Allah yardımcın olsun abla nasıl kaç yumurtan oldu

Allah analı babalı, sağlıkla büyütsün. Gözün Aydın. Darısı hepimizin başına inşallah...

Hayirli olsun papatya rabbim sağlıkla büyütursün insallah bebegeni

Çok teşekkür ederim.. Merkeze ayarladık oteli.. Heryer full uçak fiyatları uçuk.. O yüzden onların paketini istedik.. Bakalım inşallah herşey yolunda gider..

Erken oluşuna üzüldüm ama sağlıklı olması çok güzel.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim .Bebeğim daha iyi şu anda 2 kilo sarılık olmuştu şükür kontrol altına alındı sağlığımız da gayet iyi .Kusura bakmayın sürekli giremiyorum ama bilin ki aklımda dualarımda sizlerle doğuma girerken de isminizi bilmesemde hepinize dua ettim. Rabbim kabul eder inşalallah.lütfen yılmayın yıkılmayın 12 senelik uğraşmamın mükafatını aldım ve inanın dünyalara bedel .Rabbim sizlere de ve tüm evlat isteyen herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hepinizi çok çok öpüyorum bu zorlu süreçte yanınızda okamasamda hepiniz kalbimdesiniz.

Allah anali babali buyutsun tez vakittte saglicakla kavusun insallah :)

Kızlar iyisiniz insaĺlah ben 4 gözle cumayi bekliyorum.umarım kese mucize göreceğiz rabbim bu korkular bitmiyor taaa d ogurana kadar.dua dua dua.transfer olan arkadaşlarım ve sonuç bekleyen arkadaşlarım dualarim sizle
hayirlisiyla ve dualar ile insallah...beta ile beraber zaten insanin ici kipir kipir oluyor...guzel cok guzel heyecanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…