Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibidir bu gün şiddetli bi baş ağrısı çekiyorum adet olacağım diye korkuyorum benim bir yıl önceki donasyonumdada dış gebelik geçirmiştim ameliyat olmuştum çok zor günlerdi aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorumHayirlisi olsun Neray Nehir,gec tutundugu icin degerin dusuk cikmis olabilir ya da kiz oldugu icin.Bir cok kisinin basta dusuk deger ilmasina ragmen saglikli bir sekilde hamileligi ilerlemis Aksu46 guzel bir ornek senin icin.Pozitif dusun bebisin seninle,9 ay boyuncada annesini birakmiycaktir.
Aynen arkadasim katiliyorum kiz bebegimmm hHayirlisi olsun Neray Nehir,gec tutundugu icin degerin dusuk cikmis olabilir ya da kiz oldugu icin.Bir cok kisinin basta dusuk deger ilmasina ragmen saglikli bir sekilde hamileligi ilerlemis Aksu46 guzel bir ornek senin icin.Pozitif dusun bebisin seninle,9 ay boyuncada annesini birakmiycaktir.
Rahat ol ve olumlu dusunmeye calis,hepimiz kotu gunler gecirdik bunlarin bizi etkilemesine izin vermiyelim ki bebislerde etkilenmesin.Bas agrisi adet dongune denk geldiginicin olabilir bendede bir kez oldu.Bebegin seninle mutlu ol darisi butun arkasaslarimiza insallahTeşekkür ederim Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibidir bu gün şiddetli bi baş ağrısı çekiyorum adet olacağım diye korkuyorum benim bir yıl önceki donasyonumdada dış gebelik geçirmiştim ameliyat olmuştum çok zor günlerdi aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum
Hayirlisi olsun saglikla kucagina al kizini.Aynen arkadasim katiliyorum kiz bebegimmm h
Rahat ol ve olumlu dusunmeye calis,hepimiz kotu gunler gecirdik bunlarin bizi etkilemesine izin vermiyelim ki bebislerde etkilenmesin.Bas agrisi adet dongune denk geldiginicin olabilir bendede bir kez oldu.Bebegin seninle mutlu ol darisi butun arkasaslarimiza insallah[/QUOThE]
Teşekkür ederim eksik olmayın inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür emek çeken ve isteyen harekete nasip etsin
Teşekkür ederim Allah razı olsunHayirlisi olsun saglikla kucagina al kizini.
Teşekkür ederim Allah razı olsunbence Degerin iyi iki gun sonra tekrar yaptirmami soylerim insallah Allahın izniyle olur
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Allah hepimize nasip etsinHayirlisi olsun saglikla kucagina al kizini.
Teşekkür ederim eksik olmayın amin inşallahHayirlisi olsun Neray Nehir,gec tutundugu icin degerin dusuk cikmis olabilir ya da kiz oldugu icin.Bir cok kisinin basta dusuk deger ilmasina ragmen saglikli bir sekilde hamileligi ilerlemis Aksu46 guzel bir ornek senin icin.Pozitif dusun bebisin seninle,9 ay boyuncada annesini birakmiycaktir.
Teşekkür ederim eksik olmayın 5. gün embriyosuydu 2 tane koydularkacinci gun ebriyosu ve kactane koydular bu arada merak etme arkadasim suan hamilesin amin
Teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallahdualarim seninle arkadasim
Allah yardımcın olsun bi çırpıda olsun bitsin ve cok sevin inşaAllahArkadaslar Pazartesi günü EFENAZ arkadasimizin transferi olacak.Sizden Efenaz icin dua edip güzel bir sinerji yaratip arkadasimiza göndermenizi istiyorum.bunu severek yapacaginizada inaniyorum.Sıra sende Efanazcıgim bu kez bebislerin seninle olacak buna inaniyor ve tum kalbimle dua ediyorum.Pazartesi gunu butun mucadeleci anne adaylarinin kalbi ve dualari seninle olacaktir
Amin inşallahAmin arkadasim insallah hepimizin bebisleri olur
kacinci gun ebriyosu ve kactane koydular bu arada merak etme arkadasim suan hamilesin amin
Teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah sizde çocuğunuzu sağ salim kucağınıza alırsınız Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasınHayirli olsun canim.bende birgun
Once yapmisti bnmde ayni deger cikmisti ikinci yaotirdigin testi ayni satte yaptir ben ilkini aksam altida digerini iki gun sonra saatt dokuzda yaptirmistim biraz gario cikmisti pek yukselmedi rabbime bin sukr 4 aylik hamileyim insallh sendee gorurusun bu gunleri
anladim bence dedigim gibi Degerin iyi yarin haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim eksik olmayın 5. gün embriyosuydu 2 tane koydular
Kızlar epeydir giremiyorum malum hamilelik sicaklar.genelde rahat geçiyor ama çok yorgunluk oluyor gerçi ben evidir gezmek durmuyorum pek.transfer olacaklar sonuç bekleyenler duaların sizinle.
nerede yaptırdın canım?Kızlar histeroskopi yaptırdım ve bana yarım rahim denildiburdaki dr ise LaparAskopi yapalım dedi tüp bebek icin kojustugum dr ise sonuclarima bakti ve ben gerekli bulmuyorum dedi kafam cok karışık ne yapmaliyim bana yardım edin lutfen
NERAY CANIM İNŞALLAH BUGÜN DEĞERİN İKİYE KATLANIR HEPİMİZ SEVİNİRİZAmin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?