canım inşallah en kısa zamanda darısı başınaHayirlisıyla büyüyüp doğsunlar inşallah.
ne güzel dimi bi kız bi erkekAllah sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin, darısı bize inşallah, benim esimde ikiz olsun çok istiyor, biri kiz, biri erkek olsun diyor.
Paket secenekleri var,bize uygun olani sectik 5600 eu.ilk transferde tutmazsa ikincisi 900 eu ucuncusu bedeva transfer islemi yapiliyor.İki embriyo transfer ediyorlar ucuncu transfere embriyo kalmaz ise yeni dinorle yeniden bedava silbastan yapiyorlar.ilaclarda onlardan.daha uygun ya da yuksek fiyatli oaketleride var.çek cumhuriyetini inceledim birax.Fiyat bilgisine ulaşamadım.Siz prag da kaça yaptırdınız acaba?
Gozun aydin saglikla buyusunler annesinin karninda.Arkadaslar bugun ilk kontrolume gittim 2 kese gozuktu cok sukur cok mutluyum darisi buradaki herkese insallah
İnsallah canim kucagima alcagim gun derin bir nefes alirim stresi bitmiyor.En kısa zamanda bu yolda emek harciyan tum kadinlarin once gobişleri sonra kucaklari dolsun.Sen o bebegi o kadar çok istemişsin, onun için o kadar çok mücadele vermişsin ki Allahım sana vermiş ve o bebiste sana sıkı sıkı tutunmuş, inşallah da seninle kalacak. Zaman cabuk geçiyor, bir bakmışsın kucağında :) Allahım sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize de
teşekkürler.Gayet guzel fiyat. Donorlerde güzel olur orada. schengen vizesi gerekiyor sanırım.Paket secenekleri var,bize uygun olani sectik 5600 eu.ilk transferde tutmazsa ikincisi 900 eu ucuncusu bedeva transfer islemi yapiliyor.İki embriyo transfer ediyorlar ucuncu transfere embriyo kalmaz ise yeni dinorle yeniden bedava silbastan yapiyorlar.ilaclarda onlardan.daha uygun ya da yuksek fiyatli oaketleride var.
Donorun ozellikleri oldukca iyi ama ben bu konuda dusuncelerimi yazmistim.Tek fark avrupa ulkelerinde yasal hareket ediliyor.Vize konusunda bilgim yok ben yurtdisinda oldugumuz icin vize istenmiyor.
teşekkürler.Gayet guzel fiyat. Donorlerde güzel olur orada. schengen vizesi gerekiyor sanırım.
evet hatırlıyorum düşüncelerinizi. Her yumurta alan kişilerin görüşleri cok önemli benim için.izleyeceğim yolda fikir veriyor.Donorun ozellikleri oldukca iyi ama ben bu konuda dusuncelerimi yazmistim.Tek fark avrupa ulkelerinde yasal hareket ediliyor.Vize konusunda bilgim yok ben yurtdisinda oldugumuz icin vize istenmiyor.
Hayirlisi olsun arkadasim saglikla kavusalim insallahBenimde üç kese göründü birisi küçük ama diğer ikisi düzgün iyi görünürde bende çok mutluyum Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin
Çok sevindim, inşallah sagliklica kucağına da alırsın, mutluluğun daim olsunBenimde üç kese göründü birisi küçük ama diğer ikisi düzgün iyi görünürde bende çok mutluyum Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin
Benimde üç kese göründü birisi küçük ama diğer ikisi düzgün iyi görünürde bende çok mutluyum Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin
Lily2 hadi hayırlı olsun bebişlerin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinArkadaslar bugun ilk kontrolume gittim 2 kese gozuktu cok sukur cok mutluyum darisi buradaki herkese insallah
Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsinBenimde üç kese göründü birisi küçük ama diğer ikisi düzgün iyi görünürde bende çok mutluyum Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin
Gozun aydin guldamla,saglik ve sorunsuz dokuz ay gecirirsin insallahBenimde üç kese göründü birisi küçük ama diğer ikisi düzgün iyi görünürde bende çok mutluyum Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin
Surekli uzanarak gecirme kan dolasimin icin iyi degil.Kendini yormadan arada uzanarak normal yasantina devam et.Avm lere gitmemeye dikkat et.Arkadaşlar transfer sonrasında nelere dikkat ettiniz, transfer sonrası 3, 4 gün daha Kıbrıs'da kalacağız, ilk deneme kimyasal olunca biraz endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?