Çok sevindim sizin adınıza ,bende kendi yumurtalarımla yaptığım denemeleri Bahçeci Klinikte yapmıştım doktorumda çok ilgiliydi,ondan olsa gerek Kıbrıs'ta hayal kırıklığı yaşadım sonuçta çok yüklü paralar veriyoruz haliyle her sorumuzada bi cvp bekliyoruz

Histeroskopi rahim ağzı ve rahim boşluğunun vajinal yoldan rahim içerisine optik bir cihaz yerleştirilerek izlenmesidir.
Doktorlar rahim filminde yani HSG den sonra rahim içinede bakmak isteyebiliyorlar
Rahime çizik atmak içinde olabilir gebelik şansını arttırır
Anestezi alıyorsun 10-15dk bir işlem kolay yani

En yakın zamanda kürlere başlayacam ,banada bugün sözde bir açıklama yapıldı ama hiç tatmin edici değildi,inşallah canım kendi yumurtamla olsa çok mutlu olurum,çünkü kendimi tanıyorum donörle olsa dahi bebek doğana kadar kendimi yiyip bitirecem kime benzeyecek diye...Özel olmassa sende kendinden bahsedebilirmisinCvp içinde çok teşekkür ederim

Mrh hanımlar benim ilk donasyon denemem malesef negativ sonuçlandı,ilk denemede başarısız olup diğer denemelerinde başarılı olan varmı?
Merhaba benim de ilk denemede negatif oldu. İkinciyi eylül ya da ekim gibi düşünüyorum maddi manevi hazır olunca Rabbim ol desin inşallah, hepimizin kucağı sağlıklı bebeklerle dolsun

Sizede geçmiş olsun,inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın....Siz hangi klinikte yaptınız donasyon işlemini ve memnun kaldınızmı?Maddi manevi zor bir süreç ,ben uzunca bir ara vermeyi düşünüyorum hazır olduğumda tekrar şansımı denemek isterim

Klinik de ilgi de iyiydi FİRDEVS hoca ve ekibi oldukça profesyoneller ama olmadı işte vakti değilmiş dedim çok zor sınav hepimizin bu yolda yüzü gülsün inşallah

Seni çok iyi anlıyorum ,İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırızBol şans diliyorum sana...Her aşaması ayrı zor olan bi süreç ,emeklerimiz boşa gitmez inşallah

Kızlar ben kalp atışlarını duydum bebeğimin..ancak suanda 6+5 olmama rapmen doktor 6+3 dedi sizce neden??
gözün aydın Allah kucağına almayi da nasip etsin o birkaç günlük sekme 12 .haftaya kadar olacak sonra düzeliyor bu sefer haftasına göre uyumlu ileri yada geri gelişim de gösterebiliyor çocuğun durumunda ciddi bir problem olsa zaten Dr söyler kafaya takılacak birşey değil yani .

İnşallah öyledir..bir an diyorum acaba gelişimimi durdu? Aklımdan saçma sapan seyler geciriyorum..

İkiz gebelikte olan şeydi
Dr söyle gerekeni desin
Aspirini kesiyorlar bu durumda ve progesteronun iğnesini öneriyorlar
Ve de bol dinlenme
evet asprini ve clexan igne yi kestik persembeden beri persembe geldi bide pazar gece bakalim karnimda agiriyor arkadasim sagol zaten uyuyup duruyorum butun gun d'un biraz utu yapayim dedim 45 dk ve kahverengi akintim yine 1damla geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…