Xfilo arkadaşım bişey daha sorcam konaklamayı nasıl yapmıştınız paketmi aldınız kendinizmi ayarladınız
Bizi kıbrısa ucu ucuna çapırdıkları için hemen yer bulamadık çünkü mayıs ayında idi ve heryer doluydu. O yüzden onların sunduğu paketi aldık 1,000 euro ya. Memnun da kaldık

HIT yunurta donasyonu fresh donorden 5000Euro aliyor. Sana indirim yapmışlar veya zaten bir standart olmadığından neyi tutturabilirse onu aliyor.

Mrh hanımlar benim ilk donasyon denemem malesef negativ sonuçlandı,ilk denemede başarısız olup diğer denemelerinde başarılı olan varmı?

Mrh hanımlar benim ilk donasyon denemem malesef negativ sonuçlandı,ilk denemede başarısız olup diğer denemelerinde başarılı olan varmı?
Biraz daha detay yazar mısın?
Kac yaşındasın?
Hangi merkezde yaptirdin?
Donasyon sebebi nedir?
Nasil bir ilac protokolü uyguladilar?
Endometrium kalinligin transferden once kac cikti?
Kac embriyo transfer edildi? Kaliteleri nasildi? Bunlar donmuş mu yoksa fresh mi idi?
Donor unun kaçıncı yumurta bağışı idi?
Vb gibi..
O zaman belki biraz daha insanlar içerikli yorum yapabilir diye düşünüyorum. Cok geçmiş olsun

Cvbınız için çok teşekkür ederim.Yaşım 32 yumurta donasyonu yapıldı,ne yazıkki kendi yumurtalarımla şansım yok,Dr'umuzun tavsiyesiyle donasyona karar verdik ,karar aşaması çok zor oldu benim için.Kıbrısta Hit'te yaptırdık 2 embriyo transferi yapıldı.5.gün embriyosu ve 1.kalite olduğu söylendi,embriyoların fotoğrafı yada kalitelerine dahi elimize herhangi bi belge verilmedi,aslında kafamda bir sürü soru işareti var,tedavi esnasındaysa ne yazıkki çok stresliydim...Kıbrıs'a giden arkadaşlar beklentilerini çok yüksek tutmasın,sonrasında hayal kırıklığı büyük oluyor...Bize 13 yumurta toplanıldığı söylendi son aşamada 6 blast embiryomuz vardı ikisi transferi edildi ,kalanlar donduruldu.Çok zor bir süreç tedavi esnasında acaba donör nasıl biri,kaşı gözü nasıldır diye kafamda kurdumda kurdum,Klinikte her gördüğüm bayana acaba bumu donörümüz diyip durdum,orda aslında tam olarak hazır olmadığımı gördümBiraz uzunca bi ara verip dondurulmuşlarla şansımı deneyecem ,herkese bol şans diliyorum umarım hiç kimsenin emeği boşa gitmez...

Cok iyi anlıyorum çünkü ben de ayni seyleri yaşadım. Cok da meraklı bir yapım oldugu icin donore dair sorular hep kurcaladı kafami. Ben de HIT de negatiflerimi aldim. Detaylı mümkün olduğunca cevap vermemeyi tercih ediyorlar ki negatif olursa kendilerini pozitif çıkaracak sebepleri olsun. Bir kez Dr bey kimseyi tanımıyor sonrasında. Aşırı talep oldugu icin otomatiğe atmislar. Ben hic memnun kalmadığım için yeni başlayacaklara hic tavsiye etmedim ama kendim de tekrar 5000 Euro odemek istemedigim icin ikinci bir merkeze gitmedim.
Simdi donmuşunla denemek istersen senden sadece 500 euro transfer parasi talep edecekler.
Donorun kaşını gözünü sana söylüyorlar. Sadece resim göstermiyorlar.
Yasin henüz cok genç. Belki bir mucize de olur. Bu süreç icinde biraz bitkisel tedaviye odaklan. Sonuçta birsey kaybetmezsin.

