Allah analı babalı, sağlıkla büyütsün. Gözün Aydın. Darısı hepimizin başına inşallah...22 nisan da acil sezaryen oldum ben bebeğimin suyu bitmiş 37 haftalıktı ama gelişimi 31 haftada kalmış ben evdeyim çıktım hastaneden oğlum 1 haftadır kuvezde 1880 gr doğdu minnacık ama sağlığı yerinde
Hayirli olsun papatya rabbim sağlıkla büyütursün insallah bebegeni22 nisan da acil sezaryen oldum ben bebeğimin suyu bitmiş 37 haftalıktı ama gelişimi 31 haftada kalmış ben evdeyim çıktım hastaneden oğlum 1 haftadır kuvezde 1880 gr doğdu minnacık ama sağlığı yerinde
Ben dünya tüp bebeğe gidicem.. Otel işini onlar ayarladı.. Teşekkür ederim :)Canim sem hangi merkeze gidiyorsun ozeldeen ona göre otel telefonu vericem
Ayy inşallah.. Yarın yolcuyuz valla.. İçim bir değişikinsallah hersey yolunda gider cocuklarini al gel amin
Çok teşekkür ederim.. Merkeze ayarladık oteli.. Heryer full uçak fiyatları uçuk.. O yüzden onların paketini istedik.. Bakalım inşallah herşey yolunda gider..Canım Berk beye gidiyormuşsun salı günü. Hayırlı olsun. Benim bebişim o merkez sayesinde dünyaya geldi.otel konusunda en iyisi merkezin çok yakınındaki öğretmenevi. Hem ucuz hem yakın. Yürüyerek gidip geldim. Mutlaka transfer sonradı 2 gece orada kal. İğnelerinide. Merkeze gidip yaptırırsın.
Erken oluşuna üzüldüm ama sağlıklı olması çok güzel.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..22 nisan da acil sezaryen oldum ben bebeğimin suyu bitmiş 37 haftalıktı ama gelişimi 31 haftada kalmış ben evdeyim çıktım hastaneden oğlum 1 haftadır kuvezde 1880 gr doğdu minnacık ama sağlığı yerinde
Bilmemmm mi o vakitti nasıl geçmediğini.dualarim sizleKızlar yarın da benim transferim var ve çok heyecanlıyım burda vakit geçmek bilmedi. Rabbim yardımcımız olsun, dualarınızı eksik etmeyin.
Inşallah her şey yolunda gidecek. Senin de güzel haberlerini alacağız.. .Ayy inşallah.. Yarın yolcuyuz valla.. İçim bir değişik
Insallah hepimiz bebislerimizi aliriz kucagimiza hayirli yolculuk lar sizeAyy inşallah.. Yarın yolcuyuz valla.. İçim bir değişik
Insallah sende bebislerini alip gelirsin birde guzel haberlerle gelirsinKızlar yarın da benim transferim var ve çok heyecanlıyım burda vakit geçmek bilmedi. Rabbim yardımcımız olsun, dualarınızı eksik etmeyin.
Allah anali babali buyutsun tez vakittte saglicakla kavusun insallah :)22 nisan da acil sezaryen oldum ben bebeğimin suyu bitmiş 37 haftalıktı ama gelişimi 31 haftada kalmış ben evdeyim çıktım hastaneden oğlum 1 haftadır kuvezde 1880 gr doğdu minnacık ama sağlığı yerinde
hayirlisiyla ve dualar ile insallah...beta ile beraber zaten insanin ici kipir kipir oluyor...guzel cok guzel heyecanlarKızlar iyisiniz insaĺlah ben 4 gözle cumayi bekliyorum.umarım kese mucize göreceğiz rabbim bu korkular bitmiyor taaa d ogurana kadar.dua dua dua.transfer olan arkadaşlarım ve sonuç bekleyen arkadaşlarım dualarim sizle
Amın cnm ıns darısı basımıza ıyı haberler almayı nasıp etson rabbımDün transferimiz oldu dönüyoruz. Değişik duygular Rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?