Merhaba canim bana doktorum istiyormuşun dedi ben kan verdim sonuç henüz cikmadi donasyon demedim ama doktorum biliyor bend enise bulantisinda çok zorlandim hala zorlaniyorum halsizim gebelikten dolayı troit cikti o çok kuşatıyor istersen triotlerine baktir resmen bende yataktan kalkamıyordum şimdi daha iyi ama hala kusma var

Arkadaşlar merhaba çok uzun zamandan beri bu foruma girmemiştim yaşadığım bazı kötü anlarımdan dolayı kendimi bazı konulardan uzak tutuyordum bu gün tekrar bu foruma gime isteği oluştu kafamda ben ikinci kez donasyon yaptırdım bu gün transferimin 6. günü ve hiç bi belirti hissetmiyorum sizce bu normalmi? Embriyolar tutunmadımı diye endişe ediyorum.

İnşallah güzel haberler alırsınız,bence belirti aramayın,benimde transfer sonrası hamile olabileceğime dair bütün emareler vardı,ama olmadı...Stres yapmamaya çalışın bol şanslar...

Hiç endişe duyma bende hiç bir belirti olmadi ınsallah sımsıkı tutunmustur

Canıminşallah tutunmuslardır stres yapmamaya calıs sakın ol.bebişlerin senınledır inşallah.tahlıle kadar ogrenemıyoruz bunu malesef

Arkadaslar donasyon yaptirdiğinizi drunuza niye söylemiyorsunuz anlamadim benmi yanliş algiladim yazdiğinizi biz direk burdaki drumuza söyledik bir kadin 20 li yaslardaysa yada 30 yada 40 ona göre hemen bebekle ilgili cesitli testler uygulamalar yapiyorlar , biz gittiğimizde yaşima bakti 40 yaş dedi riskli bir gebelik sağlikli bir embriyomu degilmi arastirmaliyiz dedi bjnun ūzerine donasyon dedik drumuza donörūmūz 24 yasindaydi dedik ve dr o zaman farkli dedi ve uygulanan prosödūr tamamen degisti bilmiyorum anlatabildim mi ?.. Bunu dr la paylasmalisiniz biz hic kimseye söylemedik ama drumuza direk söyledik ..
NY de yaşiyorum ve yaşamim şuan icin burda donörūn kan grubuyla eşimin ki eslestirildi benim ki negatifdi bunlara kadar söyledik ona göre koruycu iğne yapildi çevrenizle olmasada drunuzla paylaşin , Sevgiler

Mrb kızlar bende bu ay sonu firdevs hanimda sperm donasyonu yaptıracağım rahim filmi cektirdim ve bende yarım fahim oldugunu yani rahmimin doğuştan dar oldugu soylendi yarin hispereskopi yaptiracagim ve endişeliyim bana yardimci olurmusunuz lütfen tecrübelerinizi paylasirmisiniz

cikiyormus arkadasim benimde ona moralim cok bozuk ne yapcam bilmiyorum yumurtanin yasini soylemek zorundaymisiz yoksa anormal gozukuyo mus of

histerescopie de kamerayla bakiyorlar arkadasim merak etmeyin

bu arada gecmis olsun arkadasim mide bulantisi ilaci iste doktorundan az da olsa ise yariyor iki gundur iciyorum biraz iyiyim cok kotuydum iki haftadir simdi biraz yemek yiyebiliyorum oh be biraz Dünya varmis diyorum

benim ikiz kan testi yaptiramam cok iyi benim icin ultrason da bakabilirler ikiz oldugu icin sansliyim biraz cunku donor d'en bile bahsetmek istemiyorum

Peki ameliyat gibi mi oluyor yani rahim darligi var denildi genisletilecek diye yaptıracağım ayni durumu veya benzeri yasayaniniz var mi acaba cok endişeliyim tutar mi tutmaz mi korkusu var arkadaslar :'(

Bende hic birsey hissetmedim arkadasim biraz dolu hissettim okadar insallah tutar seninki

Peki ameliyat gibi mi oluyor yani rahim darligi var denildi genisletilecek diye yaptıracağım ayni durumu veya benzeri yasayaniniz var mi acaba cok endişeliyim tutar mi tutmaz mi korkusu var arkadaslar :'(
eger genisleteceklerini soyledilerse amaliat gibi oluyor bayiltiyorlar 30 dakikaligina korkma ben yaptirmistim cok iyi gecmisti ama sadece bana baktilar bir sorun yok dediler

eger genisleteceklerini soyledilerse amaliat gibi oluyor bayiltiyorlar 30 dakikaligina korkma ben yaptirmistim cok iyi gecmisti ama sadece bana baktilar bir sorun yok dediler
Peki ücret ne odedin canim ben urfadayim ve burdaki tip fakultesindeki tup bebek doktoruna gitmem onerildi ucreti hic konusmadim huc bi fikrim yok yarin yaptiracagim ama bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…