Senin
cikiyormus arkadasim benimde ona moralim cok bozuk ne yapcam bilmiyorum yumurtanin yasini soylemek zorundaymisiz yoksa anormal gozukuyo mus of
senin ki ikiz gebelik ikili tarama yapılmıyor hatta hiç bir tarama yapılmıyor..ama tek gebelikte nasıl olacak? Doktor tanıdık ailemin yanındayım..söyleyemem de

Peki ameliyat gibi mi oluyor yani rahim darligi var denildi genisletilecek diye yaptıracağım ayni durumu veya benzeri yasayaniniz var mi acaba cok endişeliyim tutar mi tutmaz mi korkusu var arkadaslar :'(
Okadar doktora gittim rahimde bisey yok dendi bir mustafa acet bana göre rahmin dar dedi histereaskobi oldum 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım erken gebelik kaybı yaşadım şuan donasyonla hamileyim darısı herkeze eolsun

Okadar doktora gittim rahimde bisey yok dendi bir mustafa acet bana göre rahmin dar dedi histereaskobi oldum 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım erken gebelik kaybı yaşadım şuan donasyonla hamileyim darısı herkeze eolsun
Amin inşallah sizide tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Ikili taramada doktora donasyon olduğunu söylemek zorundasınız. Kendi yaşımıza göre olursa riskli gebelik çıkar. Ikiz gebelikte ise ikili tarama yerine harmony test öneriyor doktorlar...

Canım bende de doğuştan yarım yani dar denildi yarın hastaneye gidicem allahin izniyle bende yaptiracagim ama benim tüp bebek olacagi icin normali bekleyemicez insallah kazasız belasız geçiririm bu sureci cok korkuyorum artik

Senin

senin ki ikiz gebelik ikili tarama yapılmıyor hatta hiç bir tarama yapılmıyor..ama tek gebelikte nasıl olacak? Doktor tanıdık ailemin yanındayım..söyleyemem de
baska doktora gît arkadasim ve ailene soyleme ikili taramayi kagidin ustunde yaziyor donorun yasi arkadasim yatiptirdi yaziyor baska doktor baska hastane veya reddet

bu arada amaliat gibi ama rahimden giriyorlar merak etme arkadasim
Ya inan insan bi yerden sonra olsun da her agriya siziya razıyım diyor dun rahim filmi cektirdim doktorum ufak bisey dedi ve ateszesi yapmadi aglama sesim koridora eşime gitmiş cikinca rengi atmıştı canın yanıyor ben dayanamiyorum dedi olsun da şuan herşeye razıyım dedim caresizlik zor bisey canim

evet biliyor um arkadasim ne bicak lar altina yatmadimki mayista iki kanalimida aldirdim labroscopie île unutma en sonunda basaricaz allahin izniyle

İnşallah arkadaşım Allahim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın söz konusu evlat olunca herseye deger diyosun simdi hamilemisin peki sen :)
evet allahima sukur 7haftalik ikizlerime hamileyim allah hepimizi n ellerini bos cikartmasin arkadasim ama korkuyorum cunku 10gundur kahverengi kanama m var birde sali aksam acildeydim kirmizi cok ça kan geldi bebisler iyidiler bakalim hayirlisiyla yarin ultrasons à gircem

Endiselenme hersey gonlunce olsun canım benim bebislerini sagllikla kucagina almayi nasip etsin allahim darisi isteyen herkesin basina olsun bende hispereskopi yaptiktan sonra ay sonu tedaviye başlayacağım umarim hersey yolunda gider bende heberlerini veririm ❤

Tamam bekliyorum insallah hersey istedigin gibi olur dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…