Ben ilk hafta gunde 4 tane estrofemle basladim ve 6 saat arayla illk sabah 8 de alarak basladim.ikinci hafta estrofem 5 e cikarildi sabah saat 6 da 4,5 saat arayla ictim.sen baslangicta seni etkilemiycek saatde basliyarak eşik zaman dilimine bolerek basla,artinca yine zaman araliklarini esitlersin.Bende bulanti gibi bir yan etkisi olmadigi icin bu konuda bir fikrim yok.Tedavin hayirlisi olsun kisa zamanda bebegine kavusman dilegiyle.Arkadaşlar benim de sormak istediğim birşey var, estrofemi aynı saatlerde kullanmak gerekiyor ya günde 3 defa kullananlar saatleri nasıl ayarliyorsunuz, günü 3,e bölüp ona göre mi, ben 2 ile başlayıp 3,e çıkaracağım, sabah 6, öğlen 2, aksam 10 diye düşündüm, kullananlar paylaşabilir mi. Ayrıca transfer öncesi kullanılan ilaçlardan çok mide bulantısı yapanlar var, bulantı için ayrıca hap kullanıyor musunuz
Teşekkür ederim, amin isteyen herkesin bebeklerine kavuşması dileğim, ben bugün başladım günde iki tane ile iki gün 2 tane kullandıktan sonra 3 tane kullanmaya başlayacağım, muhtemelen 3 tane ile devam edeceğim daha önceki denemede 3 tane estrofem kalınlaşma için yeterli olmustu, kalınlık 9 buçuk, 10 mm olmustu, doktorda rahim çok iyi durumda demişti ama kısmet olmadı, kimyasal gebelik oldu, kendimizi avuttuk zamanı değilmiş dedik, inşallah bizim için de zamanı gelmiştir.Ben ilk hafta gunde 4 tane estrofemle basladim ve 6 saat arayla illk sabah 8 de alarak basladim.ikinci hafta estrofem 5 e cikarildi sabah saat 6 da 4,5 saat arayla ictim.sen baslangicta seni etkilemiycek saatde basliyarak eşik zaman dilimine bolerek basla,artinca yine zaman araliklarini esitlersin.Bende bulanti gibi bir yan etkisi olmadigi icin bu konuda bir fikrim yok.Tedavin hayirlisi olsun kisa zamanda bebegine kavusman dilegiyle.
Ben estrofemi 7 şer saat ara ile alıyordum sabah 07 Öğle 14 te akşam saat 21de alıyordumArkadaşlar benim de sormak istediğim birşey var, estrofemi aynı saatlerde kullanmak gerekiyor ya günde 3 defa kullananlar saatleri nasıl ayarliyorsunuz, günü 3,e bölüp ona göre mi, ben 2 ile başlayıp 3,e çıkaracağım, sabah 6, öğlen 2, aksam 10 diye düşündüm, kullananlar paylaşabilir mi. Ayrıca transfer öncesi kullanılan ilaçlardan çok mide bulantısı yapanlar var, bulantı için ayrıca hap kullanıyor musunuz
2 gün önce negatifle sonuçlandı.Sadece merak ettim onca ilac iğne kan sulandiricilar, hormonların nezaman vucuttan gidip , bedenimiz normale dönüyo diye.Net bir kaynak bulamadım.doktorlar hiç değinmiyo bu tarafına.Negatif olursa umarimki olmaz ilac vucutdan tamamen atilmadan adetin ikinci gunu ikinci denemeyi yapiyor genelde doktorlar.tabi maddi ve psikolojik durumunuza gore tercih size kaliyor.İlaclari birakip adet olunca ilaclarin etkilerinin vucutdan kisa surede atilcagini sanmiyorum.Psikolojik boyutu kisiden kisiye degisiyordur fakat genel anlamda etkisi buyuk oluyor.iİnsallah boyle kotu bir deneyimin olmadan bebegine kavusursun.
Cok gecmis olsun hepimiz zor sürecler yasiyoruz.Sahsen o kadar cok negatif aldimki psikoloji yerle bir olmus durumdaydi ama yinede pes etmedim anne olma istegi ettirmiyordu ve yaptigim yumurta donasyonunun sayisini saka degil gercekten unuttum.En son temmuz basinda 6 mm rahim kalinligiyla hamile kaldim umarim sonuna kadarda bebisim benimle kalir.Kibrisa gelince hangi merkeze gidersen git inanki sen paradan baska birsey ifade etmiyorsun.Tam bir ticarethane mantigiyla hareket ediyorlar.Bende kibris da cok isim yapmis doktorda defalarca negatif aldim.İsme hic bakmayin merkez,labaratuvar ve embriyologlarin iyi oldugu merkezlerin tercih edilmesi gerekiyor.İlaclarin yan etkilerini nede vucutdan atilma sureclerini incelemedim tafsiyede etmem bazi seyleri bilmemek daha iyi aksi taktirde pisikoloji iyice gider.Bir dahaki denemen son olsun kuzucuklarin seninle kalsin.2 gün önce negatifle sonuçlandı.Sadece merak ettim onca ilac iğne kan sulandiricilar, hormonların nezaman vucuttan gidip , bedenimiz normale dönüyo diye.Net bir kaynak bulamadım.doktorlar hiç değinmiyo bu tarafına.
