- 8 Haziran 2016
- 129
- 196
- 23
- 50
Teşekkür ederim inşallah öyledirHiç endişe duyma bende hiç bir belirti olmadi ınsallah sımsıkı tutunmustur
Teşekkür ederim eksik olmayın inşallah dediğiniz gibidirCanıminşallah tutunmuslardır stres yapmamaya calıs sakın ol.bebişlerin senınledır inşallah.tahlıle kadar ogrenemıyoruz bunu malesef
senin ki ikiz gebelik ikili tarama yapılmıyor hatta hiç bir tarama yapılmıyor..ama tek gebelikte nasıl olacak? Doktor tanıdık ailemin yanındayım..söyleyemem decikiyormus arkadasim benimde ona moralim cok bozuk ne yapcam bilmiyorum yumurtanin yasini soylemek zorundaymisiz yoksa anormal gozukuyo mus of
Okadar doktora gittim rahimde bisey yok dendi bir mustafa acet bana göre rahmin dar dedi histereaskobi oldum 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım erken gebelik kaybı yaşadım şuan donasyonla hamileyim darısı herkeze eolsunPeki ameliyat gibi mi oluyor yani rahim darligi var denildi genisletilecek diye yaptıracağım ayni durumu veya benzeri yasayaniniz var mi acaba cok endişeliyim tutar mi tutmaz mi korkusu var arkadaslar :'(
Amin inşallah sizide tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsinOkadar doktora gittim rahimde bisey yok dendi bir mustafa acet bana göre rahmin dar dedi histereaskobi oldum 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım erken gebelik kaybı yaşadım şuan donasyonla hamileyim darısı herkeze eolsun
ben fransadayim burda devlet hastanesinde yapildi hic para odeme dim ama turkiyede ozel doktor benden 3500tl istemistiPeki ücret ne odedin canim ben urfadayim ve burdaki tip fakultesindeki tup bebek doktoruna gitmem onerildi ucreti hic konusmadim huc bi fikrim yok yarin yaptiracagim ama bilgim yok
o ne arkadasim harmony testIkili taramada doktora donasyon olduğunu söylemek zorundasınız. Kendi yaşımıza göre olursa riskli gebelik çıkar. Ikiz gebelikte ise ikili tarama yerine harmony test öneriyor doktorlar...
o ne arkadasim harmony test
Amin arkadasim insallah simsiki tutunmustur bebeklerin kac yasindasin ?ben 38 yas kactane koydular embriyo ? bana iki konulmustu ikiside tuttu simdilik allah kucagimiza almayi nasip etsinTeşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkezin dualarını boş çevirmesin
Acaba burda tıp fakültesinde ödeniyor mu bilmiyorum neyse bebişimize kavuşalım da gerisi onemli degil agriya da siziya da razıyım canımben fransadayim burda devlet hastanesinde yapildi hic para odeme dim ama turkiyede ozel doktor benden 3500tl istemisti
bu arada amaliat gibi ama rahimden giriyorlar merak etme arkadasimPeki ücret ne odedin canim ben urfadayim ve burdaki tip fakultesindeki tup bebek doktoruna gitmem onerildi ucreti hic konusmadim huc bi fikrim yok yarin yaptiracagim ama bilgim yok
Canım bende de doğuştan yarım yani dar denildi yarın hastaneye gidicem allahin izniyle bende yaptiracagim ama benim tüp bebek olacagi icin normali bekleyemicez insallah kazasız belasız geçiririm bu sureci cok korkuyorum artikOkadar doktora gittim rahimde bisey yok dendi bir mustafa acet bana göre rahmin dar dedi histereaskobi oldum 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım erken gebelik kaybı yaşadım şuan donasyonla hamileyim darısı herkeze eolsun
baska doktora gît arkadasim ve ailene soyleme ikili taramayi kagidin ustunde yaziyor donorun yasi arkadasim yatiptirdi yaziyor baska doktor baska hastane veya reddetSenin
senin ki ikiz gebelik ikili tarama yapılmıyor hatta hiç bir tarama yapılmıyor..ama tek gebelikte nasıl olacak? Doktor tanıdık ailemin yanındayım..söyleyemem de
Ya inan insan bi yerden sonra olsun da her agriya siziya razıyım diyor dun rahim filmi cektirdim doktorum ufak bisey dedi ve ateszesi yapmadi aglama sesim koridora eşime gitmiş cikinca rengi atmıştı canın yanıyor ben dayanamiyorum dedi olsun da şuan herşeye razıyım dedimbu arada amaliat gibi ama rahimden giriyorlar merak etme arkadasim
evet biliyor um arkadasim ne bicak lar altina yatmadimki mayista iki kanalimida aldirdim labroscopie île unutma en sonunda basaricaz allahin izniyleYa inan insan bi yerden sonra olsun da her agriya siziya razıyım diyor dun rahim filmi cektirdim doktorum ufak bisey dedi ve ateszesi yapmadi aglama sesim koridora eşime gitmiş cikinca rengi atmıştı canın yanıyor ben dayanamiyorum dedi olsun da şuan herşeye razıyım dedimcaresizlik zor bisey canim
İnşallah arkadaşım Allahim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın söz konusu evlat olunca herseye deger diyosun simdi hamilemisin peki sen :)evet biliyor um arkadasim ne bicak lar altina yatmadimki mayista iki kanalimida aldirdim labroscopie île unutma en sonunda basaricaz allahin izniyle
evet allahima sukur 7haftalik ikizlerime hamileyim allah hepimizi n ellerini bos cikartmasin arkadasim ama korkuyorum cunku 10gundur kahverengi kanama m var birde sali aksam acildeydim kirmizi cok ça kan geldi bebisler iyidiler bakalim hayirlisiyla yarin ultrasons à gircemİnşallah arkadaşım Allahim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın söz konusu evlat olunca herseye deger diyosun simdi hamilemisin peki sen :)
Endiselenme hersey gonlunce olsun canım benim bebislerini sagllikla kucagina almayi nasip etsin allahim darisi isteyen herkesin basina olsun bende hispereskopi yaptiktan sonra ay sonu tedaviye başlayacağım umarim hersey yolunda gider bende heberlerini veririm ❤evet allahima sukur 7haftalik ikizlerime hamileyim allah hepimizi n ellerini bos cikartmasin arkadasim ama korkuyorum cunku 10gundur kahverengi kanama m var birde sali aksam acildeydim kirmizi cok ça kan geldi bebisler iyidiler bakalim hayirlisiyla yarin ultrasons à gircem
Tamam bekliyorum insallah hersey istedigin gibi olur dualarim seninleEndiselenme hersey gonlunce olsun canım benim bebislerini sagllikla kucagina almayi nasip etsin allahim darisi isteyen herkesin basina olsun bende hispereskopi yaptiktan sonra ay sonu tedaviye başlayacağım umarim hersey yolunda gider bende heberlerini veririm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?