Senin arkadaşımı yerim bennn karabiberim.neler cekdin benden

Canim benim ❤❤❤❤

Birgün hepimiz toplanalım. Kizlar

Senin arkadaşımı yerim bennn karabiberim.neler cekdin benden
yok kiz normal anliyorum seni akideciknane cigim bende aynisi olacak zor bizim cektiklerimiz damdan dusen damdan duseni anlarmis biz burda hepimiz ayniyiz bu arada seni seviyorum arkadasim aycicegim akideciknanecigim cocuklara iyi bak haaa sonra kizarim

Papatya sen nasilsin 38. Hafta görünüyor açık az kalmis, hazırlıklar tamammi, heycanlı bekleyiş bitmek üzere allah sağlıklı bir doğum nasip etsin canım.. .
22 nisan da acil sezaryen oldum ben bebeğimin suyu bitmiş 37 haftalıktı ama gelişimi 31 haftada kalmış ben evdeyim çıktım hastaneden oğlum 1 haftadır kuvezde 1880 gr doğdu minnacık ama sağlığı yerinde

Valla otel işini biz halledemedik.. Merkez halledecek.. İnşallah herşey yolunda gider.. Çok teşekkür ederim :)
Canım Berk beye gidiyormuşsun salı günü. Hayırlı olsun. Benim bebişim o merkez sayesinde dünyaya geldi.otel konusunda en iyisi merkezin çok yakınındaki öğretmenevi. Hem ucuz hem yakın. Yürüyerek gidip geldim. Mutlaka transfer sonradı 2 gece orada kal. İğnelerinide. Merkeze gidip yaptırırsın.

Yaa hay allah erken doguma üzüldüm papatya, ama sağlıklı olmasinada çok çok sevindim bebeğinin.. Inşallah bu günleride cabucak atlatirsiniz, saglikla evine götürürsün minigini, geçmiş olsun canim..

Oyu kiyamam şükür iyi bizim.pasamiz rabbim tez vakitte annecigine kavuştursunn insallah...arkadaşım geçmiş olsun.Allah anali babalı büyütsün.

Gecmis olsun birde hayirli olsun oglunu bizim yerimizede op cekirdek ailene iyibak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…