Merhaba
Dondurulmuşlarını başka merkeze taşıyıp
Sadece transfer parasını gene ödüyorsun cnm
Aynı merkez içine sinmiyorsa taşıma yap bence

Dediğin gibi verilen bilgiler çok yüzüysel,Dr bey desen hastalarına hiç zaman ayırmıyor bütün sorumluluk hemşirelerde,hastahanedeki düzen ayrı bir hayal kırıklığı..Amacım kimseyi karalamak değil ama gerçekleri göz ardı etmekte olmaz ,gitmek isteyen arkadaşlar lütfen hangi merkezde yapacaksanız önce gidin görün içinize sinen yerde yapın...Evet canım dönerle ilgili bilgiler verilmişti bana ama öyle bi süreçki düşünmekten kendini alamıyorsun...Tedevi esnasında bayağa vazgeçmeyi düşündüm çok zordu benim için....Kendime biraz zaman verecem dediğin gibi bu arada bitkisel kürler yapmak istiyorum,belki faydasını görürüm ....Benim kendi yumurtam var canım ,düzenli adette görüyorum ama olgun yumurta sayım çok az oluyor döllenme olmuyor bu yüzden...Sende Hit'te yapmışsın negativden sonra bana bi açıklama yapılmadı,sana birşey söylendimi?

Merhaba
Ocak ayında negatif denemem var. Şimdi ağustos ayında tekrar deneyeceğim. Rahmi canlandırmak için histeroskopi yaptırmam gerekiyormuş. Nasıl bir işlem daha önce yaptiranlardan bilgi alabilir miyim

Tesekkurler

Bende HIT de yaptirdim ve ilk denemede pozitifi gordum arkdasim ama şöyle söyliyeyim daha önce yaptirdigim 5 tūp bebek deneyimi deki drlarimin ilgisi islem yapilan yerleri dūşūnūnce endişelenmedim değil , HIT ' i istanbul da 20 dakika Kibrisda 10 dakika ve transfer gūnū ameliyathanede 5 dakika gordūm hepsi bu eşime dedim ki burda bu ilgisizlikle bu iş olursa ben şok olurum inanin hicbir beklentim yoktu hic ama ,anladim ki olduktan sonra oluyormuş 13 tane donörden alinan yumurta 7 tanesi 5. Gun embriyosu ve 2 transfer yapildi 5 tane dondurulmuşum orda hala , embriyolog hergūn arayip yumurtalarin durumu hakkinda bilgi verdi transfer gūnū 7 adet yumurtsm oldugunu söyledi , donör secimi ben fotografimi yolladim benim özelliklerime yakin birinin kullanildigi bilgisi bana verildi , ordaki būtūn sistem calisan hemsirelerin elinde , bu arada transferimin oldugu gun odalarda bakim calismasi vardi 10 dakika uzandim oda boşalsin diye 1 saatte yakin bekledim ama bendeki kocanin sinirleri alinmiş oldugu icin ben söylenmeye her basladigimda būtūn gergi ligimi aldi sagolsun yani arkadaslar öylede olsa böylede olsa oldumu oluyor işte kendinizi çokda incitmeyin beklentinizi yūksek tutmayin öpūyorum

benim de aklımda gynolife merkezinden dr.murat önal var. hayırlısı olur inş. hepimiz için
Sasa17 bende dr.murat onal ile telefonda görüştüm gerçekten ilgili geldi bana.ama ben hep hitap ve berk angun üzerinde yogunlastim.şimdi aklım iyice karisti.murat onala da kafam yatti.sen nasıl karar verdin.bana yardımcı olur musun

Mrh Camillia ,Histeroskopi yani rahim filmi ,rahminde ve tüplerde herhangi bir problem olup olmadığını anlamak için yapılan bi işlem.Yeni teknolojiyle kısa süreli ve ağrısız çektirebilirsin bol şanslar

Bence bu bitkisel kurlere bir basla..rahatla..yasin genc..bu senin en büyük avantajin..
Bana yapılan aciklama hic birseye yaramayacak anca zir cahili kandıracak türden idi..yok belki endometrium iyi degildi..doğal gebelikte bile açıklanamaz seyler var vesaire..ipe sapa gelmez seyler yani..kolay gelsin bol sanslar..kendine zaman tani..zamam sana merhem olur ve belki de iyiki negatif almışım kendiliginden cocugum oldu dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…