bu arada ben rahim filmide cektirdim 2 kere de labroscopie île kanallarimi actirdim 5 kere tup bebek denedim 6 kere cok yuksek dozda hormon aldim histeroscopi de cektirdim ve dedigim gibi mart ta da labroscopie île kanallarimi aldirdim ve 6 ci da gerci donasyon hamile kaldim cok ama cok zordu hele etrafimdakilerin dalga gecer halleri onun icin biz ve bizim gibi insanlara allah verir insallah hayirlisiyla

Canım insanlara konusmak o kadar basit ki anca çeken yaşayan bilir ilk tüp bebek denememde eşimde hic hücre bulunamadı o gün evimde cenaze çıkmış gibi bi hava vardı bi ben bilirim insanlar ne olacak aman bosver olanlar ne yapiyor sanki diye konusunca daha da moralim bozuluyordu. Insallah bu sefer benimde yüzüm güler bak sen azmetmissin başarmışsın insallah darısı benim başıma boyle okuyunca daha da umutlaniyorum ❤

Insallah arkadasim dualarim seninle ben hala inanamiyorum esimde oyle daha hamileligime sevinemedik bekliyoruz ne olacak allahim insallah canli dogurmayi nasip eder

İNŞALLAH GÜZEL HABERLE ÇIK ARKADAŞIM
KAÇ YAŞINDASIN CANIM KENDİ YUMURTANLA DENİYCENDE
EĞER YAŞIN 35 ÜSTÜYSE SANA TAVSİYEM DİREK EMBRİYO DONASYONU YAPTIR
23 yasindayim canim ama 5 yıl olacak evliligim benim esimden oldugu için sprm donasyonu yapilacak mecburen simdi histeroskopi yapilacak 2 bucuk da bana dua edin

Canım bız yıllardır bu muameley maruz kalıyoruz.anlamıyolar ve anlamıcaklar.allah herkesın eveldını bagıslasın ama bızı bızden baska anlayan yok.allah yardımcımız olsun.once gobıslerımızı sonra evlerımızı bebek seslerıyle doldursun inşallah.hıstereskopıdede basarılar dılerım

Insallah
İnşallah canım herşey minikler icin ❤ bekliyorum doktorum ameliyatta cikinca beni alacaklar umarim hersey yolunda gider hepimiz icin

Stresbıtmıyor dımı arkadasım.inşallah saglıkla kucagına alırsın
evet arkadasim hic bitmiyor stress allahim à sukur burdalar à kadar getirdi ultrason dan ciktim benim ikizlerde biraz kucukler normal de 7ci haftaya bugun girdim ultrason 1tanesini 6+5 gunluk otekisinide 6+4 gunluk gosteriyor ve ilk defa kalpleri ni duyduk allah herkeze nasip etsin

Gozunaydın arkadasım artık rahatla bıarz sakın kalmaya calıs gecmısı unut onune bak mutlu ve umutlu ol.rabbım herkese yasatsın bu duyguyu

Kizlar moralim cok bozuk dr ameliyattan cikti ve bugun artık saat gecti yarin ogelene ertleyelim dedi sinir durumdayim şuan bugüne zor geldim bi de yarın dedi bana bütün enerjimi aldi ya

Kizlar moralim cok bozuk dr ameliyattan cikti ve bugun artık saat gecti yarin ogelene ertleyelim dedi sinir durumdayim şuan bugüne zor geldim bi de yarın dedi bana bütün enerjimi aldi ya
Arkadasım boyle askılıkler oluyor malesef.onlaar mecburuz.her sey bızım elımızde degıl.bende sınırlenırdım orda olsaydım.ama soyle dusun belkı bugun yoruldu yarın daha guzel yapcak ıslemı.hep polyanaya baglıcaz olayı napcan.sakın kal yarına odaklan.

Beklemek kadar zor bişey yok ya canım bugün o stresi yaşadım bitecek dedim bekledim ama baya uzun surdu ameliyatı ertelenince moralim ister istemez bozuldu insallah yarin iyi haberler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…