Merhaba canim bana doktorum istiyormuşun dedi ben kan verdim sonuç henüz cikmadi donasyon demedim ama doktorum biliyor bend enise bulantisinda çok zorlandim hala zorlaniyorum halsizim gebelikten dolayı troit cikti o çok kuşatıyor istersen triotlerine baktir resmen bende yataktan kalkamıyordum şimdi daha iyi ama hala kusma varKızlar merhaba ..ben mide bulantılarıyla upraşıyorum günlerdir yatağa bağımlı kaldım.. bu onıkıncı haftada yapılan ıkılı tarama var ya onu bızde yaptırıyoruz değil mi yani demek istediğim hani bebeğin donasyon olduğu çıkmıyor değil mi? Biraz saçma oldu ama kafamda deli sorular
Arkadaşlar merhaba çok uzun zamandan beri bu foruma girmemiştim yaşadığım bazı kötü anlarımdan dolayı kendimi bazı konulardan uzak tutuyordum bu gün tekrar bu foruma gime isteği oluştu kafamda ben ikinci kez donasyon yaptırdım bu gün transferimin 6. günü ve hiç bi belirti hissetmiyorum sizce bu normalmi? Embriyolar tutunmadımı diye endişe ediyorum.
Hiç endişe duyma bende hiç bir belirti olmadi ınsallah sımsıkı tutunmusturArkadaşlar merhaba çok uzun zamandan beri bu foruma girmemiştim yaşadığım bazı kötü anlarımdan dolayı kendimi bazı konulardan uzak tutuyordum bu gün tekrar bu foruma gime isteği oluştu kafamda ben ikinci kez donasyon yaptırdım bu gün transferimin 6. günü ve hiç bi belirti hissetmiyorum sizce bu normalmi? Embriyolar tutunmadımı diye endişe ediyorum.
Canıminşallah tutunmuslardır stres yapmamaya calıs sakın ol.bebişlerin senınledır inşallah.tahlıle kadar ogrenemıyoruz bunu malesefArkadaşlar merhaba çok uzun zamandan beri bu foruma girmemiştim yaşadığım bazı kötü anlarımdan dolayı kendimi bazı konulardan uzak tutuyordum bu gün tekrar bu foruma gime isteği oluştu kafamda ben ikinci kez donasyon yaptırdım bu gün transferimin 6. günü ve hiç bi belirti hissetmiyorum sizce bu normalmi? Embriyolar tutunmadımı diye endişe ediyorum.
cikiyormus arkadasim benimde ona moralim cok bozuk ne yapcam bilmiyorum yumurtanin yasini soylemek zorundaymisiz yoksa anormal gozukuyo mus ofKızlar merhaba ..ben mide bulantılarıyla upraşıyorum günlerdir yatağa bağımlı kaldım.. bu onıkıncı haftada yapılan ıkılı tarama var ya onu bızde yaptırıyoruz değil mi yani demek istediğim hani bebeğin donasyon olduğu çıkmıyor değil mi? Biraz saçma oldu ama kafamda deli sorular
histerescopie de kamerayla bakiyorlar arkadasim merak etmeyinMrb kızlar bende bu ay sonu firdevs hanimda sperm donasyonu yaptıracağım rahim filmi cektirdim ve bende yarım fahim oldugunu yani rahmimin doğuştan dar oldugu soylendi yarin hispereskopi yaptiracagim ve endişeliyim bana yardimci olurmusunuz lütfen tecrübelerinizi paylasirmisiniz
bu arada gecmis olsun arkadasim mide bulantisi ilaci iste doktorundan az da olsa ise yariyor iki gundur iciyorum biraz iyiyim cok kotuydum iki haftadir simdi biraz yemek yiyebiliyorum oh be biraz Dünya varmis diyorumKızlar merhaba ..ben mide bulantılarıyla upraşıyorum günlerdir yatağa bağımlı kaldım.. bu onıkıncı haftada yapılan ıkılı tarama var ya onu bızde yaptırıyoruz değil mi yani demek istediğim hani bebeğin donasyon olduğu çıkmıyor değil mi? Biraz saçma oldu ama kafamda deli sorular
benim ikiz kan testi yaptiramam cok iyi benim icin ultrason da bakabilirler ikiz oldugu icin sansliyim biraz cunku donor d'en bile bahsetmek istemiyorumArtik donasyon oldugunu anlamiyor doktorlar bizde artik normal gebelerdeniz canim ben yaptirmadim mekezim bu konu hakkinda bilgi vermisti bana doniru n 22 yasinda bu risk cok az demislerdi bende grrek duymadim yaptirmadim uclu testide yaptirmayi dusunmuyorum .
Bende hic birsey hissetmedim arkadasim biraz dolu hissettim okadar insallah tutar seninkiArkadaşlar merhaba çok uzun zamandan beri bu foruma girmemiştim yaşadığım bazı kötü anlarımdan dolayı kendimi bazı konulardan uzak tutuyordum bu gün tekrar bu foruma gime isteği oluştu kafamda ben ikinci kez donasyon yaptırdım bu gün transferimin 6. günü ve hiç bi belirti hissetmiyorum sizce bu normalmi? Embriyolar tutunmadımı diye endişe ediyorum.
eger genisleteceklerini soyledilerse amaliat gibi oluyor bayiltiyorlar 30 dakikaligina korkma ben yaptirmistim cok iyi gecmisti ama sadece bana baktilar bir sorun yok dedilerPeki ameliyat gibi mi oluyor yani rahim darligi var denildi genisletilecek diye yaptıracağım ayni durumu veya benzeri yasayaniniz var mi acaba cok endişeliyim tutar mi tutmaz mi korkusu var arkadaslar :'(
Peki ücret ne odedin canim ben urfadayim ve burdaki tip fakultesindeki tup bebek doktoruna gitmem onerildi ucreti hic konusmadim huc bi fikrim yok yarin yaptiracagim ama bilgim yokeger genisleteceklerini soyledilerse amaliat gibi oluyor bayiltiyorlar 30 dakikaligina korkma ben yaptirmistim cok iyi gecmisti ama sadece bana baktilar bir sorun yok dediler
Teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkezin dualarını boş çevirmesinBende hic birsey hissetmedim arkadasim biraz dolu hissettim okadar insallah tutar seninki
Teşekkür ederim birazcık kafamı rahatlattınız inşallah Allah sizinde dileklerinizi boş çevirmezİnşallah güzel haberler alırsınız,bence belirti aramayın,benimde transfer sonrası hamile olabileceğime dair bütün emareler vardı,ama olmadı...Stres yapmamaya çalışın bol şanslar...
Teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah güzel haberler alırsınız,bence belirti aramayın,benimde transfer sonrası hamile olabileceğime dair bütün emareler vardı,ama olmadı...Stres yapmamaya çalışın bol şanslar...
Teşekkür ederimİnşallah güzel haberler alırsınız,bence belirti aramayın,benimde transfer sonrası hamile olabileceğime dair bütün emareler vardı,ama olmadı...Stres yapmamaya çalışın bol şanslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?