.. İnşallah herşey yolunda gider.. Çok teşekkür ederim :)
Yaa hay allah erken doguma üzüldüm papatya, ama sağlıklı olmasinada çok çok sevindim bebeğinin.. Inşallah bu günleride cabucak atlatirsiniz, saglikla evine götürürsün minigini, geçmiş olsun canim..22 nisan da acil sezaryen oldum ben bebeğimin suyu bitmiş 37 haftalıktı ama gelişimi 31 haftada kalmış ben evdeyim çıktım hastaneden oğlum 1 haftadır kuvezde 1880 gr doğdu minnacık ama sağlığı yerinde
Ne iyi olur canım, hepimize terapi gibi olacağından eminim, hem kutlama yapacak sebeplerimiz var, inşallah yenileride olacak❤
22 nisan da acil sezaryen oldum ben bebeğimin suyu bitmiş 37 haftalıktı ama gelişimi 31 haftada kalmış ben evdeyim çıktım hastaneden oğlum 1 haftadır kuvezde 1880 gr doğdu minnacık ama sağlığı yerinde
Gecmis olsun birde hayirli olsun oglunu bizim yerimizede op cekirdek ailene iyibak22 nisan da acil sezaryen oldum ben bebeğimin suyu bitmiş 37 haftalıktı ama gelişimi 31 haftada kalmış ben evdeyim çıktım hastaneden oğlum 1 haftadır kuvezde 1880 gr doğdu minnacık ama sağlığı yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?