Benim tavsiyem :Firdevs Uğuz Tip.İlk denemede bir kız,bir erkek ikiz bebeklerime kavuştum.Eylül ayında 2 yaşına basacaklar.Onlar bizim canımız,aşklarımız,nefesimiz ,herşeyimiz.kızlar merhaba ben 8 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. eşim azopermi bir kaç defa tese oldu ama hiç canlı sperm bulunamadı bende defalarca boşu boşuna ilaç aldım. her gittiğim doktor bana donasyon önerdi ama biz yılmadan denedik ama artık pes etmek zorunda kaldık. donasyon düşünüyoruz ama nereye gitmeliyiz nerde başlamalıyız hiç bir bilgimiz yok nolur bize yardımcı olurmusunuz?
Merhaba arkadasim senden biraz yardim isteyecegim bende ikizlere hamileyim hamileligin nasil gecti kac haftalik dogum yaptin sorun oldumu hamileligin boyunca kanaman oldumu anlatirsan sevinirim tessekurlerBenim tavsiyem :Firdevs Uğuz Tip.İlk denemede bir kız,bir erkek ikiz bebeklerime kavuştum.Eylül ayında 2 yaşına basacaklar.Onlar bizim canımız,aşklarımız,nefesimiz ,herşeyimiz.
yardımcı olursanız deneyimlerinizden bahsederseniz sevinirimMerhabalar benim bir sorum olacaktı Embriyo başlangıçta yavaş sonra hızlı sonra tekrar yavaş gelişme göstermiş. Bu durum ne anlama geliyor bunu yaşayan var mı?
Bende size british kıbrıs tüp bebek hastanesini tavsiye ederimkızlar merhaba ben 8 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. eşim azopermi bir kaç defa tese oldu ama hiç canlı sperm bulunamadı bende defalarca boşu boşuna ilaç aldım. her gittiğim doktor bana donasyon önerdi ama biz yılmadan denedik ama artık pes etmek zorunda kaldık. donasyon düşünüyoruz ama nereye gitmeliyiz nerde başlamalıyız hiç bir bilgimiz yok nolur bize yardımcı olurmusunuz?
Kalan embriyoları dondurmak daha mantıklı masrafı daha az yeniden başlamak çok daha pahalıya malolurKizlar transferim yapildi cok sukur wc ihtiyaci disinda cok kalkmiyorum. Bir sorum olacak kalan embriyolari dondurtmak mi mantiki yoksa ayni kalitedeki embriyo zaten tutmamissa tekrar ayni embriyo yerine yenisiyle mi yapmali simdi de bunu dusunuyorum
bence dondur ben dondurdumKizlar transferim yapildi cok sukur wc ihtiyaci disinda cok kalkmiyorum. Bir sorum olacak kalan embriyolari dondurtmak mi mantiki yoksa ayni kalitedeki embriyo zaten tutmamissa tekrar ayni embriyo yerine yenisiyle mi yapmali simdi de bunu dusunuyorum
Evet canim o kismi oyle ama simdo tum embriyolar cozuldu transfer icin. 2 transfer oldu 5 i tekrar dondurulacak. Cok mantikli gelmedi kalitesi konusunda tereddur ettim.Kalan embriyoları dondurmak daha mantıklı masrafı daha az yeniden başlamak çok daha pahalıya malolur
bence 5 sini birden cozmemislerdir sana oyle soyluyorlar bence dondurmaya devammi anlaminda soyledilerEvet canim o kismi oyle ama simdo tum embriyolar cozuldu transfer icin. 2 transfer oldu 5 i tekrar dondurulacak. Cok mantikli gelmedi kalitesi konusunda tereddur ettim.
Bu durum o anlama geliyorki embriyo kalitesiz her halde ve gelişmesini durduruyorMerhabalar benim bir sorum olacaktı Embriyo başlangıçta yavaş sonra hızlı sonra tekrar yavaş gelişme göstermiş. Bu durum ne anlama geliyor bunu yaşayan var mı?
Hayırlı olsun arkadaşımKizlar transferim yapildi cok sukur wc ihtiyaci disinda cok kalkmiyorum. Bir sorum olacak kalan embriyolari dondurtmak mi mantiki yoksa ayni kalitedeki embriyo zaten tutmamissa tekrar ayni embriyo yerine yenisiyle mi yapmali simdi de bunu dusunuyorum
Transfer için ikisini çıkardılar her halde 5 tanesi hala soğuk azotaEvet canim o kismi oyle ama simdo tum embriyolar cozuldu transfer icin. 2 transfer oldu 5 i tekrar dondurulacak. Cok mantikli gelmedi kalitesi konusunda tereddur ettim.
Ne biliyim canim 2sini donduruyoruz diger 3 unu 2 gun daha bekleticez oyle dondurucaz dediler. Zaten 2 ay once 3. Gunde donmustu hepsi.hepsini cozduk dediler ama . Dogrusu nedir bilemembence 5 sini birden cozmemislerdir sana oyle soyluyorlar bence dondurmaya devammi anlaminda soylediler
Bende 5 kere tup bebek denedim ve yasim 43, bu nedenle yavas yavas donasyona yaklaştım..Simdiye kadar hiç bir doktor donasyonu önermesine rağmen eşimle böyle bir karar aldık cunki hem yaş hemde bu kadar denemeden sonra olmaması artık bosa ugrastigimizi düşündürdü.. Yaklaşık 1 senedir araştırıyorum,bende burda aynı soruları sordum, yabancı türk sitelerden donasyon ile anne olanların ozelliklede dogal hamilelik sonrasi yas nedeniyle 2. Cocugunu donasyon ile doguranlanlarin yorumlarını okudum..Her kez normal olsun donasyon olsun arada fark olmadığını her ikisinide çok ama çok sevdiğini söylüyor.. Mutlaka arada tek tük olsada kabul edemeyen vardir ama normal hamilelik sonrası bile çocuğunu kabul etmeyen anneler olabiliyor... Bir bebegi 9 ay taşıyıp onu doğurup emek harcayarak büyüttükten sonra dna sinin farklı olmasının hiç bir öneminin olmadığını düşünüyorum, hatta bence hiç hatırlamayacaksın bile..Bende 1-2 aya başlayacağım yaksalik 1 senedir bekliyorum , hatta artık sabırsızlanıyorum, insallah hepimiz anne oluruz, sağlıklı çocuklar büyültürüz,Merhaba arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı olsun bebişlerinize kavuşun inşallah en kısa sürede .
