Mrb arkadaşlar. Sperm veya yumurta olarak değil de direkt hazır embriyo transferi yapılıyor mu Kıbrıs'ta.?ve Kıbrıs'ta donasyon ücretleri ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim.

Mrb arkadaşlar. Sperm veya yumurta olarak değil de direkt hazır embriyo transferi yapılıyor mu Kıbrıs'ta.?ve Kıbrıs'ta donasyon ücretleri ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim.
yapiliyor ucretleri tam olarak bilmiyorum ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun ben haziranin basinda mayisin 20 sinde basliyacagim zehra hanima ara konus derim

Kıbrıs tüp bbek ise yani bahçecinin yeri 4.000euro geçen hafta ordaydım
Ortalama tüm kliniklerin ücretleri aynı 3.500-4000 euro arası bu sperm donasyonu için bu arada
İkisi bir arada ne kadar olur bilemem cnm

Bugün transferimin 12 günü bu mutlu haberi 6 gününde almıştım çok sukur herşey yolunda hamileyimmmmmm doktorum firvdevs hoca allah onlardan razı olsun Bu guzel mucizeyi bana yasattilar herkezde yaşasın insallah sadece yilmadan sabırla yola devam edin rabbim emeklerin elbet mükafatını veriyor zor gunler arkadaslarim

Can'ım kardeşim kucağına aldığın gün olsun inşallah . Bugün bizim 5. Günümüz FİRDEVS hoca umarım o mucizeyi bana da yaşatmıştır. Darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime inşallah

Can'ım kardeşim kucağına aldığın gün olsun inşallah . Bugün bizim 5. Günümüz FİRDEVS hoca umarım o mucizeyi bana da yaşatmıştır. Darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime inşallah
Amin ablacığım insallah sizin bebislerinizde sımsıkı sarilmistir size masallah 5 gunun şuan bebisniz sizinledir rabbim güzel habere az kalmis

Firdevs hanım hangi merkezde canım? Ve çok çok hayırlı olsun sağlıkla doğsun güzel bir hamilelik olsun inşallah.
Mucize ekip canim allah razı olsun darısı herkeze olsun rabbim herkezin yardımcısı olsun

Kızlar Merhaba,

1 Mayıs'ta yumurta donasyonu için transfer yapıldı. Bugün 9.günüm.

Dün kan testi yaptırdım dayanamadım. Sonuç 0.32 çıktı. test günüme 3 gün var. Kalan 3 günde değerin yükselme şansı var mı sizce? Benim gibi bir durum yaşayan var mı?

Merhaba nerde yaptirmistin Canim insallah tutar

cnm ben 8. günde yaptırdığımda 27 çıkmıştı
doktor 50-60 olması gerekiyor demiştii.
çok düşük sonucun doktoruna bir sor tabiki gene..
inş güzel sonuç alırsın

Sevinç mi merkezin adı. Lefkoşa tüp bebek merkezi değil mi

cnm ben 8. günde yaptırdığımda 27 çıkmıştı
doktor 50-60 olması gerekiyor demiştii.
çok düşük sonucun doktoruna bir sor tabiki gene..
inş güzel sonuç alırsın

Sordum canım yükselebilir dedi 12.günü beklemek lazım dedi. İlaçları kullanmaya devam ediyorum ancak hiç umudum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…