Rahim kalinligin gayet iyiymis buyuk ihtimal embriyolarda problem vardir.Transfer gunu 1 su bardagi havuc suyu ic 10 kadar devam et belki faydasi olur ben icmistim.İbrahim Saracoglu ndan duymustum incele istersenTeşekkür ederim, amin isteyen herkesin bebeklerine kavuşması dileğim, ben bugün başladım günde iki tane ile iki gün 2 tane kullandıktan sonra 3 tane kullanmaya başlayacağım, muhtemelen 3 tane ile devam edeceğim daha önceki denemede 3 tane estrofem kalınlaşma için yeterli olmustu, kalınlık 9 buçuk, 10 mm olmustu, doktorda rahim çok iyi durumda demişti ama kısmet olmadı, kimyasal gebelik oldu, kendimizi avuttuk zamanı değilmiş dedik, inşallah bizim için de zamanı gelmiştir.
çok mutlu oldum adınıza.bebeğiniz bir yaşam boyu sizinle olsun. Ben bedenen hemde maddi olarak hazır olduğumda tekrar deniyeceğim yakındoğu üniversite hastanesinde.Yarısı devlet yarısı òzel olduğu için ticarethane gibi çalışmıyolar araştırma yapıyorlar.Rabbim benimde yüzüme gülsün her isteğen gibi.Siz yumurta donörünü seçerken nelere göre belirlediniz acaba?Cok gecmis olsun hepimiz zor sürecler yasiyoruz.Sahsen o kadar cok negatif aldimki psikoloji yerle bir olmus durumdaydi ama yinede pes etmedim anne olma istegi ettirmiyordu ve yaptigim yumurta donasyonunun sayisini saka degil gercekten unuttum.En son temmuz basinda 6 mm rahim kalinligiyla hamile kaldim umarim sonuna kadarda bebisim benimle kalir.Kibrisa gelince hangi merkeze gidersen git inanki sen paradan baska birsey ifade etmiyorsun.Tam bir ticarethane mantigiyla hareket ediyorlar.Bende kibris da cok isim yapmis doktorda defalarca negatif aldim.İsme hic bakmayin merkez,labaratuvar ve embriyologlarin iyi oldugu merkezlerin tercih edilmesi gerekiyor.İlaclarin yan etkilerini nede vucutdan atilma sureclerini incelemedim tafsiyede etmem bazi seyleri bilmemek daha iyi aksi taktirde pisikoloji iyice gider.Bir dahaki denemen son olsun kuzucuklarin seninle kalsin.
Bencede çogunlugu para için donörlük yapıyo.belki çok az bi kısmı bağışçıdır.Ben 2 kriter düsünüyorum biri üniversite okumuş olsun(gerçeği söylediklerini varsayarak) Digeride ırkı.Ortadoğu istemiyorum slav veya iskandinav tercihim.Başkasının yumurtasına sahip olma duygusunu sindirdiğim zaman hazır olacağım.Prag ı seçme sebebiniz neydi.Hic duymadım oradaki tedavileri.Ingiltere .amerika.gürcistan ve kıbrısı biliyodumBenim onceligim daha anne olup saglikli cocuk dunyaya getirmis olmasiydi.Onlar zaten tensel ve fiziksel olarakda sana uygun olani seciyorlar.Egitim duzeylerini ve genel kulturlerinide onlar in uydurdugu bir durum oldugunu dusunuyorum.Genelde yuksek egitim gormus iyi kariyeri olan kisiler olarak anlatiyorlar ama ben bunlara inanmiyorum.Yumurta bagisinda bulunanlar paraya ihtiyaci olan kadinlar ve ogrencilerden olusuyordur.Bir ogretmen bir doktor,avukat ... gelip yumurtasini verirmi ! O nedenle bu tur seylere takilmadan ozellikleri belirlemek gerktigini dusunuyorum.Psikoloji gercekten cok onemli kendini olacagina inandigin zaman tedavine basla ve yasadigin olumsuzluklari sıkı bir tekme vurki donmiycek sekilde uzaklara gitsin.Yeterki sen anne olcagina inan gercektende oluyor.Ben enson Prag da tedavi oldum bu arada
Ben de sabah 6, öğlen 14, aksam 22 diye ayarliyorum, teşekkür ederim cevap için, ilaçta aç ya da tok karna demiyor ya da gözden kaçırdım, ilacı birşeyler atistirdiktan sonra kullanıyorum.Ben estrofemi 7 şer saat ara ile alıyordum sabah 07 Öğle 14 te akşam saat 21de alıyordum
