Butun zorluklari ve ayni aci ceken kader arkadaslarimiz ablalarimiz çok sukur ben de buguzel haberi aldim darisi dileyen isteyen herkeze nasip etsin bugun 8 gunum 6 gunde kan yaptım sonuc pozitif rabbim herkeze versin gidecek arkadaşlarada sabırla yola devam rabbim ne zaman dilerse ozaman sınavımız sonlanıyor insallah benimkide kat kat katlanır kucağınıza da nasip eyler

Hayırlı olsun sağlıkla kucakla bebeğini ınsallah. Değerin kaç cıktı?

Cooook mutlu oldum Canim darisi basimiza cok cok sevindim

Benim küçük minnakimin bu haberine ilk ben vakıf oldum .yol arkadaşlığımız bize uğur getirdi kuzumm .Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip edecek.

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Tebrik ederim

Benim küçük minnakimin bu haberine ilk ben vakıf oldum .yol arkadaşlığımız bize uğur getirdi kuzumm .Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip edecek.
Amin ablam allah razı olsun sini tanımakta çok guzledi bir ablam bir abim oldu iyiki sizi tanıdım rabbim herkeze versin umut olsun

Arkadaşlar ben eski üyeyim ama artık yeni üye olarak aranızdayım.Yeni bir sayfa açmak istedim hayatımda.Eşim azolu senelerce mücadele ettik tüm yolları denedik donasyon dışında yapacağımız bir şey kalmadı.Şimdi araştırma içerisindeyim ayın sonunda kıbrısa gidip bilgi alacağım.Artık hepinizin takipçisiyim.Bol hamişli bebişli bir sayfa olsun inşallah.Gelişmeleri size yazacağım.Allah yolumuzu açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…