- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 103
- 40
Merhaba
Ocak ayında negatif denemem var. Şimdi ağustos ayında tekrar deneyeceğim. Rahmi canlandırmak için histeroskopi yaptırmam gerekiyormuş. Nasıl bir işlem daha önce yaptiranlardan bilgi alabilir miyim
Tesekkurler
Bence bu bitkisel kurlere bir basla..rahatla..yasin genc..bu senin en büyük avantajin..
Bana yapılan aciklama hic birseye yaramayacak anca zir cahili kandıracak türden idi..yok belki endometrium iyi degildi..doğal gebelikte bile açıklanamaz seyler var vesaire..ipe sapa gelmez seyler yani..kolay gelsin bol sanslar..kendine zaman tani..zamam sana merhem olur ve belki de iyiki negatif almışım kendiliginden cocugum oldu dersin
Merhaba benim de ilk denemede negatif oldu. İkinciyi eylül ya da ekim gibi düşünüyorum maddi manevi hazır olunca Rabbim ol desin inşallah, hepimizin kucağı sağlıklı bebeklerle dolsunMrh hanımlar benim ilk donasyon denemem malesef negativ sonuçlandı,ilk denemede başarısız olup diğer denemelerinde başarılı olan varmı?
Merhaba benim de ilk denemede negatif oldu. İkinciyi eylül ya da ekim gibi düşünüyorum maddi manevi hazır olunca Rabbim ol desin inşallah, hepimizin kucağı sağlıklı bebeklerle dolsun
Klinik de ilgi de iyiydi FİRDEVS hoca ve ekibi oldukça profesyoneller ama olmadı işte vakti değilmiş dedim çok zor sınav hepimizin bu yolda yüzü gülsün inşallahSizede geçmiş olsun,inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın....Siz hangi klinikte yaptınız donasyon işlemini ve memnun kaldınızmı?Maddi manevi zor bir süreç ,ben uzunca bir ara vermeyi düşünüyorum hazır olduğumda tekrar şansımı denemek isterim
Klinik de ilgi de iyiydi FİRDEVS hoca ve ekibi oldukça profesyoneller ama olmadı işte vakti değilmiş dedim çok zor sınav hepimizin bu yolda yüzü gülsün inşallah
Gözün aydın arkadaşKızlar ben kalp atışlarını duydum bebeğimin..ancak suanda 6+5 olmama rapmen doktor 6+3 dedi sizce neden??
Massallah massallah cok sevindim bir sorum olacakti benim biraz kahverengi akintim var seninde oldumu bir oluyo duruyo 3 gun sonra tekrar oluyoKızlar ben kalp atışlarını duydum bebeğimin..ancak suanda 6+5 olmama rapmen doktor 6+3 dedi sizce neden??
gözün aydın Allah kucağına almayi da nasip etsin o birkaç günlük sekme 12 .haftaya kadar olacak sonra düzeliyor bu sefer haftasına göre uyumlu ileri yada geri gelişim de gösterebiliyor çocuğun durumunda ciddi bir problem olsa zaten Dr söyler kafaya takılacak birşey değil yani .Kızlar ben kalp atışlarını duydum bebeğimin..ancak suanda 6+5 olmama rapmen doktor 6+3 dedi sizce neden??
Ben de hiç olmadı..ama korkulacak birşey değil kahverengi akıntı..parlak kırmızıya dönmesin yeter..Massallah massallah cok sevindim bir sorum olacakti benim biraz kahverengi akintim var seninde oldumu bir oluyo duruyo 3 gun sonra tekrar oluyo
İnşallah öyledir..bir an diyorum acaba gelişimimi durdu? Aklımdan saçma sapan seyler geciriyorum..gözün aydın Allah kucağına almayi da nasip etsin o birkaç günlük sekme 12 .haftaya kadar olacak sonra düzeliyor bu sefer haftasına göre uyumlu ileri yada geri gelişim de gösterebiliyor çocuğun durumunda ciddi bir problem olsa zaten Dr söyler kafaya takılacak birşey değil yani .
Gelişi duran embriyonun kalp atışı olmuyorİnşallah öyledir..bir an diyorum acaba gelişimimi durdu? Aklımdan saçma sapan seyler geciriyorum..
İkiz gebelikte olan şeydiMassallah massallah cok sevindim bir sorum olacakti benim biraz kahverengi akintim var seninde oldumu bir oluyo duruyo 3 gun sonra tekrar oluyo
evet asprini ve clexan igne yi kestik persembeden beri persembe geldi bide pazar gece bakalim karnimda agiriyor arkadasim sagol zaten uyuyup duruyorum butun gun d'un biraz utu yapayim dedim 45 dk ve kahverengi akintim yine 1damla geldiİkiz gebelikte olan şeydi
Dr söyle gerekeni desin
Aspirini kesiyorlar bu durumda ve progesteronun iğnesini öneriyorlar
Ve de bol dinlenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?