Bizim sorunumuz bulmakda degil zaten..biz de inaniyoruz en ideal adayi sececeklerine..bu konuda guveniyoruz.sorun bizim kararsizligimiz.ama galiba rus secicez.esim beni ikna ediyor
Öncelikle en yakin zamanda bebegine kavusmani diliyorum.Ruslar soguk bir halk,bizler sicak ülke insanlari oldugumuz icin sicak yapiya sahibiz,aslinda millet ayrimi yapmam ama soguk ülkenin insanlarinin karektristlik özelligide gercekten doguk oluyor.Tabi secim sizin

Ben isin bu kismini hic dusunmedim biz sperm don yaptik ben 30 yasindayim. Tr de yasak malum. Ve hic bir dr a da soylemedik. Yapilacak test tetkiklerde bir sorun cikarmi? Bilgisi olan paylassin lutfen
Lily senin kendi yumurtalarin oldugu icin kimseye bir acikmama yapmak zorunda degilsin.Erkeklerin yasi önemsenmiyor önemli olan senin yasin ve sende muanne esmasinda ya da form dolldururken zaten gercek bilgilerimi veriyorsun.Yasini bilmiyorum fakat ikili tatamada katnindan su almak isterlerde kabul etme,biraz pahalli ama kan testiylede daum ya da genetik bozukluk olup olmadigina bakiyorlar.

Yasim 30 canm . Kan ile oluyorsa kanla yaptirmak daha mantikli

Kızlar bugün test günüm :) 437 çıktı sanırım artık sevinebilirim. En kısa zamanda hepimizin kucaklarımız dolsun inşallah
Lily2 test sonucun hayırlı olsun transferden sonra hep umutsuzdun belirti yok bi şey hissetmiyorum tutmadı galiba diye genellikle negatif düşünüyordun. Ama Allah büyüktür inşallah hamileliğin sorunsuz bi şekilde devam eder sağlıcakla bebeklerini kucağİna alırsın ben ikiz olduğunu tahmin ediyorum Allah bağışlasın Burda ki herkezin yüzü gülsün kimsenin umudu boş çıkmasın inşallah.

Teşekkür ederim eksik olmayın
Rahimde de endomeyrial bozukluklar vardı kist te vardı ama onlar için ayrı bir tedavi yapmadılar ben Bahçeci kıbrıs tüp bebek merkezine yaptırdım

Sevgili arkadaslarim yaş 40 larda olunca burdaki drlar panik ilk laflarindan biri anne yaşi oluyor bunlara gore zaten bizim böyle bir ise bu yaşta baslamiş olmamiz būyūk şok :) neyse donasyon dememiz iyi oldu çūnkū bunlarin testleri kontrolleri bitmiyor eşimle kan uyuşmazliğimiz var bunun icinde igne oldum ... Donasyon dedikten sonra donörūn yasi 20 lerde olunca rahatladilar yoksa ohooo drumun testleri bitmezdi , sonucda drunuz 20li yaslardada olsaniz 30 da olsaniz söyleyin rica edin dosyalara girmesin mumkunse... Sevgiler

Canim benim üzülme bizim çocuğunuz olmayacağına o kadar inanmışlardı sokdalar zavallılar.benim 80 'lik canim kaynana inan hiç sevinmedi neden mi çünkü mal mülk kızlarına kalır diye düşünüyor.o kadar kiziyirumki torunu hamile ona seviniyor beni hiç umursamıyor ben bunun kiloduna kadar yikadim ne diyeyim ah ediyorum. Boşver herkes nelerin peşinde eşine bebisi ne bak. H8cse uzulne

Evet arkadasim umutsuzdum hic bir sey hissetmiyordum. Bir dee benim ilk tup bebek denemem oldugu icin cok farkli hissedecekmisim gibi kendimi sartlandirmistim hep sukur pozitif oldu. Insallah saglikla devam eder bu hafta dr a gidicem ilk defa bakalim . Darisi isteyen herkesin basina :)

merhaba arkadaşlar;
sormak istedigim bir husus var sonuç negatif olduktan sonra vucudumuza aldigimiz onca ilaclar , iğneler, hormonlar , gögüsdeki şişliğin etkileri nezaman geçiyo acaba.Vucut normal dengesine nezaman ulaşıyor ? Çunki bunlar psikolojiyi etkiliyo

Benim ilk deneme kimyasal gebelik olmuştu, ilaçları bıraktıktan bir hafta kadar sonra adet olmuştum ve çok sancılı geçmişti adet, sonrasında normale dönmüştüm, tabi ki psikolojik olarak kendime gelmem 1,2 hafta daha zaman almıştı, kişiye göre değişir durum, inş çabuk atlatırsın zor süreçler.

Arkadaşlar benim de sormak istediğim birşey var, estrofemi aynı saatlerde kullanmak gerekiyor ya günde 3 defa kullananlar saatleri nasıl ayarliyorsunuz, günü 3,e bölüp ona göre mi, ben 2 ile başlayıp 3,e çıkaracağım, sabah 6, öğlen 2, aksam 10 diye düşündüm, kullananlar paylaşabilir mi. Ayrıca transfer öncesi kullanılan ilaçlardan çok mide bulantısı yapanlar var, bulantı için ayrıca hap kullanıyor musunuz

teşekkür ederim

teşekkür ederim

Negatif olursa umarimki olmaz ilac vucutdan tamamen atilmadan adetin ikinci gunu ikinci denemeyi yapiyor genelde doktorlar.tabi maddi ve psikolojik durumunuza gore tercih size kaliyor.İlaclari birakip adet olunca ilaclarin etkilerinin vucutdan kisa surede atilcagini sanmiyorum.Psikolojik boyutu kisiden kisiye degisiyordur fakat genel anlamda etkisi buyuk oluyor.iİnsallah boyle kotu bir deneyimin olmadan bebegine kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…