çek cumhuriyetini inceledim birax.Fiyat bilgisine ulaşamadım.Siz prag da kaça yaptırdınız acaba?
Paket secenekleri var,bize uygun olani sectik 5600 eu.ilk transferde tutmazsa ikincisi 900 eu ucuncusu bedeva transfer islemi yapiliyor.İki embriyo transfer ediyorlar ucuncu transfere embriyo kalmaz ise yeni dinorle yeniden bedava silbastan yapiyorlar.ilaclarda onlardan.daha uygun ya da yuksek fiyatli oaketleride var.

İnsallah canim kucagima alcagim gun derin bir nefes alirim stresi bitmiyor.En kısa zamanda bu yolda emek harciyan tum kadinlarin once gobişleri sonra kucaklari dolsun.

1. teşekkürler.Gayet guzel fiyat. Donorlerde güzel olur orada. schengen vizesi gerekiyor sanırım.

1. teşekkürler.Gayet guzel fiyat. Donorlerde güzel olur orada. schengen vizesi gerekiyor sanırım.
Donorun ozellikleri oldukca iyi ama ben bu konuda dusuncelerimi yazmistim.Tek fark avrupa ulkelerinde yasal hareket ediliyor.Vize konusunda bilgim yok ben yurtdisinda oldugumuz icin vize istenmiyor.

Donorun ozellikleri oldukca iyi ama ben bu konuda dusuncelerimi yazmistim.Tek fark avrupa ulkelerinde yasal hareket ediliyor.Vize konusunda bilgim yok ben yurtdisinda oldugumuz icin vize istenmiyor.
evet hatırlıyorum düşüncelerinizi. Her yumurta alan kişilerin görüşleri cok önemli benim için.izleyeceğim yolda fikir veriyor.

Arkadaşlar transfer sonrasında nelere dikkat ettiniz, transfer sonrası 3, 4 gün daha Kıbrıs'da kalacağız, ilk deneme kimyasal olunca biraz endişeliyim.

Benim özellikle yaptığım bişey olmadı hatta biz transfer günü dönüş yaptık uçak rotarlıydı çok bekledik zor yolculuk oldu benim için çok şükür sonu güzel oldu Rabbim ol deyince oluyo inş böyle devam eder ağır işler yapmadım kendimi yormadımama evin içinde gezindim yemeğimi filan yaptım doktorumda zaten günlük hayatına devam et demişti yatmak başarıyı arttırmıyormuş

Arkadaşlar transfer sonrasında nelere dikkat ettiniz, transfer sonrası 3, 4 gün daha Kıbrıs'da kalacağız, ilk deneme kimyasal olunca biraz endişeliyim.
Surekli uzanarak gecirme kan dolasimin icin iyi degil.Kendini yormadan arada uzanarak normal yasantina devam et.Avm lere gitmemeye dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…