Yanlız şu an sokdayim bahsettiğiniz bahçeci zehra hanım çünkü evet ben pozitif aldım ama alan çok almayandanda böyle bir yorum görmedim.gercekden şaşırdım ben çok memnun kaldım evet embriyo sayısında birtakım değişiklikler oluyor bizimde soru oluyor ama işlerinde iyiler diye dusunuyorum.maddi konuda tavizkar değiller bu gerçek.ben ve bir çok arkadaşım sonu dan ötürü memnun ayrıldık.dilerim bu son talihsizligin olur ve bebislerinr kavuştursun arkadaşım.

Malesefki oyleler ve bunu her sekilde kanitlarim. Zehra hanim ilgili olabilir eeveet oyle ilgili de zaten. Ama merkez kaliteli degil. Onlar donor havuzundan yani dondurulmus yumirta veya sperm kullaniyor.. Normal bir bayan tup bebek yapmak istese 18 den fazla yumurta olur. Bunlar 12-14 yumurta cikariyor. Madem saglikli yumurta spermde de sorun yok nasil 4 embriyo olusur. Bunun bir acikmlamasi yok onlarda. Ben onlara tedaviye baslamadan dedim ben en az uc kere denemek istiyorum uc kardes olsun istiyorum dedim. Tamam sorun yok. 10 kaliteli yumurta sozunu veriyoruz zaten dediler. Nerde hani 10 kaliteli yumurta.

arkadasim bence kotuleme bende bahceci de yaptirdim zehra hanim à bize 12 yumurta cikmisti 11 tanesi dollendi 6 tanesi de 5 ci gune gitti 2 tane transfer yaptik geriye kalan 4 tanesi donduruldu ve ikizlere hamileyim allaha cok cok sukur bence baska sorunlar olabilir altinda bu arada benim bir kiz arkadasim kendi yumurtalariyla tup bebek yaptirdi 10 yumurtasi cikti sadec4 tanesi dollendi 1 tane 5 ci gune gitti

Arkadaslar benim donasyon sonucum negatif cikti.Şoktayiz agladik sizladik ama elden ne gelir cok paralar harcadik eşim hala inanamiyor.buradan guzel haberler alınca seviniyoruz Allahim hepimizide mujdeli haberler versin.Hitte denedik dondurulmuslarim var ama aciklama olarak sadece şanssızlık dendi her sey guzel olsada olmayinca olmuyor hayirlisi degilmis.Amacim sizleri uzmek degil ama paylasacagim kimsede yok kusura bakmayin.Anne olacagima hala inaniyorum yaş 43 olsada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…