Abla hayırlı olsun umarım güzel haberlerinizide duyariz bol bebisliDün transferimiz oldu dönüyoruz. Değişik duygular Rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz inş
Inşallah kuzum insallahhayirlisiyla ve dualar ile insallah...beta ile beraber zaten insanin ici kipir kipir oluyor...guzel cok guzel heyecanlar
Hayırlı olsun sağlıkla kucakla bebeğini ınsallah. Değerin kaç cıktı?Butun zorluklari ve ayni aci ceken kader arkadaslarimiz ablalarimiz çok sukur ben de buguzel haberi aldim darisi dileyen isteyen herkeze nasip etsin bugun 8 gunum 6 gunde kan yaptım sonuc pozitif rabbim herkeze versin gidecek arkadaşlarada sabırla yola devam rabbim ne zaman dilerse ozaman sınavımız sonlanıyor insallah benimkide kat kat katlanır kucağınıza da nasip eyler
Sagolun allah razı olsun 6 günü 42 ciktiHayırlı olsun sağlıkla kucakla bebeğini ınsallah. Değerin kaç cıktı?
AminRabbim herkez bu güzel duyguyu yaşatsın herkeze
Canim benim bana insallah ikiz dersin cuma gunuKızlar iyisiniz insaĺlah ben 4 gözle cumayi bekliyorum.umarım kese mucize göreceğiz rabbim bu korkular bitmiyor taaa d ogurana kadar.dua dua dua.transfer olan arkadaşlarım ve sonuç bekleyen arkadaşlarım dualarim sizle
Cooook mutlu oldum Canim darisi basimiza cok cok sevindimButun zorluklari ve ayni aci ceken kader arkadaslarimiz ablalarimiz çok sukur ben de buguzel haberi aldim darisi dileyen isteyen herkeze nasip etsin bugun 8 gunum 6 gunde kan yaptım sonuc pozitif rabbim herkeze versin gidecek arkadaşlarada sabırla yola devam rabbim ne zaman dilerse ozaman sınavımız sonlanıyor insallah benimkide kat kat katlanır kucağınıza da nasip eyler
Canim benim bana insallah ikiz dersin cuma gunu
Butun zorluklari ve ayni aci ceken kader arkadaslarimiz ablalarimiz çok sukur ben de buguzel haberi aldim darisi dileyen isteyen herkeze nasip etsin bugun 8 gunum 6 gunde kan yaptım sonuc pozitif rabbim herkeze versin gidecek arkadaşlarada sabırla yola devam rabbim ne zaman dilerse ozaman sınavımız sonlanıyor insallah benimkide kat kat katlanır kucağınıza da nasip eyler
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Tebrik ederimButun zorluklari ve ayni aci ceken kader arkadaslarimiz ablalarimiz çok sukur ben de buguzel haberi aldim darisi dileyen isteyen herkeze nasip etsin bugun 8 gunum 6 gunde kan yaptım sonuc pozitif rabbim herkeze versin gidecek arkadaşlarada sabırla yola devam rabbim ne zaman dilerse ozaman sınavımız sonlanıyor insallah benimkide kat kat katlanır kucağınıza da nasip eyler
Amin ablam allah razı olsun sini tanımakta çok guzledi bir ablam bir abim oldu iyiki sizi tanıdım rabbim herkeze versin umut olsunBenim küçük minnakimin bu haberine ilk ben vakıf oldum .yol arkadaşlığımız bize uğur getirdi kuzumm .Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip edecek.
Sağol ablam allah hepimize yaşatsın zor günlerden gectik ama pes etmek yok devam sizlerin güzel haberini aliicagiz insallhCooook mutlu oldum Canim darisi basimiza cok cok sevindim
Allah razı olsun çok güzel bir duygu herkeze yasattsinHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Tebrik ederim
Kan olsun can olsun,Rabbim saglicakla guzel pozitif haberler almanizi nasip etsin insallah..Dün transferimiz oldu dönüyoruz. Değişik duygular Rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz inş
cook cookk sevindim sizin adiniza, masallah,Alla tamamina erdirsin,saglicakla kucaginizadada gormenizi dilerim..Allah razı olsun çok güzel bir duygu herkeze yasattsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?