Hayırlı olsun canım güzel haberler inşallah.Doktorun kimdi ne donasyonu yaptınız spermi yumurtamı embriyomu kusura bakma okudum ama denk gelmedi herhalde.Allah razı olsun çok güzel bir duygu herkeze yasattsin
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerin olsun.Sizin doktor kimdi ne donasyonu idi.Kızlar evime geldim. Artık Zaman geçirmek burda da kolay olmayacak. Rabbim Mutlu haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin. Sevgilerimle
Cok sevindim canım kese haberleride olsun inşallah Allah kucağına almak nasip etsin.Siz nerde denediniz ne donasyonu idi.Kusura bakmayın sorularıma araştırma içerisindeyim bendeKismet karabiberimm kese goreyimde
Sağol canim darısı herkeze olsun yumurta donasyon canim firvdevs hoca doktorumHayırlı olsun canım güzel haberler inşallah.Doktorun kimdi ne donasyonu yaptınız spermi yumurtamı embriyomu kusura bakma okudum ama denk gelmedi herhalde.
Amin Allah razı olsun çok güzel duygu.cook cookk sevindim sizin adiniza, masallah,Alla tamamina erdirsin,saglicakla kucaginizadada gormenizi dilerim..
CHadi hayırlısı inşallah güzel haberlerin olsun.Sizin doktor kimdi ne donasyonu idi.
Hadi hayırlıs inşallah güzel haberlerin olsun.Sizin doktor kimdi ne idi.[/QUOTE
bizim yumurta donasyonu Dr Firdevs Hoca işlerinde uzmanlar. Artık sonucu bekleyip göreceğiz
Bizim yumurta donasyonu hocamız FİRDEVS hoca
Selam kızlar bel boslugumda bir agri var çift taraflı bir progesteron bugün pembe si geldi abla korkma rabbim korur bebisleri
Arkadaşım bel ve kasık ağrısı bu dönemlerde oluyor. Kese oluştuğu için rahim kendini hamileliğe hazırlıyor. Keskin ağrı olursa dikkat et. Bir de kanama (az miktarda bile olsa) baya baya kırmızı olursa. Ama yine de bir doktoruna danış bence. Allah korusun aklına kötü şeyler getirme...Çok korkuyorum ya
Kızlar evime geldim. Artık Zaman geçirmek burda da kolay olmayacak. Rabbim Mutlu haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin. Sevgilerimle
İnşallah hepimizin inşallahAmin arkadaşım. Senin de güzel haberlerini alalım inşallah...
Sevgili kaderdaşım moral bozma o bebişler gelecek Allah'ın izniyle içini rahat tut Mutlu haberlerin devamını bekliyoruzÇok korkuyorum ya
Ne kadar güzel bir haber.. Allah tamamına erdirsin inşallah :)Butun zorluklari ve ayni aci ceken kader arkadaslarimiz ablalarimiz çok sukur ben de buguzel haberi aldim darisi dileyen isteyen herkeze nasip etsin bugun 8 gunum 6 gunde kan yaptım sonuc pozitif rabbim herkeze versin gidecek arkadaşlarada sabırla yola devam rabbim ne zaman dilerse ozaman sınavımız sonlanıyor insallah benimkide kat kat katlanır kucağınıza da nasip eyler
Sağol canim darısı sizlere olsun insallah.Ne kadar güzel bir haber.. Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Çok teşekkür ederim.. İnşallah.. Bizim de cmt günü transferimiz var :)Sağol canim darısı sizlere olsun insallah.
Allahım rast getirsin canım hepimizin yüzünü güldürsünÇok teşekkür ederim.. İnşallah.. Bizim de cmt günü transferimiz var :)
Rabbim yardımcınız olsun bebislerini alda gel insallah sımsıkı turununlar insallah.Çok teşekkür ederim.. İnşallah.. Bizim de cmt günü transferimiz var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?