Malesef para odaklı olmayan yok, benim ilk denemede ada hastanesi verda idi. Çok ilgisizlerdi, olumsuz olunca önce kendimi suçladım, sürekli sorguladım, öyle değil de böyle olsaydı şunu yapmasaydım, bunu yapsaydım gibi, sonra çoğu kişiden duydum ki kimyasal gebelik genelde yumurta kalitesizliginden olurmuş, neyse kötü günlerdi, geldi geçti. Şu an da ben de firdevs ile başladım, bu saatten sonra dönüş yok, olumlu düşünmeye çalışıyorum, yapacak başka birşey yok malesefmalesef kıbris tup bebek merkezi dr firdevs.mucize ekip diyolar.Ben bu kadar para odaklı insanlar görmedim.herşeyleri yapmacık büyük hata yaptım oraya gitmekle hem dünya kadar param gitti hemde yumurtalarım.Aman diyorum o kliniğe gitmeyin.Paramatik olarak görünmek istemiyosanız
Teşekkür ederim arkadaşım, deneyeceğim, inş kaldığımız otelde vardır, dışarı çıkma durumumuz çok yok, tanıdıklara denk gelmek istemiyoruz.Rahim kalinligin gayet iyiymis buyuk ihtimal embriyolarda problem vardir.Transfer gunu 1 su bardagi havuc suyu ic 10 kadar devam et belki faydasi olur ben icmistim.İbrahim Saracoglu ndan duymustum incele istersen
Sen o bebegi o kadar çok istemişsin, onun için o kadar çok mücadele vermişsin ki Allahım sana vermiş ve o bebiste sana sıkı sıkı tutunmuş, inşallah da seninle kalacak. Zaman cabuk geçiyor, bir bakmışsın kucağında :) Allahım sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize deCok gecmis olsun hepimiz zor sürecler yasiyoruz.Sahsen o kadar cok negatif aldimki psikoloji yerle bir olmus durumdaydi ama yinede pes etmedim anne olma istegi ettirmiyordu ve yaptigim yumurta donasyonunun sayisini saka degil gercekten unuttum.En son temmuz basinda 6 mm rahim kalinligiyla hamile kaldim umarim sonuna kadarda bebisim benimle kalir.Kibrisa gelince hangi merkeze gidersen git inanki sen paradan baska birsey ifade etmiyorsun.Tam bir ticarethane mantigiyla hareket ediyorlar.Bende kibris da cok isim yapmis doktorda defalarca negatif aldim.İsme hic bakmayin merkez,labaratuvar ve embriyologlarin iyi oldugu merkezlerin tercih edilmesi gerekiyor.İlaclarin yan etkilerini nede vucutdan atilma sureclerini incelemedim tafsiyede etmem bazi seyleri bilmemek daha iyi aksi taktirde pisikoloji iyice gider.Bir dahaki denemen son olsun kuzucuklarin seninle kalsin.
Masallah canim Allah bebislerini kucağına almak nasip etsin darisi bizlereArkadaslar bugun ilk kontrolume gittim 2 kese gozuktu cok sukur cok mutluyum darisi buradaki herkese insallah
Allah sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin, darısı bize inşallah, benim esimde ikiz olsun çok istiyor, biri kiz, biri erkek olsun diyor.Arkadaslar bugun ilk kontrolume gittim 2 kese gozuktu cok sukur cok mutluyum darisi buradaki herkese insallah
Hayirlisıyla büyüyüp doğsunlar inşallah.Arkadaslar bugun ilk kontrolume gittim 2 kese gozuktu cok sukur cok mutluyum darisi buradaki herkese insallah
Hayır Guldamla duyamadım çünkü çok erken gittim. 5 hafta benim hesabıma göre. Doktor ultrasonda 4+3 dedi.Eylül ün ilk haftası çağırdı. sen ne yaptın gittin mi dr a?Kalp atışlarını duyabildinmi lillycim Rabbim sağlıkla kucağına almayı göstersin inş gözün aydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?