Ben biraz kendimden bahsedenim , 43 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve iki yıldır bebek için uğraşıyoruz . Maalesef rahim kanallarıma bakılmadan üç aşılama yapıldı negatif sonuç oldu . Hsg ve laporoskopi sonucu her iki tüpümün kapalı olduğunu öğrendim laporoskopide açılmadı .
Mayıs ayında tüp bebek tadavisine başladık mayıs ayında 3 yumurta vardı bir tanesi gelişti ve 8 , gün Erkenden çatladı ve diğer yumurtalardan biri kist oldu , iki ay kist için ilaç içtim şimdi kist gitti fakat Fhs 28 ,36 çıktı , doktorum donosyon yumurta önerdi bu durum beni çok üzdü hiç beklemiyordum bu durumu . Fsh yüksek ama iki tane yumurta var bunları deneyelim dedi ve üç gündür hormon iğneleri kullanıyorum .
Aslında sizlere sormak istediğim siz bu donosyon yumurta olayını nasıl kabullendiniz ? psikolojik olarak neler hissettiniz ? , sonuçta bu yumurta başka bir kadına ait bu duygu ile nasıl başa çıktınız . Doktorum bana bunu söylediğinde direk hayır deyip konuyu kapattım . Eşime bahsettim o bu konuya sıcak bakıyor ama ben kabullenemiyorum , Taşıyıcı anne gibi hissettim bu duyguyu o nedenle kabullenmiyorum . Bu konuda deneyimlerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim .
Yarın kontrolüm var eğerdi yumurtalarda gelişme yoksa tedavi iptal edilecek , ben başka bir doktorada gidip tekrar fhs ile ilgili neler yapabiliriz onu görüşmeye gidicem , benim doktorum fhs düşmez dedi ama ben emin olamadım kafam çok karışık.
Merhaba arkadasim bendede fsh 36 cikmisti ben 5 yildir ugrasiyordum hamile kalabilmek icin 5 kere tupbebek denedim herdefasinda 4 yumurta cikti ve ikitane 3cu gune geldi herdefasinda yikildik doktor donasyon dedi bende kabullenemedim ilk once ama baska caremiz yoktu okadar kizdimki kendime anlatamam ama cocugu ben tasiyorum o benim ve kimseye soylemedik herkez dogal yoldan biliyor ve cok guzel Bir duygu ama hala inanmiyorum hamile olduguma ben bahçecide yaptirdim zehra hanim à ilk transferde 2 embriyo konuldu ve ikiside tuttu onlar benim artik ben mide bulantisi cekiyorum ben anneleriyim caren olmayinca kabulleniyorsun yoksa cocuksuz kalacaktim herkez bana kisirsin derken simdi o iki yumurta cikariyorsun cok cok kuvetli kadinsin diyorlar kendi ailem bile onun icin nerden nereye bu arada yasim 38Merhaba arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı olsun bebişlerinize kavuşun inşallah en kısa sürede .
Ben biraz kendimden bahsedenim , 43 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve iki yıldır bebek için uğraşıyoruz . Maalesef rahim kanallarıma bakılmadan üç aşılama yapıldı negatif sonuç oldu . Hsg ve laporoskopi sonucu her iki tüpümün kapalı olduğunu öğrendim laporoskopide açılmadı .
Mayıs ayında tüp bebek tadavisine başladık mayıs ayında 3 yumurta vardı bir tanesi gelişti ve 8 , gün Erkenden çatladı ve diğer yumurtalardan biri kist oldu , iki ay kist için ilaç içtim şimdi kist gitti fakat Fhs 28 ,36 çıktı , doktorum donosyon yumurta önerdi bu durum beni çok üzdü hiç beklemiyordum bu durumu . Fsh yüksek ama iki tane yumurta var bunları deneyelim dedi ve üç gündür hormon iğneleri kullanıyorum .
Aslında sizlere sormak istediğim siz bu donosyon yumurta olayını nasıl kabullendiniz ? psikolojik olarak neler hissettiniz ? , sonuçta bu yumurta başka bir kadına ait bu duygu ile nasıl başa çıktınız . Doktorum bana bunu söylediğinde direk hayır deyip konuyu kapattım . Eşime bahsettim o bu konuya sıcak bakıyor ama ben kabullenemiyorum , Taşıyıcı anne gibi hissettim bu duyguyu o nedenle kabullenmiyorum . Bu konuda deneyimlerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim .
Yarın kontrolüm var eğerdi yumurtalarda gelişme yoksa tedavi iptal edilecek , ben başka bir doktorada gidip tekrar fhs ile ilgili neler yapabiliriz onu görüşmeye gidicem , benim doktorum fhs düşmez dedi ama ben emin olamadım kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?