Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibidir bu gün şiddetli bi baş ağrısı çekiyorum adet olacağım diye korkuyorum benim bir yıl önceki donasyonumdada dış gebelik geçirmiştim ameliyat olmuştum çok zor günlerdi aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum

Aynen arkadasim katiliyorum kiz bebegimmm h

Rahat ol ve olumlu dusunmeye calis,hepimiz kotu gunler gecirdik bunlarin bizi etkilemesine izin vermiyelim ki bebislerde etkilenmesin.Bas agrisi adet dongune denk geldiginicin olabilir bendede bir kez oldu.Bebegin seninle mutlu ol darisi butun arkasaslarimiza insallah

Teşekkür ederim eksik olmayın amin inşallah

Allah yardımcın olsun bi çırpıda olsun bitsin ve cok sevin inşaAllah

kacinci gun ebriyosu ve kactane koydular bu arada merak etme arkadasim suan hamilesin amin
Teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah sizde çocuğunuzu sağ salim kucağınıza alırsınız Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın

Kızlar epeydir giremiyorum malum hamilelik sicaklar.genelde rahat geçiyor ama çok yorgunluk oluyor gerçi ben evidir gezmek durmuyorum pek.transfer olacaklar sonuç bekleyenler duaların sizinle.

iyi olduğuna sevindim...sesin soluğun çıkmıyordu...Allah sağlıkla tamamına erdirsin akide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…